aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ya bırak , belediye benim de zeytin ağaçlarımi kesmiş bi de ustune vergi aldılar, kim ödeyecek bu hasari.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Xaenin said: Tamam pardon, ama yine level 50'de büyük guildle ne yapılabildiği hakkında fikir sahibi olmadan oyun level 50 olmayı gerektirmiyor demek de komik. Level 50 olmadan ve gerçekten büyük bir guildde olmadan oyundan bir bok anlayamazsın sözün özü. pardon demene gerek yok bence ben yazdım 31 level diye, dungeon dediğin ne bir bc demiş, bcden önce 3 dungeon var ki bcyi görebilmesi için tek 31 olması lazım, 31de de 2 dungeon mevcut hani en iyi ihtimalle diye yazdım. arkadaş k*rt gibi dungeon dediğin bi bc yazmış bizlik değil asuhdas
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 tek bc atmıyoruz tabii ki de siz o şekilde rüyalanabilirsiniz. oyun gayet ortalama oyun, fazla benimsemişsiniz.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ya benimseme muhabbeti yok, ben bıraktım oyunu 1 aydır girmedim bile, oynamayacağımda, garezim cahilliğinize.
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Oyun ortalama zaten. Open world pvp var diye oynuyoruz.
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Adaya gidersen 7/24 pvp var. Su tarlanizdan bir ciksaniz neler var daha neler.
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Tarlamızdan çıkarsak israil tohumlarına mahkum oluruz!
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 tarlamiz da yok, devlet bize bakmiyor.
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bizim aileye katıl ben bakarim sana Akila.
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Owpvp...su konsept bile guzel islenmis ..oyunun gideri var beyler dagılalım..tek sıkınti llk stunlock yapanın olayı goturmesi ki..oyunda oyunculuk cok basite indirgenmis..
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 1v1 buildiyle oynamak lazım. Bende dual wield primeval oynuyorum. 1v1 de agliyorum bazen. Tanky olmak lazim
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Masakari said: Beyler Dei saolsun bana Conqueror's Volcano Bow yaptı fakat alet Rare durumda. Şimdi bu bow'un üstüne mat toplayıp delphinad a çıkayım mı yoksa baştan mı başlayayım ? Şuna bir cevap alayım. Olmadı AH den ucuz magnificent bulursum onun üstüne mi yapayım upgrade. Birde rare bir silahı bir üst seviye silaha çevirince max rare mi oluyor yoksa arcane, unique olma şansı var mı?
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Evet ihtimali var. Scroll u bilmem nesi var iste onlarla belli bir sansla upg oluyor. Celestial a kadar tabi. Sonrasında downgrade olabilir.
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 http://steamgraph.net/index.php?action=graph&jstime=1&appid=304030q39210&from=1410645600000&to=End+Time WOD son darbeyi vuracak buna sanırım
Fili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 attığın linkteki grafikler tamamen steamin istatistiklerine dayanarak yapılıyor anladığım kadarıyla. Oyunun steam üzerinden satışının durdurulması ve refund edilmesini de hesaba katınca sıfırlanması gayet mantıklı. Bir de oyuna giriyorsunuzdur herhalde grafiğe göre şu an serverlarda 0 oyuncu olması lazım durum öyle mi ASDASD sayfa başı olmuş, alıntılıyım Xenus said: http://steamgraph.net/index.php?action=graph&jstime=1&appid=304030q39210&from=1410645600000&to=End+Time WOD son darbeyi vuracak buna sanırım
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 https://steamdb.info/app/304030/graphs/ sıfırlanması bug gibi birşey abi dsdfg. şu kaç kişi oynuyor gösteriyor üstteki linkte. store'a zaten release'den önce bir hafta falan geldi sonra kaldırırıldı. ama release'den beri ne kadar düşüş olduğu görünüyor. hayır zaten oyundaysanız da oyuncu sayısının azaldığını farkedersiniz. 1-2 aya ghost town olur serverlar.
Fili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 azaldı evet, daha da düşer mi oyuncu sayısı düşer bence ama steam istatistiklerini kullanmak ne kadar doğru
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Dün akşam bütün serverlar high dı, bence adamlar için son derece yeterli.
hunty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Steam'de en cok oynanan oyunlar listsi, Steam'de ki oyunlardan yapilmiyor mu? Ornegin gecen Steam top Games list paylasilmisti LoL yoktu o listede ki, ilk 3 de olmasi lazim en azi.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 birakanlarin cogu zenginler. adam su son thunder log olayindan sonra sogudu. ayrica hasla cok cok gec gelmis koreye. bize hemen geldi. trion feci hatalar yapiyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Markete karşı değilimde para ile para vermeyene karşı güç/para farkı yaratabileceğin her oyun patlamaya mahkumdur. Ha erken, ha biraz daha geç boşuna ayakta kalacak diye umut ediliyor.
Fili Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 said: Markete karşı değilim de para ile para vermeyene karşı güç/para farkı yaratabileceğin her oyun patlamaya mahkumdur. Buradaki temel mantık hatası, gerçek parayla bir şeyler alınıp sonra oyunda gold ile satılabildiği sürece dediğin fark olacaktır zaten. O yüzden ya toptan markete karşı olacaksın ya da marketten alınanların kozmetik şeyler ve sadece alanın kullanacağı şekilde olması gerekir. Gerçi bugün gelinen noktada, marketin olup olmaması da çok önemli değil. Parası olup da oyuna harcamak isteyenler her zaman o güç dengesizliğine paralarıyla erişebilirler. Bu sebeple market olayı ile bir oyunun batıp çıkması arasında ilişki kurmak çok da doğru değil. Bunun yanında markette satılacakların da bir sınırı var insanların senin gibi düşünmesi sebebiyle. Gear mear satmak sıkıntıya sokabilir.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 botla 8 tarla çalıştıran adamların olduğu bir ortamda markete takmamak lazım. nasıl oynadığına bağlı birazda, biz yaşlı başlı adamlar olduğumuz için inanılmaz casual oynuyoruz, giriyoruz ticaret yapıyoruz giriyoruz iki lvl kasıyoruz, balık tutuyoruz. Marketten kim ne aldı beni hiç ırgalamıyor, ayrıca satılanlarında oyuna etkisi yok.
Fili Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 var aslında. Ha direkt silahı zırhı satmış ha apex worker's compensation vb. koymuş. Adam gidip apex alıyor onu satıyor sonra gelen goldla senin aylarca oynayıp da sahip olamayacağın sete kavuşuyor. Olmasa güzel olur ama var napalım. Çok iddialı olmayanlar için dert edilecek şey değil.
Öne çıkan mesajlar