arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 of tam bir amerikancı türkçesi. sen bilmiyor türkiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 abi video çok uzun ya niye intihar etmiş özet var mı parası mı yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 sen benim turkceme kurban ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Jaegerjaquez said: abi video çok uzun ya niye intihar etmiş özet var mı parası mı yokmuş kız terketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 resmi var mı kızın ona göre yorumlucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Yazık la üzüldüm adama. Hayatım güzeldi ama kötü olaylarla başa çıkamayıp dağıldığım için intihar ediyorum diyip etmiş. Onun yerine full reset atsaymış diyor insan ama onu da yapacak irade istek zor iş tabi. Meh yazık olmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 oha burak ciddi cevap atmış sdf axedice said: Onun yerine full reset atsaymış diyor insan ama onu da yapacak irade istek zor iş tabi. aynen basıp gitseymiş keşke bi yerlere, adamın maddi durumu filan da iyiymiş çünkü güzel nazik bi insana benziyomuş, bu kadar dallama varken böyle bi adamın ölmesine üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 said: aytekin kankaynar3 hours ago mehmetcim bu videoyu binlerce genç izleyecek sigara, içki bunlar zararlı şeyler gençlere kötü örnek oluyorsun bence haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 İNTİHAR ETMESİ DEĞİL AMA SİGARA VE İÇKİ İLE KÖTÜ ÖRNEK OLMASI ÇOK KÖTÜ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 mantıken sigara ve içkiden uzaklaştırması gerekiyor yalnız, giderayak iyilik yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Saeros said: basıp gitseymiş keşke basip gitmis zaten, ultimate basip gitme bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 sigara içki diyen ciddi mi abi ya işte bunu diyen intihar etmeli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 intihar a normal ve seçim diyen mi var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 sdeceokuyangenç said: intihar a normal ve seçim diyen mi var hala Haşa ALLAH BABA ÇARPAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 psikoloji bakımından demiştim ama ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 İlla birinde sıkıntı arıyorsan bunları demeyende sorun var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 axedice said: Yazık la üzüldüm adama. Hayatım güzeldi ama kötü olaylarla başa çıkamayıp dağıldığım için intihar ediyorum diyip etmiş. Onun yerine full reset atsaymış diyor insan ama onu da yapacak irade istek zor iş tabi. Meh yazık olmuş =/ benim de aklıma bu geldi tamamen uzaklara çekip gitmek böyle bir durumda ama işte eş dost vs bırakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 adam sherlock a benzemiyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 çok rahatsız edici lan... belgesel kıvamında diye bir mantık kurarak ama bi yandan da donuk bir şekilde izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 izlerken sıkıldım ve etkilenmedim açıkcası. çok goy goy dönmüş ama beklediğim dramı göremedim. ona çaktım buna koydum hayatım çok güzeldi '' hi my friends in los encilis see you in next life bratha please thanx bye'' intihar ediom. video çekmesinden bellli atenşın wor olduğu. fazla naif belli üzmüşler abiyi dayanamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ölen adama nasıl atenşın hor diyebiliyosun abi ölmüş lan adam çok da skindeydi atenşın. 14 dakikalık bir videodan da böyle kendinden emince birini çözmüş gibi konuşman bana atenşın horluk gibi geldi mesela. 14 dakika adamı izledim bütün kişiliğini çözdüm dünyayı yalayıp yuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 etenşir hor* da denmiş ya yuh. ulan o kafada olması için ilgiyi toplayıp onu görmesi lazım. ölmüş adam yahu. ç.n. bu ne çirkin bir okunuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ya birisi facebookta videonun altına intihar bir tür kendini ifade etme biçimidir diye yorum yazmış. elmi ayağım titredi. hayatım intihar vakalarıyla uğraşmakla geçti. kız arkadaşım terketti diye intihar denemesi yaptı 5 ay beni süründürdü, 2 arkadaşım intihar etti üniversitede ikisi de balkondan atladı ve öldü. bir arkadaşım (arkadaşım demek bile iğrenç geliyor) bu intiharların üzerine balkondan atlamak moda oldu falan gibi bir şey yazdı utanmadan. kızınca da intihar etmek güçsüzlüktür o yüzden saygı duymuyorum gibi şeyler dedi. o gün muhabbetimi kestim orası ayrı ama bunların hepsi aynı bok. annen baban intihar etse diyemeyeceğin şeyleri başkası için de diyemezsin. bu her psikolojik durumu elveren her insanın başına gelebilir. her insanın psikolojisi de buna elverebilir. intihar eden kişinin ruh halini anlayamazsın. bu sadece o kişinin anlayabileceği, psikolojik destekle hallolacak birşeydir. o yüzden kimse bilip bilmeden intihar edenler hakkında yok şöyledir böyledir diye konuşmasın arkadaşım. bu iş öyle dışardan bakıp yea ne var ne ölüyosun denecek kadar kolay bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar