Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Şu Murdered ilgimi çekiyo da player puanı çok yüksek olmasına rağmen heryerden düşük puan almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 A Vampyre Story var 6,20 TL çok güzel oldu bu indirim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 lan. kesin yüzüne bile bakmıcam aldıktan sonra ama yani tost-ayran parasına da şunu almamak olmaz: http://store.steampowered.com/sub/49915/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: NolaxThensbane said: how to survive+dlc bunun hangi paketini alsam iyi olur acaba?^ bilmem hepsini aldım ben 5lira bişey bütün dlcler aman diyeyim dlcleri ayrı al yoksa 26tl yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Tamamdır. how to survive+dlc dungeon defenders brutal legend witcher 2 bunları alacam da darksiders1&2 ye kararsızım, ona da bi fikir verseniz? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 darksider 1 güzeldi de 2 çok baymıştı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Wings alın, eski Amiga zamanlarını hatırlar, ne oyun yapmışlar be dersiniz. Yeniden düzenlenmiş hali de oldukça zevkli bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 brutal legend güzel mi ya? humblebundledan gelmişti daha kurmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Dungeon Defenders solo çok mu bayar? Adam gibi tower defense oyunu ne var steamde bayadır takip edemiyorum.Anomaly oynamıştım en çok pek hoşuma gitmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Claiborne said: brutal legend güzel mi ya? humblebundledan gelmişti daha kurmadım nispeten basit ama eğlenceli, güzel oyun. metal müzik seversen oyun içi geyiklerle, soundtrackleriyle felan baya güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 oyunda ozzy, lemmy ve rob halford var lan nuff said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Dark_Soul said: Dungeon Defenders solo çok mu bayar? Adam gibi tower defense oyunu ne var steamde bayadır takip edemiyorum.Anomaly oynamıştım en çok pek hoşuma gitmemişti. Tower defense olarak Defender's Quest:Valley of Forgotten öneririm, 2 boyutlu grafiğe takılmaz isen süper bir oyun. http://store.steampowered.com/app/218410/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 mortıl gombat komplate edişın 7 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 aha aldım acımadım dsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ucuz olsunda oynamasakta olur mu olay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 belki bi gün oynarız ehe (oynamadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 AmoRPHouS said: Dark_Soul said: Dungeon Defenders solo çok mu bayar? Adam gibi tower defense oyunu ne var steamde bayadır takip edemiyorum.Anomaly oynamıştım en çok pek hoşuma gitmemişti. Tower defense olarak Defender's Quest:Valley of Forgotten öneririm, 2 boyutlu grafiğe takılmaz isen süper bir oyun. http://store.steampowered.com/app/218410/ bu oyun neden mobile değil ya, ne zamandır şöyle bir şey istiyorum telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ne zamandır merak ediyordum, The Secret World aldım. Fallout 3 GOTY mi alsam bir de kararsızım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Fallout3 gerçek fallout3 değil, bethesdanın yaptığı dandik bi action fps. New Vegas ı alabilirsin gerçek fallout3ü oynamak istiyorsan. Aynı motorla standalone çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Biyik said: belki bi gün oynarız ehe (oynamadı) Siyasi goruslerin olmasa cok kafa adamsin aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 160 liradan tamı tamına 96 liraya düşmüş beyler sakın kaçırmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Adam işsiz işte,1 senede benim 11 senede yazdığım kadar postu var , ihtiyaç olduğu her an co-op oynayacak adam sıkıntısını giderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 BalisticGel said: Ne zamandır merak ediyordum, The Secret World aldım. Fallout 3 GOTY mi alsam bir de kararsızım.. Al çok iyi, oynamadan bırakılacak oyun değil. New vegas var bir de aynısının biraz iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 çok vaktin yoksa hiç fo3 e girme, direkt new vegastan gir olaya. baya daha iyi ki new vegas sanırım eklentileriyle vs. 20-30 saat sunuyor. vanilla fo3'de sanırım 15-20 saat vardır. seçici yaklaş yani 50 saat oynarım demiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar