Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira is coming to Steam!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wings alın, eski Amiga zamanlarını hatırlar, ne oyun yapmışlar be dersiniz. Yeniden düzenlenmiş hali de oldukça zevkli bu arada.
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

brutal legend güzel mi ya? humblebundledan gelmişti daha kurmadım

nispeten basit ama eğlenceli, güzel oyun. metal müzik seversen oyun içi geyiklerle, soundtrackleriyle felan baya güzel gidiyor.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Dungeon Defenders solo çok mu bayar?
Adam gibi tower defense oyunu ne var steamde bayadır takip edemiyorum.Anomaly oynamıştım en çok pek hoşuma gitmemişti.

Tower defense olarak Defender's Quest:Valley of Forgotten öneririm, 2 boyutlu grafiğe takılmaz isen süper bir oyun.

http://store.steampowered.com/app/218410/
Mesaj tarihi:
AmoRPHouS said:

Dark_Soul said:

Dungeon Defenders solo çok mu bayar?
Adam gibi tower defense oyunu ne var steamde bayadır takip edemiyorum.Anomaly oynamıştım en çok pek hoşuma gitmemişti.

Tower defense olarak Defender's Quest:Valley of Forgotten öneririm, 2 boyutlu grafiğe takılmaz isen süper bir oyun.

http://store.steampowered.com/app/218410/

bu oyun neden mobile değil ya, ne zamandır şöyle bir şey istiyorum telefonda
Mesaj tarihi:
Fallout3 gerçek fallout3 değil, bethesdanın yaptığı dandik bi action fps. New Vegas ı alabilirsin gerçek fallout3ü oynamak istiyorsan. Aynı motorla standalone çıkardılar.
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Ne zamandır merak ediyordum, The Secret World aldım. Fallout 3 GOTY mi alsam bir de kararsızım..

Al çok iyi, oynamadan bırakılacak oyun değil. New vegas var bir de aynısının biraz iyisi.
Mesaj tarihi:
çok vaktin yoksa hiç fo3 e girme, direkt new vegastan gir olaya. baya daha iyi ki new vegas sanırım eklentileriyle vs. 20-30 saat sunuyor. vanilla fo3'de sanırım 15-20 saat vardır. seçici yaklaş yani 50 saat oynarım demiyorsan.
  • Yeni Oluştur...