Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Enpara ile olan kampanya steamwallet doldururken de ise yariyor di mi? Hesabi yeni actim. Bosta durmasin, wallet alayim sonra harcarim.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 saol kanuni... şimdi de state of decayin videolarına bakıyordum. baya iyimiş oyun ya. özellikle breakdown dlc ile süper. hallowen ile indirime girer inşallah..
Seru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 son çıkan dlc 75 gormedi hala ben de o yüzden almadım henüz ama bi sonraki indirimde kesin gorur artık.
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Zealotone said: enpara ile steam wallet alırken , visa visa (ülke içi) finansbank hangisi seçiyoruz?
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 bu arada aral tarafından boku çıkarılmayan oyunlar hala gayet güzel fiyata. us steam'de 15 dolar bioshock infinite + season pass, bizde 10 dolar. gayet güzel fazladan %33 indirimimiz var.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Kanuni said: totemic said: şöyle uzayda gemimiz ile gezegenler arası ticaret falan yapabildiğimiz oyun var mı ya bildiğiniz? x serileri freelancer 3030 deathwar starpoint gemini 2 smugglers 5 drox operative space rangers hd vs vs Şu anda betada olan Star Citizen var. Eski Wing Commander vb serilerinin yapımcısı yapıyor. Kickstarterda milyon dolarlar aktı, çok çok çok fazla şey öngördüler oyun için ve betası da çok ümit vaadediyor. Eğer olursa bütün oyunları süpürür piyasadan.
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 60m toplanmış oyunda vaat edilmez artık yanında filmini de yaparsın
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 onlar mmorpg ve daha cikmadigi icin yazmamistim. star citizen elite dang.. eve online vs vs http://www.spacegamejunkie.com/ http://spacesimcentral.com/
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 o değilde yarın Halloween sale başlıo, bakalım tl fiyatlar nası olcak
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ABD ile aynı oranda indirim gelecek işte, TR fiyatının ABD fiyatına oranı neyse indirimli fiyat oranı da aynı olacak. Aral pislik yaparsa tabii kendi distribütörlüğündeki oyunların indirimini engellemeye falan kalkabilir burada.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 onun indirimli fiyatı da alınmaz ki zaten. 50% indirim yapsa 85 lira be. zaten bundan sonra kendilerinden 50 liraya AAA almayacak bir kesim yarattılar.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ufak şirketlerin oyunları çok leziz alınıyor ama, büyük şirketleri başka sitelerden alınca yine karda olacağız gibi.
mko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Acayip acayip olaylar. mesela TL olarak en iyi fiyatlandırılmış oyun The Settlers: Heritage of Kings 9.99$ -> 6.86 TL yine Ubisoft'un. Veya Assassin's Creed 2 Deluxe Edition 19.99$ -> 20 TL
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Zealotone said: Zealotone said: enpara ile steam wallet alırken , visa visa (ülke içi) finansbank hangisi seçiyoruz? Denesene yahu iki kere sorana kadar. Finans seciyoduk sanirim
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 vazgeçtim zaten buradan cevap almaktan, düz visa seçtim oldu.
mko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 WaNTeD said: Zealotone said: Zealotone said: enpara ile steam wallet alırken , visa visa (ülke içi) finansbank hangisi seçiyoruz? Denesene yahu iki kere sorana kadar. Finans seciyoduk sanirim banka isimleri havale ile ödemek için.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 visa seçiyorsun encard visa olduğu için.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Rewendor said: Kanuni said: totemic said: şöyle uzayda gemimiz ile gezegenler arası ticaret falan yapabildiğimiz oyun var mı ya bildiğiniz? x serileri freelancer 3030 deathwar starpoint gemini 2 smugglers 5 drox operative space rangers hd vs vs Şu anda betada olan Star Citizen var. Eski Wing Commander vb serilerinin yapımcısı yapıyor. Kickstarterda milyon dolarlar aktı, çok çok çok fazla şey öngördüler oyun için ve betası da çok ümit vaadediyor. Eğer olursa bütün oyunları süpürür piyasadan. Elite Dangerous bildiğin oynanıyor. Henüz trade dışında pek bi contenti de yok zaten.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 mko said: Acayip acayip olaylar. mesela TL olarak en iyi fiyatlandırılmış oyun The Settlers: Heritage of Kings 9.99$ -> 6.86 TL yine Ubisoft'un. Veya Assassin's Creed 2 Deluxe Edition 19.99$ -> 20 TL Adamlar yeni cikan AAA oyunlarin fiyatina giydiriyorlar, belki 3-5 kisiyi kerizleriz diye.Kim napsin bu saaten sonra AC 2 yi,onun fiyatini arttirirsa kimsenin almayacagini biliyor , belki Civilization' a atlayan olur diye bekliyorlar.Hani 170 e kim alir bilmiyorum ama demekki o fiyata bile alan oluyormus.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Aral'la alakalı tonla saçma sapan iş var. Alien Isolation 50 dolara satılan oyun. Civ Beyond Earth'de 50 dolar. Alien aralda ve steamde 75 tl civarında. Civ 170 tl. Bu saçmalığı "Türkiye'de çok vergi alıyorlar" diye açıklamak mümkün değil. Tr AAA oyun çok satar daha çok yolarız kerizleri deyip diğer oyunlara kıyasla iki kat vergi alacak değil ya.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ubisoft zam yaptıkça yapıyor durduramıyoruz efendim.. far cry 4 179-TL
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ben ubi den hep 5 dolarlık alıyorum ya sıkıntı yok =) en son ac 3 ve farcry 3 ü oynadım 5 dolara. hala black flag'in düşmesini bekliyorum. bi geriden gelmek temiz oluyo =)
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 black flagi 5 dolara oynamak için "bikaç" geriden gelmek gerekebilir yalnız :)
Öne çıkan mesajlar