Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira is coming to Steam!

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

totemic said:

totemic said:

Havale ile nasıl alınıyor? Saint Row alayım dedim havaleyi seçtim halkbankası hesabına girince havale ederken şube ismi istiyor benden ama o boa'da şube falan yazmıyor. referans kodunu falan nereye yazılacak ki? halkbank internet şubesinde göremedim steam ödemeleri diye bölüm..

şunu biri anlatabilir mi ya? havale yapıcam halkbanktan benden şube ismi istiyor. ee steam'de herşey var bir tek şube ismi yok. anlamadım bir türlü referans kodunu falan nereye yazıcam?
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

totemic said:

totemic said:

Havale ile nasıl alınıyor? Saint Row alayım dedim havaleyi seçtim halkbankası hesabına girince havale ederken şube ismi istiyor benden ama o boa'da şube falan yazmıyor. referans kodunu falan nereye yazılacak ki? halkbank internet şubesinde göremedim steam ödemeleri diye bölüm..

şunu biri anlatabilir mi ya? havale yapıcam halkbanktan benden şube ismi istiyor. ee steam'de herşey var bir tek şube ismi yok. anlamadım bir türlü referans kodunu falan nereye yazıcam?

steamde gözüken hesap nosunun olduğu ekranı at buraya anlatalım. referansı havale yaparken açıklama kısmına yazacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...