Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 16 liraya forest aldım 19 kusura SR collection felan fena değil. Diğer oyun firmaları zam yapmasa bare, ubisoft,2k sız yaşayalım mühim değil. Zaten ubiye DRM yüzünden kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 AHAHAAHAHAHA AHAHAH MASTERRACE AAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 hadi parmakları çalıştırın, steam başlıklarımız ikinci sayfaya düştü neredeyse. buradaki eforun onda birini sarfetseniz kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Payday 2 yi 7 küsür dolara almıştım, şimdi fiyatı 12 küsür lira. Her oyunda yok bu mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Avusturalyalılar civ forumlarında 90 dolara geliyor diye ağlıyor orayada yamandım ben bizede geöiriyor bu tipler diye huehae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 KenshinHimura said: AHAHAAHAHAHA AHAHAH MASTERRACE AAHAHAAH Bir firmanın (bkz: steam) oyunları pahalı satması (kaldı ki PC nin "pahalı" sı bile konsola göre ucuz o ayrı), masterrace likten bir şey götürmüyor. Sanırım konsolcusunuz. Sakin olun ltfn slşsdkşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 savundu sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 damn consolefags. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 konsolda asassins creed unity 60 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Darksun said: Avusturalyalılar civ forumlarında 90 dolara geliyor diye ağlıyor orayada yamandım ben bizede geöiriyor bu tipler diye huehae. Bizi GSMH'de ABDyle Japonyayla yarışıyoz sanıyor Gaben, bin dolara sana baklava alacaz derseniz zengin sanar tabii sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 sevinen konsolculara gelsin http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/good-good-let-the-butthurt-flow-through-you.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 fiyatlar hala iyi kazıkcı firmaların oyununu almıyoruz zaten konsolfag değiliz ki türkce yaptık ama oyun 200 lira :DD:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 çalıyor ama çalışıyor adam praise the şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 totemic said: totemic said: Havale ile nasıl alınıyor? Saint Row alayım dedim havaleyi seçtim halkbankası hesabına girince havale ederken şube ismi istiyor benden ama o boa'da şube falan yazmıyor. referans kodunu falan nereye yazılacak ki? halkbank internet şubesinde göremedim steam ödemeleri diye bölüm.. şunu biri anlatabilir mi ya? havale yapıcam halkbanktan benden şube ismi istiyor. ee steam'de herşey var bir tek şube ismi yok. anlamadım bir türlü referans kodunu falan nereye yazıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ubisoft da kafam girsin diyecem de.The division nın publisherı oydu dimi fkkk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 the divisionun fiyatı belli bence tartışmaya gerek yok, 200 liras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Darksun said: Avusturalyalılar civ forumlarında 90 dolara geliyor diye ağlıyor orayada yamandım ben bizede geöiriyor bu tipler diye huehae. 100 yıl sonra hala emperyalistler canına okuyor iki ülkenin de ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 KenshinHimura said: savundu sdsfa heralde B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 The division da kafam girsin..., bok edecekler oyunu zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 halettim sonunda ya adamlar şube kodunu ayrı yazmadıkları için elli saat aradım. IBAN'ın içindeymiş asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 hepsi ibanın içinde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 KenshinHimura said: AHAHAAHAHAHA AHAHAH MASTERRACE AAHAHAAH benim 90 lira verdiğim fifa'ya 170 lira mı verdin kac verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 110 lira verdim. bu arada hic euro bolgesinden girip daha ucuza oyun alabilecegimi dusunmemistim. bu hayali gercek kılan steam e tesekkur ederim. 50 dolarlık oyunu 61 euroya cevirmek gercek basarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sam said: Darksun said: Avusturalyalılar civ forumlarında 90 dolara geliyor diye ağlıyor orayada yamandım ben bizede geöiriyor bu tipler diye huehae. 100 yıl sonra hala emperyalistler canına okuyor iki ülkenin de ahah ehuehues iyi tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 totemic said: totemic said: totemic said: Havale ile nasıl alınıyor? Saint Row alayım dedim havaleyi seçtim halkbankası hesabına girince havale ederken şube ismi istiyor benden ama o boa'da şube falan yazmıyor. referans kodunu falan nereye yazılacak ki? halkbank internet şubesinde göremedim steam ödemeleri diye bölüm.. şunu biri anlatabilir mi ya? havale yapıcam halkbanktan benden şube ismi istiyor. ee steam'de herşey var bir tek şube ismi yok. anlamadım bir türlü referans kodunu falan nereye yazıcam? steamde gözüken hesap nosunun olduğu ekranı at buraya anlatalım. referansı havale yaparken açıklama kısmına yazacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar