bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 jacabo said: ps4 oyunu niye satmıyor bunlar yea HAHAHAHHAAHHAAHHAHAAHAH http://mlpforums.com/uploads/post_images/img-2272878-1-_wallpaper__glorious_pc_gaming_master_race_by_admiralserenity-d5qvxos.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ne alsak ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 uuuf süper olmuş gıcır gıcır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 grim dawn gözüme ilişti valla d2 i çok andırıyor coop akar gibime geliyor, release'de 10 günden az kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Civ:BE yi direk yapıstırdım zaten bi 100tl vardı wallet ta her ay attıgım 25 dolarlardan(thx enpara). aksama sunu da alsam falan dedigim seyleri yapıstırırım. Hail Gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ya civ'e benim elim uzanmıyor, hayatımda multiplayer oynamayacağım bir oyun. sp deneyime de 75 TL vermek nedense çok saçma geliyor. indirim beklerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Region lock da gelmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 NBA 2K15 i galiba pc ye alıcam bu yuzden ya. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Warhero said: Warhero said: Niye Assassin's Creed ve Farcry 180 lira, Call Of Duty 100 lira? Bazı oyunlarda kur farkı 1=1.5, bazılarında 1=3 olmuş sanki. Aral'ın halt yemesi mi acaba? Sadece ubisoft'tan CE'ler getiriyor bu aral, kesin bir anlaşmaları falan var, ondan böyle :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gaben'a dünyanın göt deliğinde yaşayan insanlara kendi parasıyla doların ratiosunun 1.5 olduğu deneyimini yaşattığı için türk halkı olarak teşekkür ediyoruz. bir an için kendimizi gelişmiş bir dünya ülkesi gibi hissettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 lan benim dolar kalmis tl ye nasi ceviricez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hala ruslardan key ile almak daha uygun sanırım. Ama değer mi uğraştığıma, sanmıyorum. Bi bakalım key vs Steam tr fiyatlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şu pepsi kampanyası sürüyor mu acaba hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 o pepsi kampanyası hiç gerçek oldu mu? Ne biliyim oldu olacak dediler sonra ses seda çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bsc burdan kim yapmıştı bilmiyorum ama tl'nin üstüne gaben resmi olan parayı haberlerinde kullanmış. ya da o eleman bsc'de çalışıyor. bolumsonucanavarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Banka havalesi ile oyun aldim biraz once, 5 gun sure veriyor para odemek icin. Oyun ne zaman gelecek bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi gerçekten çok iyi olmuş ya. helal lan sana dombili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bazı, özellikle yeni ve popüler oyunlar çok uygun ama eski oyunlar öyle değil. Misal geçen Battlefield BC2 mi alsam diye soruyordum sonra şu TL muhabbetini bekleyeyim dedim ama şu anda Steamde 49 TL Aralda 25 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Benim anladigim kadari ile fiyat dolar olarak arttikca kur hesaplamasi dusuyor. 97 cent olan oyun 1.85 iken 20 dolarlik oyun 31TL ama 99 dolarlik oyun 139TL Yani kuru 1,9TL ile 1,4TL arasinda tutmuslar gibime geldi bence cok sukela olmus artik rusa gerek kalmadi ayni anda aa 5-6 tane oyun alinacak ise ruslar da tabi ki kar ediliyor ama tek tuk alan icin 10TL-15TL ucuza almak cok da koymaz yani. Tesekkurler Gaben! http://galeri7.uludagsozluk.com/268/tisikkirlir-sipirmin_403187.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ana yeni gordum ya la. banka havalesi ile oyun alabiliyorum. oh be kredi kartına abanmak yok. oh mis faiz falan da işlemicek oh oh.. Gerge said: havalede herhangi bir ekstra ücret aldılar mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 paypal hesaptan zaten ödeyemiyorduk direk karttan çekiyordu bizde gene gitmesi iyi olmuş anlamsızdı yani öbür türlü aslında. şu mobile payments google wallet şeyi falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 https://steamdb.info/ Şu siteye bakınca aslında adamların ne kadar mantıklı çalıştığını görüyoruz. Ülkelerin alım gücü ve benzer etkenlere göre fiyatlandırmaya gidiyorlar. Euro'yu bile Tier1-Tier2 diye bölmüşler, adamlar geleceği görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ulan hayatımda civ gibi sp oyuna retail price vermem, sırf steam'in güzelliğinden sabah 70 tl attım çıkmadan. helal olsun dombilime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Witcher 1 ve 2 de hesapta olduğundan bi indirim de oradan geldi, 71.2 liraya çaktım Witcher 3'ü. O zamana kadar da yeni kasa toplıycam zaten, mis gibi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sabah işe gitmeden kahvaltılık birşeyler aldım 3.60 tuttu. dedim içimden ulan bu paraya steam'den oyun alınıyor. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar