sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 2011'de Brink'i pre-order etmiştim. O günden beri "ben salak mıyım görmediğim bir şeye önceden 40-50-60 dolar bayılıyorum" diyorum. Geçen sene bisküvi böyle bir video yayınlamış şansa bir yerde denk geldim. Söylediklerinin her bir kelimesine katılmamak mümkün diil. İzleyin izlettirin.amacınızı aşan ifadelerden kaçının. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GJpwUTMwiVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 TB olmasa neler yapacaksınız acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 pre-order yapıyoruz çünkü extra yanında ürünler hediyeler geliyor... Ve genellikle pre-order yaptığın oyunlar bildiğin ve iyi olabileceğini kestirebildiğin oyunlar oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Sadece portal 2yi pre order etmiştim. O da baya hakediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 en son full price bayıldığım oyun arkham city sanırım o da collector's ediiton normali ile aynı fiyattı öyle almıştım. geçtim preorder'ı full price olayının bile olayı bitti steam'in agresif indirim günleri yüzünden. ömrüm boyunca da iki oyun preorder ettim sanırım, biri Call of Duty 2 diğeri WoW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 pre-order hediyeleri de eskisi gibi değil ki eskiden cidden şeytan al al al diye mobbing yapardı. şimdi bakıyorum, ne gerek var diyorum. steam indirimleri keza bitirdi. ben de en son arkham city'nin ce'sini pre-order etmiştim. ondan beri bir şey yok. Portal 2'yi de bana Steam beleş vermişti adfdsfsda niye öyle bir şey yaptı halen bilmiyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 kitaplarda da hep var mıydı yeni mi çıktı Early Release Ebooks http://shop.oreilly.com/category/early-release.do?sortby=publicationDate&page=all&code=WKERRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 kesinkes beğeneceğimden emin olduklarımı büyük indirmle bulabilirsem ettim ancak x-com ve rome 2 gibi, bir de kickstarter var malum. ama genel olarak devamlı yapılması iyi birşey değil hem piyasa hem oyuncu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 madem ilk mesajdan birçok insanın mal olduğuna kanaat getirmekte sakınca yok, ben de bir checklist yaptım ki kolayca mal olup olmadığınızı anlayabilin: - neyi pre-orderlamaya kendin karar veremiyorsun - thread açtıracak kadar bilinçsiz pre-order / pişmanlık oranına sahipsin - pre-orderın avantajı, dezanvajı nedir hala bilmiyorsun veya başkasının tekrar açıklamasını gerektirecek durumdasın - reviewcılar kaleminden çıkan lafa göre hareket ediyorsun veya karar mekanizmanı gereğinden fazla etkiliyorlar - hype trainlere binip binip pişman oluyorsun - püskevitin bariz şeyleri tekrarlaması ile jetonun anca düşüyor - "pre-order etmeden önce iyicene düşünün" konulu birşeyi izleyince "kesinlikle ve kesinlike pre-order etmeyin, ederseniz malsınız" sonucunu çıkarıyorsan 7'den 4'ünü tutturduysanız kafi. fazlasını tutturan doktora görünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 son olarak: smart-ass yorum yapınca da en büyük mal oluyorsun. ha tabii yalan dolanlarını da ortaya çıkaralım. - neyi pre-orderlamaya kendin karar veremiyorsun (ne tb ne ben, kendimiz için değil genel piyasa için düşünüyoruz bunu) - thread açtıracak kadar bilinçsiz pre-order / pişmanlık oranına sahipsin (hayatımda pişman olduğum 1 pre-order var o da brink) - pre-orderın avantajı, dezanvajı nedir hala bilmiyorsun veya başkasının tekrar açıklamasını gerektirecek durumdasın (avantajı neredeyse yok gibi bir şey, kendimizi kandırmayalım) - reviewcılar kaleminden çıkan lafa göre hareket ediyorsun veya karar mekanizmanı gereğinden fazla etkiliyorlar (reviewcı değil reviewcı + user + gameplay) - hype trainlere binip binip pişman oluyorsun (2 üsttekine bakınız) - püskevitin bariz şeyleri tekrarlaması ile jetonun anca düşüyor (foruma daha önce de yazdım bu konuda) kısacası malsın evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Benim hayatımda preorder ettiğim tek oyun gunslinger galiba. O da kovboylu westernli oyun yok mu oynasak derken call of juarezi gördüydüm, onu alıcaktım tf keylerle benim rusçudan. Tam da o sırada gunslinger yeni çıkacakmıştı, preorder edene juarez + yeni oyun + ekstra silahlar veriyordu ve öyle 40-50 dolar değil 15 dolardı. Böyle preorder yap canımı ye diyip almıştım ssdffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 çok agresyon yaşanmış gereksiz, temizledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 5-6 sene önce 50 dolara Duke Nukem Forever preorder eden insanların oyun çıkar çıkmaz 20 dolara, daha 2. haftasında da indirimle 5 dolara düşünce yüz ifadelerini gördüğümden beri zaten bu konuda sabit olan fikrim iyice kazındı, preorder kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 anca god tier oyun olcakta oynanmayı bekleyen 354252342 oyunu kenara itip day 1 başlayıp aylarca oynayacaksam belki alırım ama çok anlamlı değil artık 1 sene bekleyip bugsız yarı fiyatına almak varken, onun dışında genelde 1-5 dolar civarından fazla harcamıyorum oyun başına steam ile ssdg, sale or gtfo. fiziksel goodielerin %90 ı çöp 1 kere bakıp hmm diyip bidaha dokunulmuyor, dijital goodieler gene aynı %90ı gereksiz şeyler, cezbetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 bide artık günde 15 oyun çıkma durumu var tabi steamde sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 iyi oyun olacagini dusundugum ve fazla beklemeden hemen oynamak istedigim oyunlari pre order yapiyorum. digital oyunlarda bir iki gun onceden indirmeye musade etmesi, physical icinse oyun cikisindan once elime ulasmasi beni tesvik eden nedenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 2 yıl önce LA Noire'i preorder etmiştim. 2 hafta sonra %50, 1 ay sonra da %75 indirime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Beta'sini oynadigim, begendigim, uzun sure oynamayi dusundugum oyunu guzel bir fiyat bulursam niye pre-order etmiyim ki ? Hype train'lere katilanlar, scripted trailer'a bakip agzinin suyu akanlar veya "game journalism" reviewlerine gore karar verenler sorun esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 GreenManGaming ile pre-order olayına giriyordum, %20-%30 indirim ile pre-order güzel oluyordu. Son zamanlarda oyunların beklenen gibi çıkmıyor, problem orada. COD'ları pre-order ettik Black-Ops'a kadar, sonra herkes bırakmıştır pre-order etmeyi herhalde. BF3 falan pre-order'lıktı, onun gazına BF4'ü de pre-orderladım ama bekleneni veremedi. Hardline'ı kimse pre-order etmez zaten. Ama mesela Battlefront'u edeceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar