Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twin Peaks (2016) - Showtime


Komutan

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Ilk dizinin devami asla tutmaz, gunumuzde ilk diziyi izleyebilecek adam kolay kolay bulunmaz, bulunan da torrentci entel universite cocugu olur ancak.

Eskiden gelip izleyecekler de eskinin tarzinda ister, o zaten bu devirde hic tutmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Bulabildiğim en kaliteli kopyada bile görüntü ve ses çamur gibi olduğu için izleyemedim bunun orijinalini ya. Bi bu bi de The Wire işte.

Remake olsun olmasın izlemek lazım şimdi :(


Netflix accountlarını patiunderground da bulabilirsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burdaki tavsiyeler üzerine trial falan bi Netflix hesabı açıp izlemeye başladım, dün geceden beri toplam 15 bölüm izledim. En kısası 55 dakikadan hesaplayın işte sdf

2. sezonun üçte biri bitti ve kesinlikle inanılmaz zevk aldım. Finali cumartesi günü fast food eşliğinde yapmak istediğimden yattım şimdi, yoksa hazır izinliyken sabahlayabilirdim bile.

Toplam 30 bölüm ve bir film var, harcanacak 32-33 boş saati olan için ideal bi seçim bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öğlen dizinin son bölümünü ve üstüne Fire Walk With Me isimli prequel filmi izleyerek toplam 2 günde gömmüş oldum diziyi. 2. sezonun ortalarında fena sıkıcı bi hale dönüşmesi haricinde mükemmeldi. Özellikle son bölüm direk hissettiriyo Lynch ürünü izlediğini.

Yeni serinin remake değil sequel olması süper olmuş, gerçi remake yapmaları biraz saçma olurdu. Aradaki 25 yıllık süreye flashback yapılmazsa çok şey havada kalacak ama 9 bölüme flashback + yeni konu sığdırabilirler mi bilemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...