Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 htc one M8 veya moto X gen2 var iphone alternatifi. Geri kalani gormezden gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 m8'in fiyatı iphone 6 ile aynı sanırsam neden bunu bu şekilde dile getirdim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Selam, Çok iriler ya! Üreticiler iyice abarttı şu boyut işini :( Bir de sanki sadece öğrenci ve ofis çalışanları kullanıyor bunları; hepsi nazik ve çıt kırıldım şeyler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Iste ben de o yuzden 2 tane kirilmayacak telefon soyledim. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 htc pek çıt kırıldım değil, sanırım iphone'un da 4'u çıt kırıldım değildi. ben htc m7'i en az 20 kere fln düşürdüm taşa yüksek mesafeden dış gövdede iz oluştu ama hiçbir kırılma veya bozulma olmadı telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Ben 4s'i bayağı bir düşürdüm de, dün sinirlenip yere fırlattım; sekip yatağın altına girdi falan çentik bile yok telefonda. 3g'de falan parça kopuyordu böyle yapınca. En sağlam seri sanırım 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Selam, Hanımın 5s hâlâ ios8'e adım atmadı. Atmasını tavsiye eder misiniz yoksa böyle sabit kalsın mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 hayır abi sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 paramecium said: Selam, Hanımın 5s hâlâ ios8'e adım atmadı. Atmasını tavsiye eder misiniz yoksa böyle sabit kalsın mı? Saygılar. uygulamalar optimizasyonu sağlayamadı sistem olarak bir sıkıntı yok ama bir versiyo gelir bekle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Selam, Tamam bekleyelim o zaman. Zaten şikayeti de yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Bence ciddi fark yok yüklesede yüklemesede, fakat 8.0 ile gelen mailleri sadece kaydırarak silme olayı gözüme çarpan en büyük rahatlık eğer çok fazla mail trafiğiniz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 rahat mesaj yada mail yazmak istiyosan android al iphone klavyesi baya boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 iOS 8 ile 3rd party klavye desteği geldiği için artık istediğin klavyeyi kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bugün 6 ya baktım hiç konuşmaya gerek yok shut up and take my money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 htc one m7 kullandığım en iyi cihaz. kesinlikle tavsiye ederim. apple fln almayın ya gidip. tayyipten beter adamlar. her şey kısıtlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 paramecium said: Selam, Hanımın 5s hâlâ ios8'e adım atmadı. Atmasını tavsiye eder misiniz yoksa böyle sabit kalsın mı? Saygılar. Ben dusunmuyorum ios8 yuklemeyi, 3G'yi ayri kapatamiyorsun cok tilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 benim arkadaş tr'ye göndermiyolar diye bana göndertti One Plus telefonunu. açtım inceledim. ayfonu çükertir kenara atar sanki. ama yine de şad ap end teyk may mani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Nexus varken neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 toyota varken, neden maserati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Selam, Açıkçası her sene telefon değiştirmem gerekiyor metal tozu falan gibi faktörlerden. Bir de yağlı ve kirli ellerle telefon kullanmak çok koyuyor. Metal tozu olan parmaklarla ekrana dokunup sürüklemek falan canına okuyor. Taktik Extreme kılıf ile iphone 5(s) kullanarak bu dertten kurtulmayı planlıyorum. Diğer marka üreticiler için adam gibi kılıf bulmak zor, hatta imkânsız oluyor. Şarj çok da dert değil artık; işyerinde, araç içinde falan şarj edebilirim. Bir de iphone nedense gözüme aşırı stabil geldi; hanım aylardır reset atmadan kullanıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Halen seçemedinizmi yahu ? ben gittim verdim bozuk telefonu 699TL ye yenisini verdi bana :) iyi alışverişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 aquila said: toyota varken, neden maserati. Eğer Nexus ile 4s arasında ki farkı, Toyota ile Maserati'ye benzetiyorsan sana kötü haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 İphone 5s kayıtlı müzik listesinizi oluşturmayı nasıl yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 paramecium said: Selam, Açıkçası her sene telefon değiştirmem gerekiyor metal tozu falan gibi faktörlerden. Bir de yağlı ve kirli ellerle telefon kullanmak çok koyuyor. Metal tozu olan parmaklarla ekrana dokunup sürüklemek falan canına okuyor. Taktik Extreme kılıf ile iphone 5(s) kullanarak bu dertten kurtulmayı planlıyorum. Diğer marka üreticiler için adam gibi kılıf bulmak zor, hatta imkânsız oluyor. Şarj çok da dert değil artık; işyerinde, araç içinde falan şarj edebilirim. Bir de iphone nedense gözüme aşırı stabil geldi; hanım aylardır reset atmadan kullanıyor. Saygılar. abi o reset atma olayı 90larda kaldı m8 var 6 aydır 2 kere falan res attım update yüzünden o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 90lar değil hala şişen telefonlar mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar