DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 LAN LAN LAN LAN anasini sattimin applicationunu optimize edisim bitti sonunda hesaplarima gore 16 mb dan 7 mb ya inecek totalde ki loading falan cok daha hizli olacak artik pagingi bastan kodladim tamamen add edit olayi da oyuncak gibi oldu cok sacma sapan zordu ilk basta bok gibi kodladigim icin yeppui superim 2 aydir bunu optimize edicem diye cs ye giriyordum oturdum 4 saatte bitti lan afsdahfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bugün çanakkale'de bar tarzı bir yere girip hz. muhonun hayatını anlatan ehlisünnet tv ayarında sarıklı tipler vardı sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 2 haftada bir sınavım var sanırım, öğrencilik negzel laağn(iş olmasa tabisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 o son 1,5 döneri yemiycektim offf şişik vaziyetteyim evde soda moda da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Biraz modern astrofizik falan filan okudum dinledim, yine kendimi önemsiz hissettim. koca evrende binlerce galaksiden küçücük olanında, küçücük hayatlarımızı salak sacma şeylerle geçirmekten neleri ıskaladığımızı düşündüm. yatayım da erken kalkayım açık öğretim sınavı var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 They are coming. http://www.baskalarinahizmet.com/topic.asp?TOPIC_ID=314 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 sdfsadf awwwww yis. http://www.speedtest.net/result/3963842783.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 kolonya kaç derece diyip gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Seele said: sdfsadf awwwww yis. http://www.speedtest.net/result/3963842783.png bu nasıl bi bağlantı lan. 5 gigabit mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 400Mbit işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 50 mbit : 4.8mb download. 500 mbit : 48 mb download 5000 mbit : 480 mb download =P hadi o transfer hızını geçtim, nasıl işeyeceksin o kadar datayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 raid 0 ların ssdlerin havada uçuşması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ev kullanıcısı için gereksiz hızlar tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 hea 400 üniversitenin dandik wifisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 1 gigabit kullanirsin evde HDD yazma cap'lerine yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ge.en hafta 1 günlüğüne fiber turbo aldım (100mbit), paso 100 mbit kullansam interneti indiririm gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Esh said: 50 mbit : 4.8mb download. 500 mbit : 48 mb download 5000 mbit : 480 mb download =P hadi o transfer hızını geçtim, nasıl işeyeceksin o kadar datayı? 379,79 megabit /s = 37 megabyte/s adamın ss koyduğu şey zaten bağlantı hızı, saniyede indirdiği megabyte değil, öyle olsaydı senin hesap doğru olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ahahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ne bu hal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 JrStorMesT said: Esh said: 50 mbit : 4.8mb download. 500 mbit : 48 mb download 5000 mbit : 480 mb download =P hadi o transfer hızını geçtim, nasıl işeyeceksin o kadar datayı? 379,79 megabit /s = 37 megabyte/s adamın ss koyduğu şey zaten bağlantı hızı, saniyede indirdiği megabyte değil, öyle olsaydı senin hesap doğru olurdu. eet sonradan farkettim mbit olduğunu, bi an dalgınlığıma gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Prof. Dr. Barlas Tolan hoca vefat etmiş günlük. Keyifli ve kafası çalışan bir adamdı. Hoca fikrini konsept olarak genelde sevmesem de bu adamı severdim be günlük. Oturup uzun uzun muhabbet edebildiğim nadir hocalardandı. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Aaazını kırayım TheRıd0ne. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 dün gittim bana kötü davranan pek bi işe yaramayan yöneticiyi çaktırmadan şikayet ettim,ay sonuna yolluyorlar kadını peh. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Biri bana yeni ofis bulsun pls thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 20 senedir berbere saçı nasıl keseceğini tarif etmeyi öğrenemedim ne çeiledir kafatası engebeli olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar