Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Xenus said: Flassh said: abi win10 u safe modda açmak cok zor ya. geçen bi sorun oldu windows acılmıyor loginscreende takılıp duruyordu. safe moda girene kadar canım çıktı. gerizekalı developerlar arka arkaya res atın mutlaka safe moda girer yazmıs microsfotun sitesinde ulan mal senin tembelliğin yüzünden ben reslemekten harddiski elime mi alayım abi ddu yükle gpu update yaparken sorun çıkar vs. bulunsun, çok az yer kaplıyor zaten. safe mode'a tek click ile geçebiliyorsun. µh said: gizlilik güvenlik default olarak direk 0 win10da. kullanacaksanız oturup en baştan tyüm ayarları dğeiştirmek gerkeiyor. şunu kullanıyorsun. win10 varsa kullanmayanı dövüyorlar zaten. https://www.oo-software.com/en/shutup10 Şu proram güzelmiş. Çok değiştirilecek birşey yoktu gerçi de yeni kurulan sistemde erişim açısından daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Win+G'den disable oluyor Game Mode da Fall Update'ten sonra disable etmek performans kaybına neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Bright said: Laurelin said: Xenus said: Laurelin said: ekran kartını niye söktün sen yav. windows driver yükleyemesin diye önce interneti kapatıyorsun sadece. sonra normal uninstallation -> restart -> ddu ile temizleyip -> restart yapıyorum ben her gpu driver yüklemesinde. ddu: https://www.wagnardsoft.com/forums/viewforum.php?f=5&sid=5af7be0a625ba12aa9e49aa126e4454e bu son windows 10 update'inde wddm 2.3 gpu update'i var. amd kullanıcısıysanız yukarıdaki yöntem ile şu linkteki driver'ı yükleyiverin win10 update'ini yapmadan önce. nvidia henüz win10 creators update için ayrı driver çıkarmamış inanılmaz. https://www.guru3d.com/files-details/radeon-software-crimson-relive-fall-creators-update-beta-driver-download.html sorun su bir kere bootta kitlenmeye baslayinca hicbir halt yapamiyordum, bi iki kere daha yuklemeyi denemisti olmayinca zahmetsiz roll back atmistim oda patlakti bu iste hatta remote desktop ayarli idi onla bile giremedim ddu yuklemis olmak icin sorunun ekran akrti oldugunu onceden bilmem lazimdi ki "windows wont boot after creator update black screen with spinning logo" disinda arayabilicek bisi yoktu hata kodu vs vermedigi icin :P o cok itin poposuna sokulan mavi ekranlardan defalarca donanim sorunu cozdum su yasima kadar, apple gibi beyinsizlere yonelik bisi yapalim diye kastiklari icin windows usb sinden recovery ozelliklerini kurcalamak disinda bisi bulamadim ki UEFI yi hemen kapadim belki boot sirasinda bisiyi skipliyor ondan gozukmiyor vs diye said: ses kartı için de official driverları kullanma. daniel_k driverlarını tavsiye ederim. https://danielkawakami.blogspot.com/ zaten custom driver kullaniyorum realtek ayri facia oldugu icin. verdigin sitede yok misal benim kullandigim ki realtek icin x-fi ozelliklerinide aciyor driver. yuklemesi ayri kanser ama 7.1 sistemde stereo surround (stereo sesi hoporlorlere dagitma bilmiyen icin) baska turlu official driver ile alamiyorsun realtekin beceriksizligi yuzunden. creator i basari ile kurduktan sonra bu driverlarida inatla yuklemedi ki zaten yuklemek icin 1 saat ugrasiyorsun registeryden driver protection kapa vs ama creator ile uyumlu degil base driver. realtekte kasip cikarmamis duzgun. windowsun yukledigi ve temmuz basi piyasada calisan tek driver ise hdmi dan bagli cihazlarin sesini ayarliyicagim line in slideri bile acmiyordu (facepalm) Bright said: Laurelin said: sorun zaten guncel surucunun ustune eski surucuyu yuklemesi update in cozumu ekran kartini sokup onboard karta gecip orda kaldirmak veya bi sekil safe mode acmayi becerip oradan Yaptığın herşey yanlış yalnız ya sdfsd Safe Mode için msconfig'in içinde Boot tabının altında Safe Boot'u işaretliyip restart atıyorsun, Safe Mode'a bootluyor cihaz.(Safe Mode'da internet olmadığı için Microsoft acc. şifresi sorar yalnız, PIN'le login olamazsınız) Ekran kartı driver'ı için de DDU(Display Driver Uninstaller) kullanabilirsin. O Windows'un otomatik driver install fonksiyonunu kapatıyor. su apayri tier bir aptallik windows acilmadigi icin safe mode a girmek istiyorum ancak safe modea girebilmek icin windowsu acmam gerekiyor? UEFI yi bende seviyorum okayde UEFI kapaliyken eski usul f8 kimin canini yakti kazikci servisler disinda. milleniallari alistirdilar "2-3 defa dene recovery menusunde troubleshoot cikmaz ise servise gonder" zaten su yazilim sorunlarinda servise gonder lafini duydumu cinlerim atiyor, 99dan beri yazilim icin servise pc gonderme faslini birakmisim, sirf beyinsizlerde windows kullanabilsin diye kac senedir varolan seyleri cikartmanin ozru yok yani windows niye otomatik driver yukliyor misal bana sormadan ve opsiyon vermeden? auto update gudubetine girmiyorum bile, kendisi yukleyemeyince 7 ay tutabiliyor update i ama benim oyle bir sansim yok windows 10 kullandigim en iyi isletim sistemi kullanici deneyimi olarak ancak hizmet olarak en boktani cunki eskiden microsoft ile ilismeden updatesiz mutlu mesut yasama sansin vardi routerdan microsoft IP lerini filterlamadan beter ol microsoft yani ne diyim, microsoftla iliskisi olmayan su anki sistemimden bi 10 kat memnunum. istenmeyen kayinvalide gibi bisi adamlar, cikardiklari urun cazip ama 24 saat tepende olup her hareketini kontrol edicek illa ben almiyim tesekkur :) Gene çok anlamsız ki söylediğin şey. Windows'a giremiyorsun, safe mode'a giremiyorsun, o yüzden ekran kartını çıkarıp iGPU'dan bootlamaya mı uğraşıyorsun? Bunları yapana kadar format atarsın, çözülür. Otomatik update kapatılamıyor da 2 farklı ayarı var, biri sadece belirlenen saatlerde update yapmasını sağlıyor, diğeri de 30 gün erteliyor updateleri. kapatilamiyor 30 gun bile olsa ki routerdan bloklayinca kapaniyor catir catir format atma planim yokken, hicbir dosyayi yedeklememisken minimum 6 saat yeniden tek tek driverlarla ugrasmak (cok custom driver kullaniyorum geri uyumluluk problemleri yuzunden) ile kasayi acip gpu yu sokup bootlamanin ayni efor hatta daha az efor oldugunumu savunuyorsun bana? :P bildigim en kolay yonteme gittim haliyle neyse ana nokta baya muglak yani, windows 10 hizmet olarak cok les. en basiti corrupt olan bir netflix aplikasyonunu bile fixleyemiyorum UI de cunki MS metro applerine dokunmandan hoslanmiyor ve supportin sorunu nasil cozucegimle ilgili fikri yok. utanmadan bana "netflixe edge dende girebilirsiniz" diyor, yok tesekkur chrome danda giriyorum ben ama aplikasyonu seviyordum diyip kapadim mevzuyu :p beyinsizler dusunulerek yapilmis bir isletim sistemi kullanmak istesem mac alirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Senin başına bu kadar şey geldiğine göre ilaçlı kullanıyorsun galiba. Verelim güzelinden bir lisanslı PRO sana sfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Ne kastınız o kadar ya, gelin windows 7 ye rahat edin. 2019 a kadar destek var nasıl olsa, o zamana kadar bu windows 10 ancak oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Şu linkte auto driver updatelerinin nasıl kapatılacağını anlatmış. Router'dan engel koymak fantastikmiş ama :D Ses kartı hariç custom driver gerekmiyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Dark_Soul said: Senin başına bu kadar şey geldiğine göre ilaçlı kullanıyorsun galiba. Verelim güzelinden bir lisanslı PRO sana sfdsfsd lisansli pro zatende satici kazikladiysa bilemicem :p posttan goruldugu uzere ikinciyi satmaya calisio sadfasd ilacli olsa icim yanmicak :p driver bende cok antik kuntin cihaz var eskilerden kalma en buyuk basbelasi creative inspire 7900 var, 12-13 seneyi devirdi masallah ama creative in boktan proprietary donanim felsefesi yuzunden kablosunu ayarlamak ayri dert, duzgun calisan realtek driveri bulmak ayri dert. sistemin oldugu hdd de tuttugum belgeleri filan saymiom bile miniatx kasadan korkunc memnunum ben ama tek defosu iste bir seyler sorun cikardimi sokup takmasi izdirap. SSD leri kelepce ile monte ettim misal zorunluluktan onlari sokup takmak tam iskence. mini atx olmasa bu kaza olmazdi cok net ama zincirleme patladi iste. neyse adresleri verdim en temizi routerdan microsoftun su servelari ile bagini kopartmak windowsun :P critical updateler zaten bi sekil yer buluyor SMB v1 protokolundeki patlak gibi, onlarida manual indiririm sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 reyou said: hic metrobuse binmedim lan, metroda otobuste dicegime birlestirdim lel. harbi metrobus nasi bise? bize de yer var mi abi? :( binmek isteyebileceğin son şey mq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 gene spyware sıkıştırıvermişler off http://www.dsogaming.com/news/windows-10-fall-creators-update-introduces-two-new-anti-cheat-tools/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 sosyal medya kullanip makinede spywareden isgillenmek bana sacma geliyo abi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 sosyal medyalık bi alakası yok zaten. pc'de ne yaptığını raporlayan bişi, link'e basıvereydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 ya abi gotunu kime nerede hangi saatte vurdurdugunu paylasiyosun diyorum, bilgisayarinda neye tiklamissin ne onemi kaldi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 oley ne abi, banada update gelmiş cuma günü yap dedim, olayı nedir bu update in tldr varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 öff iğrenç update 2 saatte bitti ssd ile bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Bu arada hayvanlar gibi bir wpa2 açığı ortaya birkaç gün önce. Nerdeyse tüm işletim sistemleri(mobil dahil) ve routerları etkiliyor. Kapsama alanındaki wpa2 networklere key injection ile girebiliyorlar. Networku hackledikten sonra da browserdan girdiğiniz https adresleri http adresine yönlendirip , tüm bilgilerinize çökebiliyorlarmış. Hem routerı hemde işletim sistemini güncel tutmakta fayda var. Bir de adres barında https yazmasına dikkat etmek lazım. http://techreport.com/news/32693/wpa2-security-hole-kracks-wi-fi-networks-wide-open https://arstechnica.com/information-technology/2017/10/severe-flaw-in-wpa2-protocol-leaves-wi-fi-traffic-open-to-eavesdropping/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Silphatos said: öff iğrenç update 2 saatte bitti ssd ile bi de + 16 mbps sınırsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 indirmesi kısa sürdü 16mbit sınırsızla onu yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 yalnız her şey hızlandı pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Patch'in ismini Windows 11 bile koyabilirlermiş, herşey saçma sapan hızlandı ve aynı zamanda çok daha çabuk tepki veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 ryzen'de baya farketti, kim yazdiysa tsk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Temiz format attım ben direk makinaya. Harbiden baya bir hızlanmış insan şaşırıyor ne oluyor ya felan diyebiliyor. Bence güncellemeyi yapmalı herkez. Baya iyi omuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 son patch yapılmış isoyu koymuşlarmıdır microsoft sitesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Evet koymuşlar. Ben iso olarak indirdim son sürümü direk çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 kurulum yaparken klavye kullanmak gerekiyo mu. ekran klavyesi varmıdır kurulumun. klavye bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 abi bi format için klavye bulmak ne kadar zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar