bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 MICROSOFT YİNE HINZIRLIKLARIN PEŞİNDE BEDAVA OLACAK AMA... devamını okumak için tıklayın
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Veee iş bilgisayarım patladı. Excelde copy yaptığımda donma oluyor, boş sayfada boş hücreyi copyleyince bile var bu. Netten bakındım user acc corrupted diyor, yeni acc açmak gerekiyormuş. Ki denedim, yeni acc hayvan gibi dosyalarda bile takılmıyor. Eski acc un ayarlarını falan yeniye taşımanın kolay yolu var mı W10da? 7-8de bu sorunla karşılaşanlar için bi link vermişler eskiden tool varmış ama 10la uyumlu değil sanırım.
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Abi bu illetin dertleri bitmez. O yüzden Windows 7 best der geçerim. Akşam döneceğim 7'ye bu ne arkadaş saçma sapan açılışlar daha 2 gün önce temiz kurulum 10 yaptım 2 gün sıkıntı yok gittim arka plan uygulamalarını felan kapattım yok abi. Çok saçma Win 7' de 10 saniyede kendine gelen bilgisayar 25-35 saniyede zor kendine geliyor. Geçmeyi düşünen varsa bence Redstone güncellemesiyle birlikte geçsin. Birde 64 bit chrome kullanan varsa Windows 10'da videoları hızlı ileri sardığınızda çöküyor. Windows 7'de bu sıkıntıyı yaşayan var mı ? Not: Akşam bir daha temiz kurulum 10 yapacağım. Baktım olmadı cidden 7 FTW
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 durum sana özel bir durum bence. benim evde 7 sn'de windows her şeyiyle başlamış oluyor. 25-30 snlik bir durum yok ssd var ise. 64-bit chrome kullanıyorum bu arada, videoları ileri sararken de patlamıyor. sen bence w7 kur, aynı problemler orada var mı diye bir bak. ya donanımsal ya da yazılımsal bir şeyler patlıyor gibi.
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Aynen öyle yapayım. Bakacağım ya bilemiyorum bu arada SSD var Corsairin 560 okuma 535 yazmalı.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bazı oyunlarda ssd'lerde sorun oluyordu. normalde 7-10 sn süren loadlar, 30-40 sn sürüyordu ssd olmasına rağmen. aynı sorun gibi görünüyor ama benim başıma gelmediği için hiç araştırmadım etmedim.
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 temiz format attım. Yükledim chrome çökmüyor artık sıkıntı yok. Ama açılışlarda gene aynı boku yiyor ara sıra.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 cidden tiksindim bu şirketten artık. flash güvenlik güncellemesi yükletti, kancolleviewer çalışmıyor, göçüyor devamlı. lanet olsun sana ms. neyse uninstall edebildim, düzeldi sorun. adobe'a da ayrıca yuh çekeyim.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 win10 ile gelen herşeyi silmek şartmış ya hani kapattım arka planda calısmasını silmeye ugrasmıyım falan dedim ama bugün durup dururken haberler app bildirimi falan geldi
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 ha zaten ömrümde yemediğim kadar mavi ekran yiyorum o ayrı. neyseki oyundayken pc acıkken falan olmuyor. sadece cold bootyaptığım sırada ilk acılısım mutlaka mavi ekran sonra yeniden baslayıp düzgünce calısıyor format cakıcam bi ara
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 beyinsiz satya nadella, uninstall ettiğim update kendi kendini tekrar yüklemiş ve bu defer updates seçeneği seçili olduğu halde. üstelik ben uyurken pc'yi açtı kapadı kendi kendine, herhalde bunu yapmak için. gaben kurtar ms'in zulmünden ya.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Service Pack mi cikti? Epey buyuk bir guncelleme yaptim simdi, yeniden yukledi resmen, farkli ekranlar filan...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Soyle devam ediyor hala: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-12-31%20at%2013.36.45.png
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 bana bunuy geçen hafta mıne yaptı. epey uzun sürdü hatta.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 windows.old klasorunu yaratti bitince yine. 6gb temizletti ardindan da.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 bende system resetten sonra yarattığı windows.old klasörünü silemiyorum hala, files in use deyip sildirmiyor 15mb. bu dediğiniz gibi birşey olmadı bende, dün update etmişti en son.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 win7 den 10a geçmiştim. elimde hard copy yok. formatlamaya kalksam tekrardan 10'u nasıl yükleriz?
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 windows.old klasoru nedir? direkt shift delete yapalım mi? son update sonrası start tusuna sag klik ile gelen menu siyah oldu, takıntı yaptım alısık degilim diye bok gibi geliyor gozume.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 sanssizsansli said: win7 den 10a geçmiştim. amaç neydi bunu yaparken? win7'den neden memnun değildin veya win10 ne kattı sana? ciddi soruyorum bu arada
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Onu bilmiyorum ama bana cok sey katti. XP'den kurtuldum sonunda VM'de. Performans cok daha iyi ve 8GB yer kapliyor.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Aluriel said: sanssizsansli said: win7 den 10a geçmiştim. amaç neydi bunu yaparken? win7'den neden memnun değildin veya win10 ne kattı sana? ciddi soruyorum bu arada aslında soru faraziydi. kendim için değil bir başka arkadasım ssd disk aldı amazondan. şuan win 10 kullanıyor ama ssd gelince tekrardan ona kuracak sistemi. dolayısıyla önceki sistemi formatlayıp buna geçicez. memnunluk konusunda açıkcası ne eksik ne artı bir şey hissetmedim. öyle inciğini cinciğini kurcalayan bi adam değilim. eskiden nasıldıysa öyle kullanıyorum işte adı windows 10.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 GERGE said: Service Pack mi cikti? Epey buyuk bir guncelleme yaptim simdi, yeniden yukledi resmen, farkli ekranlar filan... simdi bana oldu bu.. dev gibi bir update mi yeniden windows kurulumumu anlamamistim.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Windows 10 November Update'i o. Büyük baya.
Öne çıkan mesajlar