Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşte bende de otomatikteydi güya ama 7 günde bir yapması gerekirken 12 gündür yapmamıştı.

delirtip reset attırdı en sonunda, windows8 rezaleti bile reset attırmamıştı. System restore yapınca bozulan windows da ilk defa görmüş oldum.

reset de BÜTÜN PROGRAMLARI silmiş. Allah belanı versin ms. Tüküreyim sizin zorunlu updateinize.

Yeter ya kurtarsın biri bizi bu şirketten artık.

user klasörü de gitmiş, şu saniye yanımda olsa satya nadella boğazını sıkarım çok net.

sinir krizi geçiriyorum resmen, nasıl bir aptallık bu yarabbi. Adamlar canıma okudular resmen, gitti herşey offfff
Mesaj tarihi:
abi sizin yine iyi bende bi mavi ekran verdi sonra system restoreler falan da silmiş kendi kendine format attım bidaha oldu aynısı sonra updateleri toptan kapattım yasaklattım yok ettim bozulmadı hala.
Mesaj tarihi:
Ya ben 8.1 promdan çok memnunum ama altta sıranız gelince yüklenecek zamazingosu da duruyor aylardır. Bunun updatelemesini nasıl engelleriz? Bi gün eve geldiğimde zınk diye w10la karşılaşmayayım lel nasıl kabus bu
Mesaj tarihi:
w10 da update i kapatmanın yolu var. benim kotalı 3g den yemesin diye kapattım ama normal wifi de de olur.

ayarlar dan network and internete giriyosun

bağlı olduğun wifi yi seçip aşşadan advanced options a giriyosun

metered connectionu on konumuna getiriyosun para yiyo bu bağlantıda diye yapmıyor update.

başka wifi den girersen yapar ama. girdiğin her wifi yi ayarlaman lazım metered diye.
Mesaj tarihi:
Seele said:

dur birak basmasin. iki yil sonra gecmek isteyince para bayilsin.

rakiplerinin hepsi ücretsizken şu ücretsiz denemesinden sonra asla dönmez ücretliye artık. o sadece insanları telaşlandırıp update etsinlerde azalsın eski windows sürümleri diye yaptıkları bi taktik bence.
Mesaj tarihi:
flash gelişmelerden anında haberim oluyor

1 dakika önce hepinize geldi mi

yasak kalktı canlı bombanın kimliği resmen açıklandı
Mesaj tarihi:
bu track sağ solda çıkan reklamları kapsamıyor mu? Mesala 3 gün önce bir tost makinesi aradın googleda. Sonra farklı sitelere girdiğinde o makinenin muadilleri sağ tarafta google advis olarak çıkıyor. Olay bu mu?
Mesaj tarihi:
DoNotTrack ziyaret ettiğin siteye literally "beni takip etme" diyor sadece. bir koruma kalkanı görevi görmüyor.

umursayan yok pek herkes çerezleri gömmeye devam ediyor.
  • Yeni Oluştur...