Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgisayarı açınca aha indiriyorum windows 10u hayırlı olsun dedi stahp dedim şimdilik.

bilgisayarı her kapattığımda update yüklüyorum hacıt sen git ben işim bitince kapatırım der diye korkuyorum 10a geçince.

keyimi ve isomu alıp köşede bekleteyim ilerde yüklerim diyebiliyor muyuz
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Parallels'de Windows 10'a guncellemeyi yaptim ben de. Guzel olmus bu.

Windows 8 ve 7'ye gecememistim 20-30GB arasi yer istedikleri icin mubarekler, Windows 10 sanal makinem ama tam olarak 7GB. Windows XP 5GB idi. Kurcaliyorum simdi, kullandigim programlarin performansi ayni.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

şu oyunlardaki performans düşüklüğünün bi ayarı var mı ya? win7'de düzgün çalışan oyunlar baya kastırıyor.

Bu garip. Tüm oyunlar daha iyi çalışmalı.
Ekran Kartı
Ses Kartı
Ana kart
Sürücülerini kontrol et. W10 kafasına göre yükleme yapabiliyor.
Mesaj tarihi:
sanırım sorun benim işlemcinin güçsüzlüğü. win7'de görünüm ayarlarını dibe alınca performans düzgündü.

win10'da o seçenekleri bulamadım. pencereler arasında hızlı geçiş, eskiden aero dedikleri o zımbırtaya benzer şeyler falan onları istemiyorum.
Mesaj tarihi:
o ayarlar şurda

http://i.hizliresim.com/PoNEGN.png

oyun kasması ekran kartı driver yada directx le alakalıdır.

ayarlar kısmında androide özenmişler. bi türlü alışamadım mektup okur gibi ayarlar menüsünü okumaya. biey aradın mı baştan sona okuman gerekiyor ayar ekranını nerdeydi diye. cümleyle ayar ekranına mı girilir herşeyin bi simgesi olur. yaşlı dedeler teyzeler kullanabilsin diye yapıyolar ben kullanamıyorum bu sefer.
Mesaj tarihi:
7 den direk 10 a geçtiğim için bilmiyodum 8 den sonra bütünleşik gelmeye başladı demek dx. nette arayınca bişey çıkmamasından anlamıştım zaten.

dxdiag dan baktım directx sürüm 9Ex yazıyor. kesin 9.0C daha performanslıdır oyunlarda ve downgrade yapılıyodur.
Mesaj tarihi:
Windows 10 yüklerken C: sürücüsünü formatlamak istiyorum.

Kurulumda "bilgisayarı sıfırla" diye bir seçenek var. İyi, güzel ama biraz gözüm korktu çünkü D: sürücüsünü de formatlar mı?
  • Yeni Oluştur...