toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ismi degismedi, paint yazıyorum yine aynı. my stuff'a basıp bisi bulamadıgını ogrenince file explorer'den search secenegi cıkıyor. oradan bulabiliyorum. lightshot ne? arama calıssın diye extra bisi indirmek istemiyorum.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ı ile yazmayı denediniz mi? Windows 8'in ilk zamanlarında da vardı aynı sorun
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 toggie said: çıkmıyor, bişi bulamadım diyo. Ozaman sadece web'te Arıyor bi googlelamak Lazım
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ya bendede win 8.1 var fallout 2 yüklü şimdi win 10 geçince savelerim patlar oyuna bişey olur falan diye korkuyorum
µh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 hp laserjet serisi printer kullanan var mı win10'da? Güncel driver'ı yok, eski driverı yükleyince de çıktı alamıyorum
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Kojiroh said: ı ile yazmayı denediniz mi? Windows 8'in ilk zamanlarında da vardı aynı sorun calculator yazınca da bulmuyo. gerci bu varmıs start menu'de ama olsun. calısmıyo yani ı-i sorunu degil.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bende her şey çatır çatır çıkıyor acaba ayarlarını fln mı değiştirdin yanlışlıkla. öncelikle web de ara gibi.
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 µh said: hp laserjet serisi printer kullanan var mı win10'da? Güncel driver'ı yok, eski driverı yükleyince de çıktı alamıyorum bende 2 tane laserjet var, ikisini de sorunsuz calistiriyorum. ama ben guncelleme yaptim, sifirdan kurmadim.
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Loex said: ya bendede win 8.1 var fallout 2 yüklü şimdi win 10 geçince savelerim patlar oyuna bişey olur falan diye korkuyorum Yok programlar bile aynı olduğu gibi çalışıyor çok iyi yapmışlar upgrade işini... registry ler duruyor yani
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 c de yeterli yer yok diye yapamadım ben şits
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 dreagloth said: c de yeterli yer yok diye yapamadım ben şits 15-20gb arası bir miktar lazım. Kojiroh said: ı ile yazmayı denediniz mi? Windows 8'in ilk zamanlarında da vardı aynı sorun şunu görünce aklıma geldi de tekrar, ilk yüklediğimde win10'u SETTİNGS yazıyordu lol, düzeltmişler şimdi.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 biraz alakasiz olcak ama benim 100gb lik windows 8.1 i 250gb lik samsung ssd ye clone lasam, ordan windows 10 i update edip 100gb ligi wipe lasam olur mu? onumuzdeki hafta sonu denicem olur derseniz, gaz verin bide guzel bi clone lama programi onerin agar.io'lar.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Samsung magician geliyo zaten ssd ile
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 o magician ile os i clone lasam sorunsuz calisir heralde? neyse bi deniyimde 100gb olanini silmeden bakarim caliscak mi diye, olmazsa baska bi yol bakicam artik, onca programi sifirdan kur bilmemne. ozellikle microsoft un visual studio vs sql server icin 1500 tane hotfix ini elle kurmak docent lik kazandirir adama o derece nefretlik.
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Windows 10a geçmek için bikaç sebep söyleyin bana. 7-8 de gayet idare ediyor şu an öyle değilmi?
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Win tusu + aranan program yazinca kabak gibi cikiyor. O buyutecli olana yazinca entegre google gorevi goruyor. Edit: Sadece programi degil dosyalari vsde buluyor hic arama suresi beklemeden.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 DareJedi said: Win tusu + aranan program yazinca kabak gibi cikiyor. O buyutecli olana yazinca entegre google gorevi goruyor. bulmuyo :( ve bu sorunu benden baska yasayan yok. google'ın altını ustune getirdim bulamadım cozum. su haliyle bi boka yaramıyor benim icin os. http://i.imgur.com/FAFhZY3.png
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ne güzel olmuş metro arayüzü gidince.
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Toggie Neden resmi Microsoft foruma bakmıyor Ve Mikrosofta mail atmıyorsun? Hatta Türkiye canlı desteği var. Çok yardımcı oluyorlar.
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Benim tek derdim win tuşuna basıp "calc" yazınca hesap makinesinin çıkmaması. Eski sürümlerde çıkıyordu şimdi win 10 ile illa Hesap Makinesi yazmam lazım :/
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ingilizce dil pakedini yükleyip ingilizce'ye çevirebiliyor olmanız lazım.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 toggie said: DareJedi said: Win tusu + aranan program yazinca kabak gibi cikiyor. O buyutecli olana yazinca entegre google gorevi goruyor. bulmuyo :( ve bu sorunu benden baska yasayan yok. google'ın altını ustune getirdim bulamadım cozum. su haliyle bi boka yaramıyor benim icin os. http://i.imgur.com/FAFhZY3.png w10 kullanmadım ama mspaint dene orjinal adı bu en kötü run shortcut varsa (win + R) mspaint.exe yaz bak işte. ps : gerçi senin olay farklıymış gerilere bakınca neyse dursun belki bi boka yarar :D
Öne çıkan mesajlar