Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ismi degismedi, paint yazıyorum yine aynı. my stuff'a basıp bisi bulamadıgını ogrenince file explorer'den search secenegi cıkıyor. oradan bulabiliyorum.

lightshot ne? arama calıssın diye extra bisi indirmek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

ı ile yazmayı denediniz mi? Windows 8'in ilk zamanlarında da vardı aynı sorun

calculator yazınca da bulmuyo. gerci bu varmıs start menu'de ama olsun. calısmıyo yani ı-i sorunu degil.
Mesaj tarihi:
µh said:

hp laserjet serisi printer kullanan var mı win10'da? Güncel driver'ı yok, eski driverı yükleyince de çıktı alamıyorum

bende 2 tane laserjet var, ikisini de sorunsuz calistiriyorum. ama ben guncelleme yaptim, sifirdan kurmadim.
Mesaj tarihi:
Loex said:

ya bendede win 8.1 var fallout 2 yüklü şimdi win 10 geçince savelerim patlar oyuna bişey olur falan diye korkuyorum

Yok programlar bile aynı olduğu gibi çalışıyor çok iyi yapmışlar upgrade işini... registry ler duruyor yani
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

c de yeterli yer yok diye yapamadım ben şits

15-20gb arası bir miktar lazım.
Kojiroh said:

ı ile yazmayı denediniz mi? Windows 8'in ilk zamanlarında da vardı aynı sorun

şunu görünce aklıma geldi de tekrar, ilk yüklediğimde win10'u SETTİNGS yazıyordu lol, düzeltmişler şimdi.
Mesaj tarihi:
biraz alakasiz olcak ama benim 100gb lik windows 8.1 i 250gb lik samsung ssd ye clone lasam, ordan windows 10 i update edip 100gb ligi wipe lasam olur mu?

onumuzdeki hafta sonu denicem olur derseniz, gaz verin bide guzel bi clone lama programi onerin agar.io'lar.
Mesaj tarihi:
o magician ile os i clone lasam sorunsuz calisir heralde?

neyse bi deniyimde 100gb olanini silmeden bakarim caliscak mi diye, olmazsa baska bi yol bakicam artik, onca programi sifirdan kur bilmemne. ozellikle microsoft un visual studio vs sql server icin 1500 tane hotfix ini elle kurmak docent lik kazandirir adama o derece nefretlik.
Mesaj tarihi:
Win tusu + aranan program yazinca kabak gibi cikiyor. O buyutecli olana yazinca entegre google gorevi goruyor.

Edit: Sadece programi degil dosyalari vsde buluyor hic arama suresi beklemeden.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Win tusu + aranan program yazinca kabak gibi cikiyor. O buyutecli olana yazinca entegre google gorevi goruyor.

bulmuyo :(
ve bu sorunu benden baska yasayan yok. google'ın altını ustune getirdim bulamadım cozum. su haliyle bi boka yaramıyor benim icin os.

http://i.imgur.com/FAFhZY3.png
Mesaj tarihi:
toggie said:

DareJedi said:

bulmuyo :(
ve bu sorunu benden baska yasayan yok. google'ın altını ustune getirdim bulamadım cozum. su haliyle bi boka yaramıyor benim icin os.

http://i.imgur.com/FAFhZY3.png

w10 kullanmadım ama mspaint dene orjinal adı bu en kötü run shortcut varsa (win + R) mspaint.exe yaz bak işte.

ps : gerçi senin olay farklıymış gerilere bakınca neyse dursun belki bi boka yarar :D
  • Yeni Oluştur...