Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
laptoplar icin biraz beklemek en mantiklisi zaten. neyseki asus cabuk cikariyor upgradeleri, 8.1 yukledigim microsoftun kendi donanimi olan xbox360 controlleri tanitamamistim kac saat lol
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

son tweakleride yaptim, sahane oldu. hizi filan super, oyunlarda sorun yok, driverlarda sorun yok vs vs

win10 tweaklerinin toplu olarak bi yerde listelendiği yer falan var mı yeni başlayanlar için?
Mesaj tarihi:
Spesifik şeyler söyleyemiyorum da baya patlak bu ya. NVIDIA driverları fecahat. Kendi kafasına göre driver kurmuş, günde 1 göçüyodu, baktım adamlar gidip sırf bunun için özel tool yayınlamışlar, otomatik driver update'i kapatabiliyosun. En azından ben şimdi benim GPU için kapattım: http://reviews.gizmodo.com/heres-the-incredibly-hacky-way-to-disable-windows-10-up-1720768012
Mesaj tarihi:
Bu herkese aynı key muhabbeti hakkında bilgisi olan var mı?
Korsandan upgrade eden fakirlere free edition olarak aynı keyi mi veriyor acaba? Dh de millet keyleri karşılaştırıyor falan , hatta google da bir sürü aynı keye rastlamışlar.

Benim keyi arattım google da bişey bulamadı.

Bu arada:

Lisans hakkında bilgi:
slmgr.vbs -dlv

Lisansın geçerlilik süresi:
slmgr.vbs -xpr
Mesaj tarihi:
anakarta tanıyor free upgrade, anakart değiştirilmediği sürece win10 kullanılabilecek. key girmeye gerek yok baştan yüklerken.

hatta windows makinenizin altında marka olarak anakart üreticisini yazıyor, bende gigabyte demiş mesela.
Mesaj tarihi:
bugün kurdum, pc yi ne zaman restart etsem açılıp login olduktan sonra kapanıyor pc, tekrar açınca düzgün çalışıyor restart edince yine aynı olay,

N versiyonu kurmuştum ne güzel salak capcom yüzünden feature packi yükledik :S
Mesaj tarihi:
Ben de dün gece yükselttim. Henüz bir sıkıntı yok.

Privacy olaylarını kurarken soruyor hep, ne gönderilsin falan diye. Sürücü olarak da sorun yaşamadım, bir tek Nvidia Experience çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
windows 10'a yükselttim sonunda. arayüzü vs güzel olmuş tam xp kafası bayılırım

kısa ve öz bi soru. bunun internet explorerını kullanayım mı yoksa chrome'a devam mı edeyim
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

bana hala gelmedi zamanı gelince haber vericez yazıyo ne ayak bu

notifikeyşın beklemek istemeyenler için

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
  • Yeni Oluştur...