Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 tcni editöre vereceğine tarlabaşında bir binanın girişe spreyle yaz daha güvenli
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yav hepinizin kimlik bilgileri elimde zaten heh
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 'modern' skype'ı öldürmüşler, sadece 'külüstür' skype olacakmış. patla app, patla metro. viva program, viva masaüstü. içimin yağları eridi ohh.
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 artık product key mevzusu olmayacakmış aldığın windowsları hesabınla eşleştirecekmişsin direkt ilginç olmuş http://microsoft-news.com/microsoft-could-be-saying-good-bye-to-product-keys-with-windows-10/
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 http://www.computerworld.com/article/2945796/microsoft-windows/microsoft-to-provide-free-upgrades-to-windows-10-for-2-to-4-years.html 2 yıl ücretsiz upgrade, sonra para isteyecekler anlaşılan home sürümü için. pro sürümü için 4 yıl ücretsiz upgrade tahminlere göre. kısacası free upgrade 2017'ye kadar çalışıp patlayacak gibi.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 abi şu w10 update için çıkan zımbırtı çıkmayanlar için bişey yapıyoduk biri bi link atmıştı şimdi kaçıncı sayfada hatırlamıyorum varmı bilen nası yaparız
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 virtualbox'da bi deneyim dedim resmen surundu kullanamadım ki gayet sağlam bi makınam var. onun için yorum yapamadım, ne yapalım simdi ugprade edelimmi bekleyelim mi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 VBox surunuyor cunku.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 gayet her windows'u 7, xp, vista, 8, 8.1'i yazılım gelistirme testleri icin kullanıyodum vbox'dan degıl dıye dusunuyorum ya da henuz uyumsuz
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 rezervasyon yapmanıza gerek yok. şu an insider programı stabil durumda sürümü çıkardı. isteyen kurabilir ama az buz eksikleri var onları beklicem ben. ayırca lisans anlaşmasınıda çıkardılar ve ilk 1 sene kurduktan sonra para vermiyorsunuz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Ben son insider build'i 10240'a geçtim. RTM diyorlar bu sürüm için ama official bir açıklama yok ve hala bug'lar var. Yani RTM'miş gibi durmuyor gibi. 10162 kurdum önce, Activated dedi, sonra geçtim bu build'e. Ardından Refresh'ledim temiz olsun diye yükleme. Upgrade yapınca iyi çalıştı ama aksaklıklar vardı, temizlenince daha iyi çalışmaya başladı. Ben arayüzü acaip sevdim. İyice MAC/iOS havası veriyor. Metro app'ler işe yarar oldu artık, hiç kullanmıyordum 8.1'de ama şimdi mail, weather, news falan hepsini kurdum. Notification center gelmiş kenara falan, çok beğendim. Oyun denemedim henüz ama arayüzde yavaşlamalar var. Intel HD graphics kartında windows update ile gelen driver'ı çok eskiydi ve tearing yapıyordu, intel'in update app'i ile güncelleyince düzeldi, nVidia'ya devrey girince de minik bir takılma oluyor sistemde falan. Bunlar giderilir hemencecik, onun dışında beğendim yani.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 rtm buildı kursak mı ki? yine beta tester sayfasından mı indiriyoruz?
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 O işler biraz karışık. Normalde Insider program'a dahil olanlar test build'lerini kurduysa eğer son 1 hafta içinde windowslar aktive olmaya başlamış. Benim gibi insider programa girip kurmaya korkanlar bu son build'in RTM olduğunu duyunca kurmak istedi haliyle ama windows update'te görünmüyor artık test build'leri. 8.1'den falan 10240'a "temiz" kurulum ile geçenlerin sistem aktive olmamış sanırım. Upgrade ile gelenlerin aktive olmuş. Ben 10162'yi indirip ona upgrade ettim "keep everything" seçeneği ile, aktive olmuştu, ordan da 10240'a upgrade ettim, hala aktive olduğunu görünce refresh seçeneği ile formatı bastım. Şuan aktivated görünüyor. Windows 10 Pro. Sağ altta ki yazılar falan yok bu sürümde. Yani update etmek için insider programa dahil olmak ve upgrade yoluyla geçmek gerekli.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 bekleyelim o zaman biraz daha temiz bi builda ulasabilene kadar
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 3-4 gun once indirdigim iso 10162 imiş benimde, 10240 iso yok galiba indirebileceğimiz direk
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Var, ben öyle indirmiştim. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=400891 Burdan indirmiştim ben çıkınca. Ama mesela ben hiç key falan girmedim, gerekmedi. Direkt activated oldu çünkü 10162.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Bana geldi biraz önce güncelleme teklifi. Windows 7 yükleyeyim diyordum tamda iyi oldu. Bi bakalım 10 nasıl
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Son versiyonun isosu yok. Olanlar da resmi değilmiş. MS update I test etmek için incremental yayınlamış
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Oyunların yedekleri alındı Resimlerin yedekleri alındı İTunes un tam yedeği alındı. Anıların yedeği alındı. USB alındı. Güncellemeden sonra temiz yükleme için usb veya DVD şart. Microsoft tek yol bu dedi. Bekliyoruz..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ilaclisi cikar yakinda ordan yukleriz.
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 MSDN keyleri satanlarin dısında nereden ucuza alırız bunu?
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 hiç bişeyi indirmedim ama registerini yaptım dedi ki zamanı gelince biz indirip kurulabilir hale getiricez takma kafana. onu bekliyorum ben.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ms nasıl gerizekalı bir şirket oldu çıktı ya. sürücüleri forced update yapmışlar artık, nvidia sürücülerini kırıyormuş yükledikleri otomatik sürücü sli konfigürasyonlarda. millet safe mode'da takılmış kalmış, boot edememiş. "mobile first, cloud first" diyen adamdan birşey beklemekte hata.
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 harbi driverlar forced update ise sıçtık. ben ne zaman nvidia kart alsam aldığım zamanın driverını kurup başka hiçbir yeni sürümü kurmuyorum. adamlar resmen kartları driverlarla öldürüyorlar veya anlaşmalı oyunlarla canlarına okuyorlar eski kartların. crysis'te mi farcry'da mı ne adamın birisi keşfetmişti düz zemine bile tesellation uygulayıp donanımı sonuna kadar zorlamaya çalışıyorlar ve visual bir değişiklik yok diye.
Öne çıkan mesajlar