Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
'modern' skype'ı öldürmüşler, sadece 'külüstür' skype olacakmış.

patla app, patla metro. viva program, viva masaüstü. içimin yağları eridi ohh.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
artık product key mevzusu olmayacakmış aldığın windowsları hesabınla eşleştirecekmişsin direkt ilginç olmuş

http://microsoft-news.com/microsoft-could-be-saying-good-bye-to-product-keys-with-windows-10/
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.computerworld.com/article/2945796/microsoft-windows/microsoft-to-provide-free-upgrades-to-windows-10-for-2-to-4-years.html

2 yıl ücretsiz upgrade, sonra para isteyecekler anlaşılan home sürümü için. pro sürümü için 4 yıl ücretsiz upgrade tahminlere göre.

kısacası free upgrade 2017'ye kadar çalışıp patlayacak gibi.
Mesaj tarihi:
rezervasyon yapmanıza gerek yok. şu an insider programı stabil durumda sürümü çıkardı. isteyen kurabilir ama az buz eksikleri var onları beklicem ben.

ayırca lisans anlaşmasınıda çıkardılar ve ilk 1 sene kurduktan sonra para vermiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Ben son insider build'i 10240'a geçtim. RTM diyorlar bu sürüm için ama official bir açıklama yok ve hala bug'lar var. Yani RTM'miş gibi durmuyor gibi.

10162 kurdum önce, Activated dedi, sonra geçtim bu build'e. Ardından Refresh'ledim temiz olsun diye yükleme. Upgrade yapınca iyi çalıştı ama aksaklıklar vardı, temizlenince daha iyi çalışmaya başladı.

Ben arayüzü acaip sevdim. İyice MAC/iOS havası veriyor. Metro app'ler işe yarar oldu artık, hiç kullanmıyordum 8.1'de ama şimdi mail, weather, news falan hepsini kurdum. Notification center gelmiş kenara falan, çok beğendim.

Oyun denemedim henüz ama arayüzde yavaşlamalar var. Intel HD graphics kartında windows update ile gelen driver'ı çok eskiydi ve tearing yapıyordu, intel'in update app'i ile güncelleyince düzeldi, nVidia'ya devrey girince de minik bir takılma oluyor sistemde falan.

Bunlar giderilir hemencecik, onun dışında beğendim yani.
Mesaj tarihi:
O işler biraz karışık. Normalde Insider program'a dahil olanlar test build'lerini kurduysa eğer son 1 hafta içinde windowslar aktive olmaya başlamış.

Benim gibi insider programa girip kurmaya korkanlar bu son build'in RTM olduğunu duyunca kurmak istedi haliyle ama windows update'te görünmüyor artık test build'leri.

8.1'den falan 10240'a "temiz" kurulum ile geçenlerin sistem aktive olmamış sanırım. Upgrade ile gelenlerin aktive olmuş. Ben 10162'yi indirip ona upgrade ettim "keep everything" seçeneği ile, aktive olmuştu, ordan da 10240'a upgrade ettim, hala aktive olduğunu görünce refresh seçeneği ile formatı bastım. Şuan aktivated görünüyor. Windows 10 Pro. Sağ altta ki yazılar falan yok bu sürümde.

Yani update etmek için insider programa dahil olmak ve upgrade yoluyla geçmek gerekli.
Mesaj tarihi:
Var, ben öyle indirmiştim.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=400891

Burdan indirmiştim ben çıkınca. Ama mesela ben hiç key falan girmedim, gerekmedi. Direkt activated oldu çünkü 10162.
Mesaj tarihi:
Oyunların yedekleri alındı
Resimlerin yedekleri alındı
İTunes un tam yedeği alındı.
Anıların yedeği alındı.
USB alındı. Güncellemeden sonra temiz yükleme için usb veya DVD şart. Microsoft tek yol bu dedi.

Bekliyoruz..
Mesaj tarihi:
ms nasıl gerizekalı bir şirket oldu çıktı ya.

sürücüleri forced update yapmışlar artık, nvidia sürücülerini kırıyormuş yükledikleri otomatik sürücü sli konfigürasyonlarda. millet safe mode'da takılmış kalmış, boot edememiş.

"mobile first, cloud first" diyen adamdan birşey beklemekte hata.
Mesaj tarihi:
harbi driverlar forced update ise sıçtık. ben ne zaman nvidia kart alsam aldığım zamanın driverını kurup başka hiçbir yeni sürümü kurmuyorum. adamlar resmen kartları driverlarla öldürüyorlar veya anlaşmalı oyunlarla canlarına okuyorlar eski kartların. crysis'te mi farcry'da mı ne adamın birisi keşfetmişti düz zemine bile tesellation uygulayıp donanımı sonuna kadar zorlamaya çalışıyorlar ve visual bir değişiklik yok diye.
  • Yeni Oluştur...