jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 oynamayın şu kötü oyunu yazık günah gencliginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Vingthor said: Xenus said: AFK olup oyundan düşerseniz sırasız girmenin yöntemini buldum server list gelince geri bağlanmayın hemen, task manager'dan archeage.exe'i kapatın. tekrar bağlanınca hemen alıyor oyuna kaç dakka içinde girebiliyoruz geri bide? sınırı yok işte exe'i kapattıktan sonra başlıyor grace period Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 işte grace period kaç dakika yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 15 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 oyuna girip verify your username and password diye kalan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 server down? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 down sanırım açıklama vsde yok hiç te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 https://twitter.com/ArcheAge/status/515945243595005953 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 login şuan down çıkmayın oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 durduk yere kapandı yine oyun. beşinci kez falan oluyo bugün. giremiyorumda geri. süper. abi yani bazı şeylerin oyunla alakası yok yapan firmanın gerizekalılığıyla alakası var. wow bu yüzden hala ayakta işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Vingthor said: durduk yere kapandı yine oyun. beşinci kez falan oluyo bugün. giremiyorumda geri. süper. abi yani bazı şeylerin oyunla alakası yok yapan firmanın gerizekalılığıyla alakası var. wow bu yüzden hala ayakta işte. Dx9 a cevirdikten sonra azaldi bende baya bu random kapanma olayi ama yine oluyor arada tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 https://i.imgur.com/PyWv8bG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Xenocide said: bi de npc'ler japonca konuşuyor hazır oyuna aylarca beta test yaptılar, hala ingilizce voice yok mu? abi bunu oyuncular istedi galiba ondan olduğu gibi bıraktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ASASDASDASDAS evet çekiyorum oyunu, 3mbit ile yarın ben de başlarım sanırım. şimdi bilmem gerekenler neler, bana bi pmleyin burayı kirletmeden sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Xenus said: Xenocide said: bi de npc'ler japonca konuşuyor hazır oyuna aylarca beta test yaptılar, hala ingilizce voice yok mu? abi bunu oyuncular istedi galiba ondan olduğu gibi bıraktılar abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bozdular oyunu sanırım. Bu kadar uzun süre kapalı kalmamalıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 yok lan bence darurular falan süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 olm dahutaya giremedim nebede bir guildde baya söz sahibi oldum en büyük guild olduk serverdaki sdlkfjsmdfsadf pardon daki gibi örgüt bana kaldıysa o örgütün ben ta.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 DarKRideR said: ASASDASDASDAS evet çekiyorum oyunu, 3mbit ile yarın ben de başlarım sanırım. şimdi bilmem gerekenler neler, bana bi pmleyin burayı kirletmeden sdafsda bilmen gereken tek şey oyuna giremeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 SEN HANGİ SERVERDASIN ONU SÖYLE BAŞKAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 İki gündür 180 kişi filan oluyor önümde Dahuta 'da. En fazla 5-10 dakika bekliyorum. Belki de bu yüzden sıkıntı yaşıyorlar şu anda. Limiti kaldırıp bi deneyelim demiş olabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Xenus said: Xenocide said: bi de npc'ler japonca konuşuyor hazır oyuna aylarca beta test yaptılar, hala ingilizce voice yok mu? abi bunu oyuncular istedi galiba ondan olduğu gibi bıraktılar Yalanın böylesi. Sırf masraf+uğraştan kurtulmak için dümdüz yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 DarKRideR said: SEN HANGİ SERVERDASIN ONU SÖYLE BAŞKAN Dahuta west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 arkadaşlar ferox gaming isimli guild bize savaş açtı sanırım trade packlerini çaldım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar