aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kendi eksin kendi toplasin, sana da kira versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 işte 2 seçenek var gibi, biri şükrü'nün dediği. diğeri ise işçi gibi çalışıp, maaşı % ürün olarak almak. kermit ne ekmemi istiyorsa bana verir 1 haftalık seed, ben ona oldukca ürün atarım, tarlayı boş bırakmam. öteki türlü kafama göre takılırım. 500 kisi kalmıs sıra, gireyim de public farmdan pirinçlerimi alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ascraeus said: mahkemede afk bırakanları banlayacaklarmış 24 saat o da yalan oldu klavyeye kağıt neyin sıkıştırmak kaldı geriye :) ben character select screende bırakıyorum hala? geçen 13 saat kaldı öyle dc olmadan. ayrıca 2 server gelmiş insanlar biraz gitsede rahatlasak 50 quede falan dönüyor şaka gibi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sıra sistemi yine bozulmuş herhalde. 3-4 gündür 6 kişiden fazlası yoktu şimdi 500 e çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 battle pet formula diye bir hede istiyor alpha da yoktu, nedir nereden bulunur bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yandaki inegin sutu degil mi o? kurt aldigin quest icin mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi şu başlarda mountu nerden alıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yeşil questi takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 applev0dka said: belki yetki verme seçeneği falan vardır, o arazide değişiklik yapma, ekme biçme konusunda yetki verebiliyorsun... guild-family tarzı seçenekler var. Hangisini seçersen onlar senin yerine hem ekip hem de toplayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mighty_THoR said: battle pet formula diye bir hede istiyor alpha da yoktu, nedir nereden bulunur bilen ? Vardı alphada, hemen orada inekler var yanda tarlada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 applev0dka said: yeşil questi takip et ben girdim oyuna sen nerdesin şş yarın işe başlayacaksan sabıka kaydı, ikametgah bide 5 tane foto getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 rapor yazıyorum şuan yarına teslim etmem gerek. büyük ihtimal yarın 4-5 gibi online olurum, öğlen sıraya bırakabilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 1 apex + 46 gold kastım şimdiye kadar acaba 2 apexe gidip 1 ay patron mu olsam yoksa direk apexle auction license alıp kalanını kafama göre kullansam mı diyorum bilemedim sanırım patron almam hiç uğraşmak istemiyorum ev tarla flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 license'in suresi filan mi var, nasil calisiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 süresi yok hesabına perma ah listing hakkı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Siz west'te mi oynuyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 eet westteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 cuma günü yeni serverlar açılıyormuş eu'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Lectre said: süresi yok hesabına perma ah listing hakkı veriyor bunun ne gibi bir yarari var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sabah sabah oynayan varmı? Serverlar kapalı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 açıldı, patch gelmiş. patch notes ArcheAge Version 1.2 Build 4.10: Patch Notes GAMEPLAY * Accounts will now be disconnected from the server when AFK at character selection or in character creation. * As previously announced, stats have been removed from in-game costume items, matching the previous change to Marketplace costume items. INTERFACE * Available character slots (via Character Slot Expansions or deleted characters) will now be recognized prior to logging into a game world. * Players can now connect to a server they have no characters on if they have an available character slot. * Assorted translations have been corrected or updated in English, French, and German. For instance, [Lumber: Mass Production] is now simply [Lumber]. * The Revive interface for characters under level 10 no longer has overlapping text. * Improved tooltips on items with socketed lunagems to more clearly show stat effects. MARKETPLACE * To ensure no portion of your potion is wasted, [Workman's Compensation] labor potions can no longer be consumed when there's insufficient "room" for all 1000 Labor Points on your account. It will now give an error that X Labor Points must be used before using the labor potion. * The [Workman's Compensation] labor potion on the Loyalty Store now has a 12-hour cooldown to match the Marketplace version. OTHER * A rare bug that could potentially generate a large number of small temporary files in one's user folder has been fixed. NOTES * This update is about 150 MB and will be available for download via Glyph during the announced EU and NA server outages. Please visit our Server Status forum for details. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 AFK timerı 5 dakikaya mı indirmişler lan bi duş aldım işe gitmeden düşmüş karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sabah tarlayı toplamaya girdim yeni afk sistemi hiç olmamış acayip flame gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Xaenin said: AFK timerı 5 dakikaya mı indirmişler lan bi duş aldım işe gitmeden düşmüş karakter. ahahah vay hibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Xaenin said: AFK timerı 5 dakikaya mı indirmişler lan bi duş aldım işe gitmeden düşmüş karakter. cuma yeni sörvır açılıyor denmiş yukarda. orda oynayak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar