khazadum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 aente said: khazadum said: Biz daha quene sorununa gelmeden update sorunu aldık. Bu ney arkadaş 9GB'ı 4 kere indirdim tekrar. Şu Downloaded Files are Corrupted (Error #1004) hatasının çözümünü bilen bir insan yok mu ya? İnternette dolaşan antivirüsünü kapa, güvenlik duvarını kapa işlemlerini uyguladım. Pffsz. Onun çözümü bu; "1004 error hatasının çözümünü buldum. burada arayan bir kaç arkadaş vardı. surfeasy adlı vpn programını yukluyorsunuz. region olarak amerikayı(united states) seçin ve glyph'i çalıştırıp updateye basın. bu sefer hatayı almayacaksınız ve decompressing başlayacak. sonrasında oyuna girebilirsiniz." evet çözümü bu. Sonunda kurmayı başarabildim ama bende şu moddayım; parasını verince girebiliyor muyuz bunu beklemeden? neyse parası veririz kardeşim 2700 kişi kim bekleyecek töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 parayla değil sırayla ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Tamam tamam patron oldum bende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 nereden anlıyoruz patron olup olmadığımızı oyunda buff mı geliyor üzerimize nedir? sitede aktif yazıyor sadece ama emin olmam lazım ona göre sevinicem ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Chastor said: Büyük ihtimalle fixlerler hatta fixlemiş olabilirler maintanence dan sonra ama size payment bugı var onu anlatayım. Eğer ödemeye kapalı bir kartınız varsa yada paypal hesabınız archeage hesabınızdan patron alıp o kartı kullandığınızda karttan para çekemiyor ama accountınız buga giriyor ve patron statuslu oluyorsunuz. Oyun içi patron status gelmesede sıra beklemeden giriliyor bu yöntemle. bu ne ya lol. yapmayın bunu. 5 arkadaş aldık demişsiniz birde chargebackten ban atarlar kalırsınız öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Lectre said: nereden anlıyoruz patron olup olmadığımızı oyunda buff mı geliyor üzerimize nedir? sitede aktif yazıyor sadece ama emin olmam lazım ona göre sevinicem ahah karakterin isminin altında göruyorsun oyun içinde patron buffını evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Şu ev ve büyük tarla işini biri anlatırsa çok makbule geçer.Alıntılayıp anlatırsanız daha mutlu olabilirim sanırım.Nasıl yapıyoruz nasıl yapamıyoruz gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 zaaa kekonun biri solzreadin dogusundaki adaya agac dikmis, kestim hepsini 120 enayi logu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 şuradan bakınca bana da ekstra 1 ay eklemişler sanırım http://www.archeagegame.com/en/account/ Active Time Remaining: 3 Months + 22 Days yazıyor Archeum Founder Pack - Bonus Per-Character Items buna apply mı dediniz şimdi bende bir sorun yoktu gerçi. duble mi olacak şimdi buna basarsam dsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 paladinden sikildim ben ya, sarkici archer filan yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 paladinde Healing power itemın yoksa çok tıraş. Level30da hala 42 hp hot nedir abi şaka mı bu oyun. Ben blighter olcam sword shield stealth gankerXD viable diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 berbat bi rüya gördüm kalktım server boş ^ peh down oldu ground grain nası yetıstırıorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Allah baba cezamızı verdi c.c :( 45 60 dakika restart. Rice,Barley türevi tahılları Blue salt KINAYF ile kesiyorsun 10 tanesinden 15 tane veriyor .Ya da aldığın bitkiye göre. Quinoa 77 veriyor 10 tanesi mesela. edit : Bu arada oyun deli gibi ram tüketiyor? 4gb var bazen alt tab yapıyorum Yamuluyor pc sizde de oluyor mu? Yeni bi 4gb ram alacam resmen ya dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Abi bu sıra olayı yeni başlayan bütün mmolarda vardı. Swtorda da teamviewer ile sıraya girerdik işten. Aynısını yapıcaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 dahuta'da su an kımler online? guilde alsın biri.. isim totemic. bu arada archeum founder itemleri çifter gelenler sevinmesin zira açtıgınız ilk 6 karaktere gelicek yazıyordu yani 2 hakkınız gitmiş olabilir. asdf ayrıca benım daru chestler gelmedi? gelmeyen var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 yaa öff oraya buraya ektiğim şeyler için mark koymuştum gitmiş :& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 oyundayim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Oha sıra yok lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 abv sabaha karşı serverları niye kapatıp duruyor lan bunlar. afk olanları kicklemek için kesin şimdi kalktım 1720 kişi var pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 çok heyecanlıyım şuanda 100 kişi kaldı ilk defa gireceğim sanırım oyuna. pati dahuta west'teydi di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 çar selekşında bi ton ekant oluyormuş o yüzdende diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bıktım bu sıra olayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar