Kalten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 girmeyi düşünenlere gelsin 3500 kişi var sırada. bu da gece 12 falan demek şu saniyede girsem dün de zaten 8 saat sıra bekleyip 1,5 saat oynattırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 canlı yardıma baglanaym dıyorum beyaz bir ekranda takılıp kalıyor. trion bu sefer fena derecede çuvalladı. oyun cıkalı 1 hafta oldu hala archeum founder itemlerim yok ortada.. melisara adlı serverde bekleme süresi yok en azından patronlara. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 serkanay said: @bilgildak'in hacklendiği zamanı hatırlıyorum. adamın yıkması mümkün değil. Zaten kendiside tekrarladı. Aynı saat aynı dakika aynı saniye. Çözüm çok kolayda salakların aklına gelmez işte. Patronu biten, Hack yiyen vs vs sebeplerle tarlası riske giren adama yıkmadan extra 3 gün ver, 3 gün uzat. Patronu yinelesin. Ticket atsın vs sebepler için. Patronun biter bitmez gitmiyor zaten evler, 1 hafta mı ne süre veriyor belki yenilersin diye. O olay çok bambaşka bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 totemic said: canlı yardıma baglanaym dıyorum beyaz bir ekranda takılıp kalıyor. trion bu sefer fena derecede çuvalladı. oyun cıkalı 1 hafta oldu hala archeum founder itemlerim yok ortada.. melisara adlı serverde bekleme süresi yok en azından patronlara. asdf totemic ve patron buffı gelmeyen arkadaşlar, trionun sitesinden login olun orada paketi aktive et tarzı bir şey varmış ona bir basın, bazı insanlar patron statusu almış böyle founder itemlerinide. ha bide founder itemleri için şey var, ahtan bir şey alın mail gelsin diye, onunla birlikte geliyormuş ne aldığınız önemli değil. duyduğum bu ikisi deneyin isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Lectre said: totemic ve patron buffı gelmeyen arkadaşlar, trionun sitesinden login olun orada paketi aktive et tarzı bir şey varmış ona bir basın, bazı insanlar patron statusu almış böyle founder itemlerinide. ha bide founder itemleri için şey var, ahtan bir şey alın mail gelsin diye, onunla birlikte geliyormuş ne aldığınız önemli değil. duyduğum bu ikisi deneyin isterseniz saolasın hallettim iki paket gonderdı ıkısındende aynı seyler cıktı. iki karakter vardı biri dahuta west diğeri melisara east. artık eastekine geldi.. daru chestlerde weste gidicek sanırım :D bakıcaz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 tek tek geliyor diyenlerde vardı. bu arada hangi yolla yaptın söylede ilerde lazım olur belki benim gibi f2p bir adama? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 kayıkla kutuba gıtmeyey karar verdım yolda adalara ugrayabilirim hadi kalın saglıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ^ya şu que by-pass edilmiyor, patron alsak düzeldimi direk girebiliyor muyuz patronla bi bilgi var mı gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 totemic ve patron buffı gelmeyen arkadaşlar, trionun sitesinden login olun orada paketi aktive et tarzı bir şey varmış ona bir basın, bazı insanlar patron statusu almış böyle founder itemlerinide. yukarda dediğin şeyle oldu. acc girip active etmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 patron geldi mi peki? quede değişiklik var mı gözlemleyebildin mi? ya girmem lazım oyuna boş günüm ama 3.5k sıra var ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 15dk uyuyakaldım, 2500 kişi queue fml -dan diye 1500 kişi azaldı queue'dan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gknzkn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Dahuta da server falan mı çöktü az önce 1-2 dakika için sıra 2000 kişi düştü^ --Hayırlı olsun 1 dakikada 200 kişi düştü sonrada Lost verdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 hiç bişey düzelmedi. patronum saat 3 den beri quedeyim dahutada. oyun ne kadar güzel olursa olsun, 1 haftaya tırtlar bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 sıra neden 500 kişi şu an dahuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Xht said: hiç bişey düzelmedi. patronum saat 3 den beri quedeyim dahutada. oyun ne kadar güzel olursa olsun, 1 haftaya tırtlar bu gidişle. this. bende patron status var ama queue böyle giderse 1-2 haftaya cortlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 2bin kusurdu, bi ciktim girdim 475 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 gene girmek üzereyken conn lost yiyip sıranın en arkasına geçtim ya bsg oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 oyundayım guild inv atabilcek var mi Cherryvodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Lectre said: patron geldi mi peki? quede değişiklik var mı gözlemleyebildin mi? ya girmem lazım oyuna boş günüm ama 3.5k sıra var ühühbo patron su an 1 aylık gozukuyor onun 3 aylık olması lazım. ayrıca dahuta 2.5k sıra var girmiyorum bile. melisara'da quene yok direk giriyorum oyuna. orda oynamak isteyen olursa takılalım. eastteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ya zamanında söylesenize şunu irc kanalı falan açalım lost yemişiz girdim 1.9k şimdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 valla ben macro yaptim autohotkey ile basıo tuşlara mouseclick fln yapio. bütün gün oyunda tutacam heralde karakteri, kusura bakmasın sıradaki akradaşalr ama başka türlü olmaz bu iş. öğlen 12'de 1 saat 1k sıra bekleyerek girdim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 atiyolar gene, bosuna kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 150 varken dondu 40 dakkadır. muhtemelen problem oldu tüm bekleyenlerde. Girdim cıktım 1200 e geri attı. adaletini bipliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 nasıl 1200e atıyor ya ben 1.8den girdim şimdi bu arada oyuna girmek bile adeta oyun oldu anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar