ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 (düzenlendi) Dövüş sahnesine koreografi açısından lafım yok ta öyle yarım saat saçma salak dövüşünce suyu çıktı. Hatta o last boss kısmında suyunun da suyu çıktı. O kadar uzatmaları çok büyük hata olmuş bence. 4. filmde aynı hataları yapmazlar umarım. 17 saat önce, sanssizsansli dedi ki: bu john wick evreni ile matrix 4ü bağlasalar varya şamata olur. Matrix 4'ü bağlayamazlar da John Wick 4'te yancı olarak Carrie Anne Moss'u getirmezlerse çok ayıp olur. Neo var Morpheus var, Trinity olmazsa olmaz. Hatta Morpheus'un bütün tayfasını getirsinler 1. filmden, ellerine mi yapışır? Ağustos 28, 2019 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 reisi unutmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 4 saat önce, mani dedi ki: aksiyonu nasıl beğendiniz ya ? Acayip yavaş geldi. sen de her film izlediğinde madde alsan sana da inanılmaz gelir sdf. o kendini biliyor......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Çekimlerde üç kaburgasını kıran halle berry yerine keşke carrie anne moss olsaymış gerçekten de. Gun lots of gunsda onu andım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 3. film netflix'e düşmüş, açtım biraz baktım ama yarısına kadar gelebildim anca, halle berry hiç yakışmamış zaten john wick'in benim için can alıcı noktası adamın her noktada yalnız olmasıydı, böyle sidekick olunca yakıştıramadım. yani belki halle berry yerine başkası olsa daha katlanılır olurdu ama böyle olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 vay anasını zatoiçi modunda donnie yen bile var. hadi bakalım, konu olarak fast & furious gibi birşey oldu ama tech demo gibi izleniyor dövüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 4 saat önce, Sam dedi ki: konu olarak fast & furious gibi birşey oldu ahah kesinlikle tech demo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 30. saniyede baslayan 1 metreden karsilikli ates ettikleri sahneden nasil sag cikiyorlar merak etmedim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 giydikleri takım elbiseler kurşun geçirmez. 2. filmde gösteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 MI & JW dueti istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 omg yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 5 saat önce, Scalanova dedi ki: 30. saniyede baslayan 1 metreden karsilikli ates ettikleri sahneden nasil sag cikiyorlar merak etmedim degil. Bu film dusunmen icin degil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Biliyorum bro, severek izledim hep ama kafaya tak tak tak burada sanirim miss miss miss.. yani ettigim merak o sahneyi izlemek istememden ama suitlerin kursun gecirmez oldugunu ya unuttum ya da bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 canvik yüz kere vuruldu son filmde zaten, plot armoru fiziksel armora çevirdiler işte. kalın kumaş gibi arkasında absorbe eden bir materyal olmadığı halde mermi yiyip yiyip hala iç kanamadan ölmediğini varsayıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Big Boss çözemedim. Finansörlerden biri Arap falan mı, paye mi vermişler? Ya da farklı bir gönderme mi vardı benim kaçırdığım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 ya tamam adam ölmüyor işte düşün yakasından. neyse hadi akacak kan damarda durmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Sık kafalarına zevklenek reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 3. filmi halle berry yüzünden bitirememiştim, 4'te öyle bi hataya düşmemişler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Halle berry de genelde ben de normal süremin altında kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 artik (2. film dahil aslinda) tamamen kendisinin bir parodisi oldu zaten. looney tunes gibi filmi gibi. 1980lerin b-movielerinin aynisi. yalniz giderek uzattikca, ben de "sunu sinemada izlemek sinemaya ayiptir." diye dusunmeye basladim. diger yandan "sinemada iyi film mi oynuyor olm? fast food'un gozler icin olanini veriyorlar sinemada genelde!" derseniz, "genelde haklisiniz" derim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Abi adamlar Die Hard gibi yıllarca çevire çevire izlenecek seri yaptılar, allah razı olsun kendilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 die hard (ozellikle 3) icerisinde tutarli bir senaryosu var, karakter zayifliklari var vs. bu daha cok cocukken oynanilan "civ, civ, seni vurdum! hayir vurmadin!!" in butceli hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Erkekler icin romantik komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar