ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Karag8z said: MERT olsun; koyayım seerrtt serrtt diye dalga geçsinler. Fransızca bölümlerin testis oğlanı oluyor genelde bu isimliler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 berkcan berksu cemsu ayberk bu isimler default zengin oluyor ilerde 3.20 aşağısına binen bir ayberk gösterin bana, gösteremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 BabacumMostors said: ORHAN KAHVE İSTİYOR! ORHAN ACIKTI! diye inletsem caiz olur mu? Orhan koy güzel isim. ayrica ikinci sultan. tarihi bir yeride var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 senko said: berkcan berksu cemsu ayberk bu isimler default zengin oluyor ilerde 3.20 aşağısına binen bir ayberk gösterin bana, gösteremezsiniz. Zaten hali hazırda zengin olanlar bu isimleri koyuyor olmasın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Seele said: BabacumMostors said: ORHAN KAHVE İSTİYOR! ORHAN ACIKTI! diye inletsem caiz olur mu? Orhan koy güzel isim. ayrica ikinci sultan. tarihi bir yeride var. kendini parlatma lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Goku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Quel-Thul said: eşref Cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Ne koyarsaniz koyun sonuna can ilave etmeyin. Yusuf can, mehmet can .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 KIVILCIM DEVRİM BERKİN BARAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Derin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 aquila said: oglum olursa adini Beygir koyacam. olum ben eşimi ne sinir ediyordum; "oğlum olursa Beşik, kızım olursa Çemberli koyacağım adını" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 fenn said: Ne koyarsaniz koyun sonuna can ilave etmeyin. Yusuf can, mehmet can .... ya sonuna bir şey ilave etmesinler. tek isim olsun, bir de soy isim. nedir abi 2 isimli ve hatta 3 isimli çocuklar?! hem eşimin ve hem de benim dediğim olsun hesabı çocuklara gelecekte sıkıntı yaratan işler bunlar. ve hatta bazı arkadaşlar var,kadın kızına bir isim ile sesleniyor,adam diğer isimle. aynı an da ikisi çocuğa hitap ediyorlar ve peş peşe kurdukları cümlede birisi kendi sevdiği ismi ile,öbürü kendi sevdiği ismi ile hitap ediyor. bu nedir ya? seviyorsanız birbirinizi, birinizin koyduğu isme saygı duyun,onu kullanın. bu kadar da ego savaşı ne oluyor? bu arada kızdım lan niyeyse durduk yere B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 yaşlılıktan hep. senin ismin ve soyadını ard arda söyleyince sadece tek isim etkisi yaratıyor ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ne alakası var olm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 erol koyaydin oglanin adini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 efe, ege, aydın, gibi isimlerden vaz geçmeyin. Can 2. isminedn vazgeçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ülkücü gibi olup da en halk arasına karışan isim bence METE olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kaan severim ben arda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Erkek Atlas Kız Arya (kopya çektim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 -Deno- said: Derin http://www.cur-cuna.com/tr/kultursanat/televizyon/image/tele0008o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 çaşıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 KuddusiMavra said: fenn said: Ne koyarsaniz koyun sonuna can ilave etmeyin. Yusuf can, mehmet can .... ya sonuna bir şey ilave etmesinler. tek isim olsun, bir de soy isim. nedir abi 2 isimli ve hatta 3 isimli çocuklar?! hem eşimin ve hem de benim dediğim olsun hesabı çocuklara gelecekte sıkıntı yaratan işler bunlar. ve hatta bazı arkadaşlar var,kadın kızına bir isim ile sesleniyor,adam diğer isimle. aynı an da ikisi çocuğa hitap ediyorlar ve peş peşe kurdukları cümlede birisi kendi sevdiği ismi ile,öbürü kendi sevdiği ismi ile hitap ediyor. bu nedir ya? seviyorsanız birbirinizi, birinizin koyduğu isme saygı duyun,onu kullanın. bu kadar da ego savaşı ne oluyor? bu arada kızdım lan niyeyse durduk yere B)- sakin ol abi, bir şey olmuyor. iki ismim var ikisini de babam koymuş gerçi de, birini kullanıyorsun geçip gidiyor işte. sınavlarda yuvarlakları doldurması biraz uzun sürüyor sadece ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kızınız olursa iki isim koymayın da, erkekte çok sıkıntı değil. Aynı ortamda 2 tane olunca sıkıntıdan yırtılabiliyor. kızda ama evlenince sıkıntı. güney amerikalı futbolcu gibi oluyor. çift soyad durumunu düşününce millet bobo deyip geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 goldbären said: -Deno- said: Derin http://www.cur-cuna.com/tr/kultursanat/televizyon/image/tele0008o.jpg bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 valla zorluk cikarmissiniz cocuga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar