Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vakit daraldı , Yardım lütfen...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Ne koyarsaniz koyun sonuna can ilave etmeyin. Yusuf can, mehmet can ....

ya sonuna bir şey ilave etmesinler.
tek isim olsun, bir de soy isim.
nedir abi 2 isimli ve hatta 3 isimli çocuklar?!
hem eşimin ve hem de benim dediğim olsun hesabı çocuklara gelecekte sıkıntı yaratan işler bunlar. ve hatta bazı arkadaşlar var,kadın kızına bir isim ile sesleniyor,adam diğer isimle. aynı an da ikisi çocuğa hitap ediyorlar ve peş peşe kurdukları cümlede birisi kendi sevdiği ismi ile,öbürü kendi sevdiği ismi ile hitap ediyor. bu nedir ya? seviyorsanız birbirinizi, birinizin koyduğu isme saygı duyun,onu kullanın. bu kadar da ego savaşı ne oluyor?
bu arada kızdım lan niyeyse durduk yere B)-
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

fenn said:

Ne koyarsaniz koyun sonuna can ilave etmeyin. Yusuf can, mehmet can ....

ya sonuna bir şey ilave etmesinler.
tek isim olsun, bir de soy isim.
nedir abi 2 isimli ve hatta 3 isimli çocuklar?!
hem eşimin ve hem de benim dediğim olsun hesabı çocuklara gelecekte sıkıntı yaratan işler bunlar. ve hatta bazı arkadaşlar var,kadın kızına bir isim ile sesleniyor,adam diğer isimle. aynı an da ikisi çocuğa hitap ediyorlar ve peş peşe kurdukları cümlede birisi kendi sevdiği ismi ile,öbürü kendi sevdiği ismi ile hitap ediyor. bu nedir ya? seviyorsanız birbirinizi, birinizin koyduğu isme saygı duyun,onu kullanın. bu kadar da ego savaşı ne oluyor?
bu arada kızdım lan niyeyse durduk yere B)-

sakin ol abi, bir şey olmuyor. iki ismim var ikisini de babam koymuş gerçi de, birini kullanıyorsun geçip gidiyor işte. sınavlarda yuvarlakları doldurması biraz uzun sürüyor sadece ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...