Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite hayatımdaki en değerli bulduğum hoca sınıf arkadaşımla nişanlanmış.

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Adam 60 yaşında falan değil yav. 40larındadır. Kıza da aşık falan değildim.

Yav ne biliyim dediğim gibi sonuçta hocayla hep aramız iyi oldu öğrencileri olarak. Sürekli odasında gerek kendisi gerek eşi ile çok muhabbet etmişliğimiz var. Ki eşi hakkatten çok güzeldi. Bu adam eşinden 6 ay kadar önce ayrıldı. E okul biteli zaten 3 ay olmuş. Bana tuhaf geliyo lan.

normali bu.

adam 40. karisi da 40 olduysa ne yapicak? bosanip tazesini alicak tabi ki. 18-24 arasi. 60 a kadar da o gider. kiz da 40 civari olur. adamin gucu yerindeyse bi degisim de orda yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

universitede sınıf arkadaşım vardı, çok iyi bir kız, bu sürekli ya d alıyor ya f alıyor. hocaların hepsi yabancı, yemediği laf fln kalmıyor.

bir gün oturduk ettik, dedim sen ne ayaksın

kız açık bir şekilde ben evlenmeye geldim dedi asdasd

o zamanda amerika tarihindeki "mrs degree" muhabbetlerini fln görüyoruz

kız herhalde 6-7 kişiyle yattı kalktı, sonunda birinden 90'a vurdu, yüzüğü taktı

bu adam profesor falan olsaydı kız şu halde olurdu

http://i49.photobucket.com/albums/f258/jeff_the_sk8ter/Quagmire-family-guy-684487_1024_768.gif

vakıf üniversitesine giden kızların kabaca 20% si falan evlenmeye geliyor, eğer prof veya öğretim görevlisiyse : JACKPOT

ondan gündelik şeyler bunlar, şaşırılcak bir şey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar yine iyi bölgesel kontrol bile var mesela atıyorum bir hoca başka fakülteden bir hoca ile öğrenci paslaşıyorlar, o bölgede ki kızlar o hocanın kontrolünde oluyor böylece yakalanmıyorlar. Statü hastası yığınlarca kız var üniversite gibi hiyerarşinin olduğu bir ortamda da eliniz yüzünüz düzgün olmasa da fark etmiyor yani facebook'tan bir kız hesabı açmış gibi teklif alıyorsunuz. Fakülte dekanı mesela iyice coşmuştu bir ara anahtarı çoğalttırmış hoş gördüğü kızlara odasının anahtarını dağıtıyordu. Adamlar swingers üzerine doktora yazıyor resmen. Mesela haberlere düşen şu cinayet mevzusu da hegemonya meselesinden çıkıyor (selçuk üniversitesinde doç cinayeti) yoksa sekreter kıza aşık olduklarını sanmıyorum,dar primat davranışları işte, türk üniversiteleri tam buna zemin hazırlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Otele bu sene boyle 3 cift geldi.

Universite hocasi-ogrenci, prof-ogrenci.

Ogrenci aslinda ogretmeni baya guclu goruyo , o yuzden bu iliskiler var.

Not icin verme ayri , boyle idol gorup sevgili olmak ayri

şöyle dingiller harbiden var, kız 22 yaşında gidiyo 30 küsur yaşındaki adamla çıkıyor. diyor bi de o akademisyen vs. vs. adam bi kadın bulunca da göt gibi ortada kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

benim hatunun en yakın arkadaşı yüksek yapıyo bi devlet üniversitesinde. 6 yıllık uzatmalı sevgilisi ile kavgalıydılar bi ayrılıyolar bi barışıyolar zartturu zurtturu kız bi türlü bunu unutamıyo ama. ben buna çok sevdiğim bi arkadaşımı ayarlamaya çalıştım çocuk da aynı şekilde 5-6 senelik sevgilisinden tekme yedi kız iş dünyasına girince bi anda götü kalktı falan bişiler oldu.bnim arkadaş da eli yüzü düzgün yakışıklı da sayılır. tam tersine benim hatunun arkadaşı da götüme benziyo. gel gör ki benim arkadaş bundan çok hoşlandı 1-2 ay peşinden koştu deli gibi evinden aldı evine bıraktı gezdirdi yedirdi medirdi ama ııh yok kız diyo ki onun tipi değilmiş, işte geniş omuzlu olcakmış kaslı olcakmış ki eski sevgilisi hayvan gibiydi hakikaten böle göğüsler şişik 6 hatta 7 tane packs var o derece. neyse işte çocukla kesti muhabbetini en son artık olmaz diyerekten olan benim arkadaşa oldu arada yine bunalıma girdi. bu olaydan 4-5 ay sonra kız üniversiteden hocasıyla çıkmaya başladı adam evlenip boşanmış galiba ve bildiğin tam bir seinfeldteki larry davidin o senelerdeki hali adam :D bilmiyorum ama bu üniversite hocalarının galiba tamamına yakını göt bu şekilde. not mot veririm ayağına kesin kızların ilgilerni çekip golü atıyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...