olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 zeytin yagıyla cok guzel olur ama ema dogru soyluyor zeytin yagı kullanıcaksan asit oranı cok dusuk kaliteli zeytin yagı kullan hamurişlerinde o zaman herhangi bir problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Asteroth said: http://i.imgur.com/XtQilkt.gif donanim haber -> that way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Eline sağlık, ama ben şahsen mayalı hamurdan yapılmış poğaçayı seviyorum, bu sert oluyor hele üstüne böyle yumurtayı bol sürünce o da sertliği artırıyor. Oysa mayalı hamur öyle mi, namnamnam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 valla gifler cok iyi emegeee saygiii. artik next challenge vidyolu sesli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 evet allahin gurbetinde sabah sabah bu mesaji actim net canim cekti simdi bu gavur mekanda bulamazsin simdi bunu neyse gidip bagel yiyem :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 dedim eski konu uplanmış bi baktım taze ben hamur işi yapmaya alışığım. parasız kaldığım ve ekmek çalamadığım zamanlarda önceden zor durumlar için aldığım unla bazlama yapardım. ele yapışma olayı şöyle. yapışmasını umursamayıp mıncıklamaya devam edince, hamur olmaya başladığından ele yapışanları toplamaya başlıyor yoğurduğun kütle. tertemiz çıkıyor elin. o zaman anlıyosun zaten hamurun olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 poğaça moğaça hiç sevmem aramam ama baya iyi görünüyor, hmmppss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Ekmek hamuru kıvamıyla alakalı bilgi ve birikimleriniz varsa onları da paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 fırın şart ya eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bana poğça yapmayı öğretmeyin. poğça verin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yapmak kolay değil, baya bir işe yatkınlık gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hiç uğraşılmaz poğaçayla ama güzel paylaşım, terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Buna azıcık maya katsak direkt olur mu karışıma? Biraz beklesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 mayalı tarifler tamamen farklı oluyor normalde. başka tarif uygulayınız maya seviyorsanız, vardır internetlerde öylesi de. bu mayasız olanı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bu arada yüzeysel baktım bir iki tarife ama gerçekten bu kadar ayrıntılı ve püf noktalarına varana kadar anlatan tarifleri bulmanız çok zor, öyle anneler var kızlarına vermiyorlar tarifleri, bu yüzden tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 hizmette sınır yoktur :) bu arada, kontekst gereği bilale anlatır gibi anlatıyorum, çünkü hedef kitle mutfakla arası pek olmayan gamer gençlik şeklinde tanımlı. ekşili köfte tarifini aranızdan biri annesine vermişti de kadıncaaz gıyabımda haşlamıştı beni "amma da uzatmış" diye, ahahaha, haklı aslında yani. velhasıl, evet bu kadar püf noktalı ve açıklamalı tarif bulamazsınız çünkü "size özel" yazılmış tarif pek yok ;) o yüzden, eylemlerimin devam etmesini istiyorsanız, koşun mutfağa, yapın tarifi, koyun fotoyu, ki yeni tariflerle devam edelim, ok? pics or didn't happen. evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yemekten geldim simdi. karnım tekrar acıktı ne acayip bi konuymus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ahaha geldi ve elinin hamuru ile. allahin pis gamer nerdlerine pics or didn't happen cekti valla. SIMDI NERDLER DÜSÜNSÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 tüm malzemeleri aldım da fırın yok ya. set üstü ocakta olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 rasmon git şundan al direk http://www.teknosa.com/urunler/115061116/luxell-lx-3570-inox-borekci-firin yarın falan üşenmezsem deniyeyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 haftasonu yapcam ben sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Rasmon said: tüm malzemeleri aldım da fırın yok ya. set üstü ocakta olmuyo mu? beklerim diyosan bi yöntem var. tavayı ocağa koyuyosun. yapışmasın diye yağlıyosun hafif. üstüne tavanın içi kadar tencere kapağı kapatıyosun. kapak tavanın içinde olacak. ocağı en kısıkla orta arasında bi seviyeye ayarlıyosun. biraz bekle tava ve kapağın içi biraz ısınsın. sonra hamur işi ne yaptıysan tavaya yerleştirip kapağı üstüne kapatıyosun. ocağı en kısık seviyeye alıyosun. ikide bi açıp kapağın içindeki ısının dağılmasına izin verme. 15 dakka bekle. inşallah yanmaz altı. bak duruma göre tersini çevir birazda öyle pişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 çok teşekkürler valla yapacam bunu bi ara dışarda yediğim b.ktan poğaçalar mdemi yakıyor sabahları :( bundan 2 tepsi yapıp buzdolabına atıp sabahları mikroda iki çevirip yanıma alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ema abla'nın askerleriyiz, ema abla'nın peynirli poğaçalarıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar