Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27212040.asp
said:
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Yunan eşi Fani Aysal, haftalardır eve uğramıyor! Fani evi terk etti

2011'de başkanlık koltuğuna oturduğu Galatasaray Spor Kulübü'nde şu sıralar birçok sorunla baş etmeye çalışan Ünal Aysal'ın, özel hayatının da epey sıkıntılı olduğunu duydum.
Sosyete kulislerinde; Başkan'ın, uğruna 32 yıllık eşi Ahu Aysal'dan boşanıp senesine Amerika'da nikah masasına oturduğu Yunan eşi Fani Hanım ile evliliklerinin üzerinde karar bulutlar dolaştığı konuşuluyor!

BABA EVİNE GİTMİŞ!
Fani Hanım'ı, iki aydır Türkiye'de ne gören olmuş, ne de duyan... Bu arada Temmuz'un ilk haftasında Mikonos'ta tatil yapan bir arkadaşım, Aysal çiftini gördüğünü; Fani Hanım'ın kızı Alin'i de alıp beş-altı bavulla yattan ayrıldığını söylemişti.

O dönem, Fani Hanım'ın Atina'ya yakınlarını ziyarete gittiğini düşünmüştüm. Ancak görünen o ki; Aysal çiftinin arasındaki gerginlik o zaman başlamış. Bakalım Ünal Başkan; hem Fani Hanım ile arasındaki sorundan, hem de Galatasaray Kulübü'nde yaşadığı sıkıntılardan kurtulabilecek mi?

Kadın iyi dayanmış yine
Sosyal ağlarda paylaş

Tarık iyi ama hızlı değil. Ağır oyuncu, bugün de gördük.
Veysel çöp. Kupa maçlarında oynar anca.

Cemali çöp.
Pandev buraktan 2 tık daha iyi.
Selçuk çöp
Melo adam
Muslera adam
Telleste düşüş var
Burakı hiç konuşmuyorum bile.
Snijderin düşündüğünü düşünse takım çuvalla gol atarız
Sosyal ağlarda paylaş

adam hala cemali'ye çöp diyor ya.

ulan bugun sahadaki en çaba gösteren adamdı. herifin takımla daha 2. maçı ve selcuk'tan 3 kat falan daha iyi.

bir ortasaha oyuncusu olarak her şeyi yapıyor adam. verkaça giriyor, basıyor,top kapıyor,adam geçip topu ileri taşıyor,dikine paslar atıyor. daha napsın.

ha öldürdüğü toplar oldu mu tabi oldu. bu da adamın selcuk gibi riskten kaçmadığını gösteriyor. hep zorladı yani. bazı pozisyonlarda rakibin bala göte önüne düştü falan öyle kaptırdı. hakkaten biraz şanslı olsa 2 asist yapabilirdi. rakibin defansı çok iyi kesti topları.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrudur ama ben ilk 2 maçta beğenmedim, senin gördüğün şeyleri göremedim. Daha doğrusu az bir araştırma yaptım cemali hakkında neredeyse sadece sen olumlu şeyler söylemişsin... Ama dediğim gibi daha 2.maçı bakalım diğer maçlarda kalitesini gözümüze sokabilecek mi
Sosyal ağlarda paylaş

Red haklı.

Takımda orta sahada bariz bir ileriye top taşıma eksikliği var. Ancak bunun tek suçlusunun selçuk olarak gösterilmesi de bana çok yanlış geliyor. Evet bariz bir form düşüklüğü var ama Selçuk bu zamana kadar en iyi verimi önünde Necati-Elmander/Baroş sağında solunda Baytar-Çolak oynarken verdi.(2011 yılıydı sanırım.)
Bu 5 adam da iyi ya da kötü oyuncu olmalarını kenara koyalım topu seven topu almak için yaklaşan boş alana kaçan yav en azından ofsaytta durmayan adamlardı. Burak kazması topu almaya geldiğinde topu 0.5 saniye ayağında tutup aldığı adama geri veriyor. Geri gelmediği zaman da tek yaptığı şey ileri doğru koşmak. Ofsayta düşmezse tabii. Şınayder'de topu seven bir oyuncu ama topu doğrudan tehlike yaratabileceği yerlerde seviyor. Zaten 2 yıldır kanatsızız. Üstüne bir de kazma burak...

Cemali Selçuk gibi bir oyuncu değil. Sabit pasörden ziyade topla ilerleyen ver-kaç yapmaya çalışan koşan bir oyuncu. Yetenekli değil belki ama zaten bi de yetenekli olsa bize gelmezdi heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

selcuk oynamıyor. formsuz falan değil kafada bitirmiş bazı şeyleri. hasan şaş diyor taraftardan dolayı psikolojisi bozuk. açık açık konuşamıyorlar tabi ama bunlar selcuk'u bizden daha iyi tanıyorlar sonuçta. mehmet demirkol ise çevrsinde sneijder üzerinden kendisini dolduran adamlar olduğunu söyledi.

sneijder geldiği günden beri kötü oynuyor bu adam. e yönetimin burak ile selcuk'a yaptığı zam da bunu gösteriyor zaten. fakat yönetimin bu hamlesinin işe yaramadığını görüyoruz. kıskançlık kompleks ve kezbanlık yiyip bitirmiş selcuk'u net bir şekilde. daha sneijder geldiği ilk günden tek tek izlesek her maç selcuk'un bilerek atmadığı ne paslar buluruz. bugun daha maçın ilk dakkalarında sol taraf bomboştu sneijder'e atmadı yine.

2 sene olmuş hala aşamamışın bazı şeyleri. tamam selcuk zaten muthiş yetenekleri olan bir adam değildi. fakat mucadele eden kovalayan bir adamdı. bir insan topu aldığında takımın iyiliğinden çok burak'a pas atmalıyım diye düşünüyorsa o adamdan bi bok olmaz. pas atarken adam seçiyor net bir şekilde.

galatasaray'da şu yeniçeri ocağını bi kurutamadılar ya bir şey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

selcuk oynamıyor. formsuz falan değil kafada bitirmiş bazı şeyleri. hasan şaş diyor taraftardan dolayı psikolojisi bozuk. açık açık konuşamıyorlar tabi ama bunlar selcuk'u bizden daha iyi tanıyorlar sonuçta. mehmet demirkol ise çevrsinde sneijder üzerinden kendisini dolduran adamlar olduğunu söyledi.

sneijder geldiği günden beri kötü oynuyor bu adam. e yönetimin burak ile selcuk'a yaptığı zam da bunu gösteriyor zaten. fakat yönetimin bu hamlesinin işe yaramadığını görüyoruz. kıskançlık kompleks ve kezbanlık yiyip bitirmiş selcuk'u net bir şekilde. daha sneijder geldiği ilk günden tek tek izlesek her maç selcuk'un bilerek atmadığı ne paslar buluruz. bugun daha maçın ilk dakkalarında sol taraf bomboştu sneijder'e atmadı yine.

2 sene olmuş hala aşamamışın bazı şeyleri. tamam selcuk zaten muthiş yetenekleri olan bir adam değildi. fakat mucadele eden kovalayan bir adamdı. bir insan topu aldığında takımın iyiliğinden çok burak'a pas atmalıyım diye düşünüyorsa o adamdan bi bok olmaz. pas atarken adam seçiyor net bir şekilde.

galatasaray'da şu yeniçeri ocağını bi kurutamadılar ya bir şey demiyorum.

taraftardan dolayı psikolojisi mi bozuk ? Kocaman bir LOL geçen sene koca bir sene hiçbirşey yapmadı bu adam. Taraftar lig'in son haftalarında ıslıklamaya başladı hep sabretti. 30 hafta niye oynamamış. Hasan şaş'a sormak lazım.

http://www.youtube.com/watch?v=heO3T3D_iGk
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nazına başlattırmasın, 2 sene takımın göz bebeği olmuş; ligdeki rakip futbolcular bile en iyi oyuncu Selçuk demiş; yönetim Sneijder'in varlığına rağmen sana güvenmiş zamı dayamış. Prandelli gelir gelmez 1. kaptan yapmış. Ama paşam oynamıyor, iki ıslıklanınca gönül koyuyor. Cidden profesyonellik diye birşey yok çoğu Türk oyuncuda.

Bağlamak istediğim diğer bir konu da; Chedjou ne yapsın? Adam Fransa'nın en iyi stoperi diye geldi bir sezon boyunca defans kurgusu ve Terim'in sezon başında takıma bir bok çalıştırmaması nedeni ile çöp gibi oynadı, ama yılmadı adam bu sezon ilk gönderilecek yabancıyken şu an takımın en iyisi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...