Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sabonis said: Sorieno said: sabonis said: biri ipad'den girip 60'lık pack kaç paraya geliyor söyleyebilir mi lütfen? enpara indirimi ile falan 60 pack 80 liraya falan geliyorsa valla alabilirim. artık oynayacak fazla vaktim yok. bi 60'lık pack mantıklı duruyor gözüme. 4-5 legendary çıksa, rare'lar da tamamlansa zevkle oynayalım. 60'lık yok iPad'de. 40'lık 100 lira. Edit: 104'müş. Enpara ile 79 lira oluyor işte. aha mac'te 60 pack varmış. ipad gibin apple store mu kullanılıyor mac'te de. öyle ise ucuza alalım mac'e yükleyip hmmpps. Mac'te oyun client'ı direkt Bnet'ten emiyordu. Şu an ne durumda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Tori said: amazonda da bir dalga var, eğer parayla pack alıcaksanız http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pjiqz/psa_buying_40_packs_on_amazon_gets_you_2500/ Öeh. 85 dolara 157 pack alınabiliyor. Fazla iyi. Gerçi 85 dolar harcamak istemiyorum ama yine de fazla iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Telefonda oynayanlar var denmişti. Nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ben kurdum telefona da biraz yavaş calisiyor s3 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Bende nexus 4 e kurdum, biraz kasıyor ama oynamaya engel değil, gayet keyifli :) 6 inch ekran kısıtını aşmak için çeşitli yöntemler var. Kimisi root gerektiriyor. Ben şu yöntem ile yaptım, root gerekmeden tek seferde kurdum ve çalıştı. https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pj2q6/much_simpler_way_to_install_hs_on_your_android/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 birkaç hafta önce note 4 almışken, harika oldu bu olay ya, akşama deniim. ama telefon 3g olayı tehlikeli, kesilirse nanay oluyor mu acaba oyun, yoksa devam edebiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 oooooo tableye yüklüyorum ilk kez oynayacam, note 10.1" de kasmaz umarım bi de gidip tablet değiştiremem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 GalaxyS2de denedim ramden patladı sanırım. Yaza telefon değiştirince atarız artık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Biz niye iPhone dan oynayamıyoz lan. Millet telefondan yardırıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 lg g2'ye kurdum menüde az bişey kasma var. oyun esnasında sıkıntısız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 htc one m8 den bildiriyorum yağ gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Windows Mobile'a da gelsin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Xperia Z ye kurulmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 S4 var akşam bi deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tambjk said: Bende nexus 4 e kurdum, biraz kasıyor ama oynamaya engel değil, gayet keyifli :) 6 inch ekran kısıtını aşmak için çeşitli yöntemler var. Kimisi root gerektiriyor. Ben şu yöntem ile yaptım, root gerekmeden tek seferde kurdum ve çalıştı. https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pj2q6/much_simpler_way_to_install_hs_on_your_android/ ya şu 500 mb'lık dosya inmiyor? indirebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 TR mağazalarına geldi diyorlardı en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sabonis said: tambjk said: Bende nexus 4 e kurdum, biraz kasıyor ama oynamaya engel değil, gayet keyifli :) 6 inch ekran kısıtını aşmak için çeşitli yöntemler var. Kimisi root gerektiriyor. Ben şu yöntem ile yaptım, root gerekmeden tek seferde kurdum ve çalıştı. https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pj2q6/much_simpler_way_to_install_hs_on_your_android/ ya şu 500 mb'lık dosya inmiyor? indirebilen var mı? redditte gordum su video da anlatiyor nasil yapildigi. linkten oyun dosyalarini birde .apk yi indiriyorsunuz. Hepsini telefona atip kurulum dosyasiyla kuruyorsunuz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 control deck kavramı yavaş yavaş kayboluyor herhalde ladder %99 aggro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 asdasd4441 said: control deck kavramı yavaş yavaş kayboluyor herhalde ladder %99 aggro Hunter ve zoo? Or mech aggro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 abi sizde nasıl bilmiyorum ama bu aralar ne zaman constructed girsem ya aggro mech mage ya da huntard geliyor rogue shaman druid priest o kadar nadir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ben ne güzel rog oynıycaktım auctioneer nerflemişler lan niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aggro oyunları belli bir yere kadar. Tamam zoo ile hunter aggro ile legend olanlar vardır muhakkak ama bunun da sebebi anti-aggro deck'le uğraşmayanlar. Çünkü aggro o kadar kolay counterlanabiliyor ki, neredeyse her class tarafından, bir noktadan sonra tamamen faso fiso çıkıyor. Keşke bütün ladder aggro olsa. 3 tane kart koy, counter'la, 4-5 manadan sonra çürümesini izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Priest çok fazla ve sinir bozucu. Paladin ile oynuyorum, %90 kaybediyorum ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sabonis said: tambjk said: Bende nexus 4 e kurdum, biraz kasıyor ama oynamaya engel değil, gayet keyifli :) 6 inch ekran kısıtını aşmak için çeşitli yöntemler var. Kimisi root gerektiriyor. Ben şu yöntem ile yaptım, root gerekmeden tek seferde kurdum ve çalıştı. https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pj2q6/much_simpler_way_to_install_hs_on_your_android/ ya şu 500 mb'lık dosya inmiyor? indirebilen var mı? test ettim şimdi, iniyor. once temp e indiriyor arka planda, bittikten sonra saklansın mı diye browser da soruyor. chrome iptal ederse de restore diyorsun indirilenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Plus a çıksın da seneye 6splus çakayım mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar