Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Büyük nerf lazım o karta. Gelen kart 3 mana eksik olmasın, 3 mana fazla olsun hatta. Yerin dibine girsin o kart asdf. Reynad bu karta op demişti de inanmamıştı millet. Adam haklıymış.
Mesaj tarihi:
bende cıkmadan koydum teşhisi ^^ cunku mtg'de de vardı böyle kart ve kaldırdılar

cunku seni 2 turn ileri atıyor ya elin kolun baglı izliyorsun yapıcak hiç birşey yok yani bullshit. Atmayada biliyor belki ama kaderinin bir karta bu kadar bağlı kalması sacmalık.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

arenada 2 dr. boom çeken ve ilk 7-8. turlarda üst üste inen hayvan oğlu hayvan. azıcık şanssız ol lan!

Arena'da oynadık senle bugün, 5 saat düşündüğün için benden laneti yediğin için geldin Dr Boom'lara.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

sabonis said:

arenada 2 dr. boom çeken ve ilk 7-8. turlarda üst üste inen hayvan oğlu hayvan. azıcık şanssız ol lan!

Arena'da oynadık senle bugün, 5 saat düşündüğün için benden laneti yediğin için geldin Dr Boom'lara.

hadi ya :D 2 veya 3 kere yaptım arena bugün hangi hero'ydum. kim kazandı? ben hiç bakmıyorum bile karşı tarafın nicklere

genel olarak düşünürüm ayrı ama özellikle arena'da kendi turumu bitirip arkada film izliyorum, gidip mutfağa yemek falan alıyorum vs :D
Mesaj tarihi:
şurdan pack alsam mı acaba ? https://www.g2a.com/hearthstone-booster-pack-code-global.html
(0.85 dolar tanesi ) Daha önce hic pack almadım. max 5 tane redeem hakkımız var

0.85 dolar'a geliyor tanesi ipad'den alınca kaça geliyordu ? Bir de classic mi verir gvg mi bilemedim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...