sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 arenada 2 dr. boom çeken ve ilk 7-8. turlarda üst üste inen hayvan oğlu hayvan. azıcık şanssız ol lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 http://i.imgur.com/0djaePo.jpg Bayılıyorum şu karta ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 ona 2 tur shadowstep atıcan, sonra her tur pandalarla tekrar koycan falan adam kart çekemez valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Ranked oyunda rakip magee hem Jaraxxus, hem Black Knight çıktı Unstable Portallardandan. Bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Unstable Portal'a acil nerf lazım. Bunun gibi bir iki kart daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 4 mana filan olması lazım 2 mana şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Çok saçma kartlar da geldiği oluyor şu an mesela Frostwolf geldi asdf. Yani tamamen bal da ne bileyim legend gelince de gereksiz op oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 veya 3 mana olup 2 mana eksik olsun gelen kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 GvG kartları arasında açık ara favorim Annoy-o-Tron. Koyun decklerinize beyler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Büyük nerf lazım o karta. Gelen kart 3 mana eksik olmasın, 3 mana fazla olsun hatta. Yerin dibine girsin o kart asdf. Reynad bu karta op demişti de inanmamıştı millet. Adam haklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Amani geldi şimdi de hanginiz beddua ettiniz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 bende cıkmadan koydum teşhisi ^^ cunku mtg'de de vardı böyle kart ve kaldırdılar cunku seni 2 turn ileri atıyor ya elin kolun baglı izliyorsun yapıcak hiç birşey yok yani bullshit. Atmayada biliyor belki ama kaderinin bir karta bu kadar bağlı kalması sacmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 kartın kendisinin early game oynanabilmesi sorun ya mana costu yükselt adam 3. turnde cairne falan almasın yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 sabonis said: arenada 2 dr. boom çeken ve ilk 7-8. turlarda üst üste inen hayvan oğlu hayvan. azıcık şanssız ol lan! Arena'da oynadık senle bugün, 5 saat düşündüğün için benden laneti yediğin için geldin Dr Boom'lara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 hele druid aldıysa hiç cekilmiyor ya :D hmmm hmmm 2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Sorieno said: sabonis said: arenada 2 dr. boom çeken ve ilk 7-8. turlarda üst üste inen hayvan oğlu hayvan. azıcık şanssız ol lan! Arena'da oynadık senle bugün, 5 saat düşündüğün için benden laneti yediğin için geldin Dr Boom'lara. hadi ya :D 2 veya 3 kere yaptım arena bugün hangi hero'ydum. kim kazandı? ben hiç bakmıyorum bile karşı tarafın nicklere genel olarak düşünürüm ayrı ama özellikle arena'da kendi turumu bitirip arkada film izliyorum, gidip mutfağa yemek falan alıyorum vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Masticore said: hele druid aldıysa hiç cekilmiyor ya :D hmmm hmmm 2 saat senle de mi oynadık yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 yok oynamadik ama druid'in düşünmesi çekilmiyo abi :) bu ara favori arena herom rujjj sürprizlerle dolu oldu. Berber'le herkesi traşlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Masticore said: druid'in düşünmesi çekilmiyo abi :) +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 düşünmeden oynanan hero istiyoruz çektiğini atacan en iyisi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 zoo warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 şurdan pack alsam mı acaba ? https://www.g2a.com/hearthstone-booster-pack-code-global.html (0.85 dolar tanesi ) Daha önce hic pack almadım. max 5 tane redeem hakkımız var 0.85 dolar'a geliyor tanesi ipad'den alınca kaça geliyordu ? Bir de classic mi verir gvg mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Classic verir büyük ihtimal ki bence alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bonjo said: düşünmeden oynanan hero istiyoruz çektiğini atacan en iyisi valla :D Hunter direk oyle oynaniyor. Basic ve common kartlarla akiyor op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar