k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 quixef said: Nerede öptü, kimi öptü, bir link ver yahu. http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/VGVN_Naxxramas_Tournament_2 video games voters network naxx 2 turnuvasıydı da bitti. bu arada gruplardan sonrasını yazmamışlar kolento - thijsnl : 4-1 http://www.twitch.tv/onenationofgamers/c/5038803 hyped - trump : 4-0 http://www.twitch.tv/onenationofgamers/c/5039184 kolento - hyped : 4-1 http://www.twitch.tv/onenationofgamers/c/5039243 edit: vod varmış izlemek isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Kolento nun yarı finalde kullandığı shaman destesindeki Gnomish Inventor da buradaki dahilere kapak olsun. Zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 yeni deckim..sizin için yaptım denicem şimdi. http://i.hizliresim.com/vYBjdp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Orası söylediğim lafın kıçı, oradan anlamamalısın. Başı bu tarafta bak. Control Warrior zaten deste bütünlüğü içerisinde fazlasıyla card draw ı olan bir deste. Acolyte, Slam, Shield Block vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ne var adam koymuş işte kart çeken kart ne güzel şans faktörünü en aza indirmiş sizin deyiminizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Her yer face hunter olmuş ya la... 2x Farseer, 2x holy light, 1er Guardian of Light ve Lay on handsli pala yaptım. zoo gelince ağlıyorum. Hunter gelince easy win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bence de şans çok önemli bi rol oynuyo ama quixef ne demiş siz ne anlamışsınız yav lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Eternal said: yeni deckim..sizin için yaptım denicem şimdi. http://i.hizliresim.com/vYBjdp.png dancing karsiya cektiriyo bro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 iyi ki söyledin bro farketmemiştim =p herkes çeksin .. çekin çektirin hearthstone'a can verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bu arada oyun çok combo decklere baktığından blizzard discard mekaniği koyamıyor şu an oyna o çok entresan yane huntera random 2 tane unleashini discard ettirsen bitiyor cünkü deckin gerisi teferruat ekza miracle gadgetzan dengesi ben maexna heroic icin rakibe kart cektiricek yada discard ettiricek kart var mı diye baktımda bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 oracle var 2 şer kart çektiriyosun 2 tane alırsan 4 kart.. bide shadow stepliceksin onları.. çok handlock harcardım ben o kombolarlar rogue oynarken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ben de yaptım bir zoo oh valla dünya varmış millet oyun sonu küfretmek için friend ekliyor puhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abiiii priest heal i dmg e dönüştüren karıyla ölünce 5 hp veren zombie leri kombo yapmış, çok güzel dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bide priest velen koycan decke 20 dmg 2 minionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 dreagloth said: abiiii priest heal i dmg e dönüştüren karıyla ölünce 5 hp veren zombie leri kombo yapmış, çok güzel dövdü deathrattle tempo priest. Şu sıralar çok popüler. Benim de hoşuma gitti açıkçası. 2 tane zombi + hero power 12 vuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 BonePART said: bide priest velen koycan decke 20 dmg 2 minionda bu yemez büyük ihtimalle ya. zombiler priest spell i değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Aceace said: dreagloth said: abiiii priest heal i dmg e dönüştüren karıyla ölünce 5 hp veren zombie leri kombo yapmış, çok güzel dövdü deathrattle tempo priest. Şu sıralar çok popüler. Benim de hoşuma gitti açıkçası. 2 tane zombi + hero power 12 vuruyo. Demedim mi la sana 2 ay önce olay bu deck olacak çok heyecanlıyım onu bekliyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Dedin canım dedin. 3/4 Cultist'in gelişinden belliydi :D Priest hero powerı çok iyi uyum sağlıyo bu yeni zamazingoya. Ama huntera karşı şansı yok. Sorri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bir arkadaşım decklerimi istedi. Yapabildiklerini yapıp ladderda öyle takılcakmış. Amme hizmeti yapıp buraya da koyayım dedim. Hangi deck nasıl oynanıyo diye sorarsanız yardım etmeye çalışırım. Hemen hepsiyle bol bol oynamışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Aceace said: Dedin canım dedin. 3/4 Cultist'in gelişinden belliydi :D Priest hero powerı çok iyi uyum sağlıyo bu yeni zamazingoya. Ama huntera karşı şansı yok. Sorri. put on the suit. lets go a few rounds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Elimde yaşayan Eaglehorn bow kalsaydı... Hepisini patlattım. Hiçte üzülmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 legend olamayanlar var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ya arkadaş şu botu kullanan var mı? Naraxx için para ödemek istemiyorum. 700 gold da ha diye birikecek bir şey değil. Bir yardımcı oluverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Net botu o ? Kendi kendine oynuyo o zımbırtı mı .. Zaten günde 100gold kazanabiliyosun 3 win 10 gold olayından.. questlerle birlikte her wing'i açman yine 5 günü bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 İlla para verdirecekler... Arkadaş şu paket geldiğinden beri oynayamıyorum millet bütün kartları tamamlamış ben halen expansion öncesi meta'dayım. Hoş miracle halen iş yapmıyor değil de o da sadece cardback'leri almak için rank 20 olmaya yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar