dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 destek alacak bişe yok abi, gir oyuna 5 dk da çözersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 eski kartlara göre acayip abzürt kartlar var. blizz herhalde hesap yapmadan basıyor aklına ne gelirse, ortada bir sürü farklı deck olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 amaç zaten bir sürü farklı deck yaptırmak olmalı, herkes zoo, hunter olunca iğrenç bi durum oluyor diğerlerini oynamaya calısanlar için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 yazın naxx ilk çıktığında öyleydi :p şimdi 10 oyunun 6sı cuntrol warrior ve handlock, özellikle anti-handlock ve anti-warrior olarak bağıran kartlar var, o çok iyi ben combo bloodlust shaman yardırıyorum bu ara, pezevenk warriorun ysera-hellscream-ragnaros-cairne-alex sıra sıra dizdiği boardda dandik minionlarla bloodlust patlatmak gibisi yok, anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 control warriorlar ortalama 15k dustlık deckler , gerçekten değerli deckler ama 3 kuruşluk deathrattle hunter ve zoo lar ağzına edebiliyor. blizz in o dengeyi sağlaması lazım değerli deckler 3 kuruşluk decklerden üstün olmalı arkadaş millet iyi bir deck yapabilmek için para ve emek veriyor ama karşılığını alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 En çok para veren mi kazansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Tori said: yazın naxx ilk çıktığında öyleydi :p şimdi 10 oyunun 6sı cuntrol warrior ve handlock, özellikle anti-handlock ve anti-warrior olarak bağıran kartlar var, o çok iyi ben combo bloodlust shaman yardırıyorum bu ara, pezevenk warriorun ysera-hellscream-ragnaros-cairne-alex sıra sıra dizdiği boardda dandik minionlarla bloodlust patlatmak gibisi yok, anlayamazsınız Kullandığın o shaman deckini koyabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bunun aynısı, ikinci undertakerın yerine ikinci bloodlust var http://i.imgur.com/o1J6dKS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 legend oldumu bu deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 murlock oynayan oguzhan burda mı? kendisini tebrik edicem, kafamı kırdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bloodlustla legend olduğunu söyleyenler var da ben olmadım yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 en kolay hangi class la legend olurum , legend olcak bir deck önerin bana lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 zoo -> hunter rush -> control war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 zoo ve hunter rush ile 5 e geldim şimdide mehter takımı gibi iki ileri bi geri gitmekten sıkıldım bi seri yakalayamıyorum control priest veya handlock nasıl olur bilemedim , control warrior pek hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 o kadar goldu sirf daily questlerden mi farmliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 yok raid yapıp loot satıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 borsaya yatırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Tori said: bunun aynısı, ikinci undertakerın yerine ikinci bloodlust var http://i.imgur.com/o1J6dKS.png Adam bot çıktı lan. Asdasdfasdf. Banlamadılar mı seni hala? Bir de naçizane bir tavsiye vereyim. Arcane golem yerine tabii elinde varsa Loatheb kullanman. Finisher olarak bloodlust kullanmadan hemen önce Loatheb'i kullanman sana 1 tam turn (yani ekstra mana) sağlar. Sallıyorum board'ta 4 minion varken 7 manada loatheb ve totem inmen senin board cleardan uzak kalacağın ve huzur içinde kullanacağın 8 mana kazandırır. (Çok op kart yav.) Bu arada en kolay zoo ve hunter ile legenda çıkarsın. Çünkü şu andaki popüler deckler arasında winrate/gametime olarak en efektif deckler bu ikisi. Bir de rank 5'e gelmekte değil problem. Rank5'ten sonra ilerlemek. Bonus yıldız gelmeyince takılman normal. Bir de deckler arası çok fazla geçiş yapma. Bir deck ile düzenli oynaman o deckin bütün matchuplara karşı her turn nasıl oynaman gerektiğine dair fikir sahibi olmanı sağlar. Sallıyorum Handlock ile oynarken zooya karşı gerçek bir handlock gibi oynamaman gerektiğini bilmenden ziyade her turn için optimal hamleleri bilmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ben niye bot oldum şimdi onu anlamadım da sağol tavsiyeler için ace :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 rank 25 ten win streakle 15 e ciktim. gaza gelip mirage deck yapayim dedim simdi 19 a dustum geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 zoo ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 zoo oynuyanı sopayla dövüyolarmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Aceace said: Tori said: bunun aynısı, ikinci undertakerın yerine ikinci bloodlust var http://i.imgur.com/o1J6dKS.png Adam bot çıktı lan. Asdasdfasdf. Banlamadılar mı seni hala? Bir de naçizane bir tavsiye vereyim. Arcane golem yerine tabii elinde varsa Loatheb kullanman. Finisher olarak bloodlust kullanmadan hemen önce Loatheb'i kullanman sana 1 tam turn (yani ekstra mana) sağlar. Sallıyorum board'ta 4 minion varken 7 manada loatheb ve totem inmen senin board cleardan uzak kalacağın ve huzur içinde kullanacağın 8 mana kazandırır. (Çok op kart yav.) Bu arada en kolay zoo ve hunter ile legenda çıkarsın. Çünkü şu andaki popüler deckler arasında winrate/gametime olarak en efektif deckler bu ikisi. Bir de rank 5'e gelmekte değil problem. Rank5'ten sonra ilerlemek. Bonus yıldız gelmeyince takılman normal. Bir de deckler arası çok fazla geçiş yapma. Bir deck ile düzenli oynaman o deckin bütün matchuplara karşı her turn nasıl oynaman gerektiğine dair fikir sahibi olmanı sağlar. Sallıyorum Handlock ile oynarken zooya karşı gerçek bir handlock gibi oynamaman gerektiğini bilmenden ziyade her turn için optimal hamleleri bilmek gerek. teşekkürler güzel açıklama ben çok deck değiştiriyorum ondan kaybediyorum herhalde , zoo , hunter , control warrior , handlock arasında en çok kafama yatan handlock bakalım bu sezon olurum inş legend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ama ortalık hunter dolu undertakerı ilk çıkan oyunu kazanır haline gelmiş oyun kıracam artık makinayı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Lectre said: yok raid yapıp loot satıyorlar :) Yeni Advanture falan birseyler gelmiş dedim o mu veriyor gold. Bir senedir girmiyorum hemen dalga gecin ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar