sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 çok alakasız şeyler olabiliyor ya. ben cumartesi günü shaman aldım. 1 hex, 0 fire elemenal, 0 lightning storm, 0 wolves ile 11-0 oldum. sonra üst üste 3 tane çat çat çat kaybettim. 11-3'te 5 yerine 4 tane reward veriyor artık bu arada. inanılmaz saçma....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bana da oldu bir kez 11 tane acemi geldi sadece kağıtlara bastım yendim. sonra 11 win görende bir şey yaptım sancak heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 3 fire elemental ragnaros ve windrunnerlı shaman deckiyle 1-3 bitirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 arenada rogue'u acayip sevmeye başladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi arena tamamen şans herşeyinden böyle 2 şer tane olan süper curve lü mage ile 5-3 falan bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi rogue geçen turn4de mana addict + farseerla bitirdi oyunu cold blood falan low cost büyüleri dizdi 30 vurdu maffoldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Şu oyunda core hound bile beast iken yeti neden beast değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 çünkü yeti humanoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 asdasd4441 said: Şu oyunda core hound bile beast iken yeti neden beast değil ya noob'lukta yeni çığır açıldı. hasufhasudf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 şöyle sorulmalıydı yeti humanoid niye ape humanoid değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 düşünsene hunter yeti tame'lemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 huter yetiyi tamelerse haber olmaz, yeti hunteri tamelerse zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 asdasd4441 said: Şu oyunda core hound bile beast iken yeti neden beast değil ya alın bu arkadaşı dışarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 hayatinda hic mi yeti gormedin. hic mi sokaga cikmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 blizzcon virtual ticket nedir ? Ne için 30 euro'ya ticket satıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Saçma novelty itemlarla show off yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Masticore said: blizzcon virtual ticket nedir ? Ne için 30 euro'ya ticket satıyor bunlar. Free account'ta bilmiyorum ama ticket alınca tekrarı sara sara izliyorsun ve böyle backstage falan aynı anda hepsini izleme imkanın oluyor. Her oyun için pack ödül pet portrait wings falan veriyor. Bir de ticket'sız izlediğim zamanlarda hep oto olarak kalite düşüyordu 50mbit kullanmama rağmen ticket aldım geçen sene bir kere bile düşmedi Kİ kotamı her ay saklarım blizzcon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 oha hemen bombalamışlar arkadaşım ben wow oynamadım sadece dış görünüşüne bakarak böyle bir çıkarım yaptım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Yeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 kırma gibi bu yeti anne tarafından felan beastlik var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 lan.... 3 hex geldi arenada çok güzel. sonra dördüncüsü geldi, ama 4 tane hex atacak target genelde olmuyor elinde patlıyor diye almadım 4.yü, karşıma 3 fire elemeantal'lı bi shaman geldi, 18 kart çektim 1 hex bile gelmedi. bi gün monitörü kırıcam dhasufhasudfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 reynad elenmiş ben de ona üzüldüm ya, blizzcon a gidemiycek. bi reynad-kolento finali izlemek isterdim. neyse kolento başgan dövsün hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 kolento gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 https://chrome.google.com/webstore/detail/hearthstone-stream-browse/obdejhodejngcbmkiddfjkieejekbfil/related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Enteresan hunter deck'leri ortaya çıkmaya başladı. 5 manayla buzzard uğraşacağıma auctioneer kullanırım felsefesinde olan bir kaç hunter gördüm. Epey işe yarıyor gibi. Competitive olur mu emin değilim. Ve bir yıl sonra ben de handlock oynamaya karar verdim. Bu oyun çok net bir şekilde handlockstone, şu zamana kadar binbir türlü deck yapıp uğraştığıma yanıyorum ciddi şekilde handlock oynamaya başladıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar