Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3DS LL


knox

Öne çıkan mesajlar

az once duyurdular
http://i.imgur.com/hDicVzX.jpg

dual stick ve ekstra olarak iki buton daha olacak. NFC koymuslar birde anladigim kadariyla pc ile kablosuz sekilde data transfer mumkun bu yeni modelde.

http://i.imgur.com/4Lorbks.png

yeni donanimin islemcisi biraz daha hizli olacakmis ve ekran biraz daha buyuk baska fark yok, cozunurluk gene ayni. browseri html 5 desteklicekmis.bide micro sd kart destegi geliyormus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The new 3DS model Nintendo announced today for Japan comes with a filter on the system's web browser, and you'll have to pay a small fee to get rid of it.

As reported by Kotaku, the filter restricts what websites can be accessed through the system's browser (yes, the 3DS does have a browser). To unlock it so that you can view any page you wish, you'll have to connect a credit card to your account and pay 30 yen (about $.29).


http://i297.photobucket.com/albums/mm218/timbenj/Threadbombs/Speechless.gif

http://www.gamespot.com/articles/nintendos-new-3ds-charges-30-cents-to-remove-an-in/1100-6421996/?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte tuğlaları kazıkladılar millete pokemon vs ile, yeni tuğlaları satmak için yeni exclusive'ler çıkaracaklar. apple'dan bile beter adamlar neredeyse, 3 yılda tuğla olmuyor ayfon.

önceden demiyordum ama inşallah batarlar tez zamanda. miyamoto'ya emekli maaşı bağlasınlar, geri kalanı aç gezsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zararları 10 katına çıksın, 3 yılda batsınlar başka tuğla çıkaramadan.

adamlardan 20 yıl sonra bir alet aldık, daha senesi geçmeden kazık attılar ya. püh tüküreyim sana iwata & reggie. "yeni fire emblem yapıyoruz yeni 3ds'e" desinler hele bir..

bu xenoblade'i de öyle bir emüle ederim ki 1080p.. aw yis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

batmazlar, batmasinlarda zaten rekabet bize yarar. bugun nintendo piyasadan cekilse bize yarardan cok zarari dokunur. beni bilen bilir nintendo'yu en sert elestirenlerden biriyim batmalarini istemem ama kan emici sirket politikalarini degistirmelerini isterim orasi ayri...

sam'in neden bu derece nefret kustugunuda cok iyi anliyorum, adama 'sen jrpg seviyorsun 3ds al' dediler sonra eee nerde bu jrpg'ler diye sordugunda sam 'R4 kart almasini tavsiye ettiler'
http://i.imgur.com/Opd4UYg.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin bu başlıkları gördüğümden beri nefret kusuyorum adamlara daha hala yetmedi. kaç tane nintendrone'la kavga ettim dünden beri intarwebz'de. şu kazığı sony veya ms atsa internet yıkılmıştı, şurada onlarca sayfa gitmişti.

bekliyorum "3ds al bak jrpg dolu" diyenlerin yorumunu cidden. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...