Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 AMerikadan alıp pasaporta okutabilyor muyuz şimdi? Nedir bunun prosedürü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 sen alamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Ben neden alamayayayımyayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 oh be genius bar rezervasyonunu alabildim. evet beyler, komple yeni telefon vermeleri için neler yapabiliyoruz bi konuşalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 12w adaptoru bagla fise ucunu kesmis ol tabi kablonun sonra o iki ucu telefonun acik yerlerine sok kiss devre yaptirt yakmadan Degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ok hemen yapıyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Sen alamiyosun dediler ben yine aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 bize de alaydın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 almak mesele degil yigen, bakalim calisacak mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Ben aldiysam calisir birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Kaç senede bir pasaporta yeni telefon kaydettirebiliyorduk 1 mi 2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 2 senede içinde 2 cihaz diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 2 yılda tek bir cihaz kayıt ettirme hakkın var. http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 2 yılda tek bir cihaz kaydettirebiliyorsunuz ve cihaz türkiyeye girip kullanılmaya başlandıktan 2 ay sonra kapanıyor kayıt ettirmez iseniz. Size hangi gün kapanacağı mesaj ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 türkiyeden avea bayisinden alınan iphonelarda garanti 1 yıl mı 2 yıl mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 kanuna göre iki olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 peki store da bunu 2 olarak mı kabul ediyor yoksa benim applecare programım 1 yıl arkadaş, 1 yılı geçtiyse telefonu değişime sokmam diyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Apple garantisi ile şirketin garantisi farklı. Genpa kvk gibi firmalar 2 Sene veriyor. Apple 1 sene. İkisi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 2 yıl Apple garantili Bunun ilk 1 yılında da Genpa teknik desteği var (yasal olarak 1 yıl teknik destek sağlanması gerekiyormuş ondan diye öğrendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Genpa iste araci. O iki yıllık garantiyi sadece Genpa ile kullanabiliyorsun diye biliyorum ama bunu Turkcell'e değil apple Store'a sormak Lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Apple store bakıyor hepsine... ayrıca genpayada verebiliyorsun türkcell hiç bakmıo zaten alıyor genpa ya yolluyor sonuçta. Vodafone dada öyle farklı uydurup bi firma ile çalışıyor onlarda. Ama artık apple geldi diye direkt appledan alıyor sanırım Vodafone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 dün gittim zorluya, dedim böle böle ekranda sarı lekeler var, diagnosis test gibi bişeye soktu, dedi ekranı değiştircez, pili de bitmiş pilini de değiştirecez. bedavaya sıfır ekran, sıfır pilim oldu^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ya 5si getirin üstüne şu kadar para koyun iphone 6 alın diye bir şey duydum ne kadar doğru acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar