Ren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8EePrfd9HnI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/138804-thumb/iWatch-Concept-h1.jpg güzel olmuş da bakalım böyle mi çıkcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Apple oyle bir tasarım ile piyasaya cıkacagını sanmıyorum. Leak olarak donen iPhone fotograflarında da tasarımı begenmedim. Muhtemelen Beats ile epey oyalayacaklar sunumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 O kadar ince saat olmaz la, pili nereye koycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ama nabizolcer falan olacak heralde, spor programinda farkli olcum parametreleri leak edilmeisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 üstte koyduğum resimde şimdi fark ettim de en soldaki resimle en sağdakine bakınca, sağdaki adam saati ters takmış gözüküyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bingildak said: istanbulda olsa forumdan gidecek insanlar olduğundan eminim ya Ben giderdim abi direk, mis gibi teknoloji eventi nesi var ki? Adamlar böyle işleri yapmayı çok iyi biliyorlar neticede, baya keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ulan sıraya girip iphone 6 almak için 4 saat ayakta beklemenin neyi teknoloji eventi. "lordum 6 ay önce çıkardığınız iphone 5s'den almıştım, herhangi bir indirim alabiliyor muyuz? yine 4 saat beklemiştim çıktığı gün" "tabii ki hayır, 1200 dolar lütfen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Abi bu evente gidenler ürün satın alamıyorlar ki? Alabiliyorlar mı? Ürünleri duyurup orada mı satıyorlar hemen? Sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ben store'dan bahsetmiyorum, eventten bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 store önünde kamp kuranlar yazmış red, ona yanıt vermişim lan okuyun azcık 9 september eventiyle ilgili değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 satmıyalr tabiki abi. uyku mahrumumusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Lan ben topic başlığını okuyup yazdım, Apple Store event diye topic açın o zaman denyolar sdkjfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Yihuuuuu iphone kıskançları gene iphoneculardan çok mesaj atmışlar :P Ohhh miss gibi yeni iphonecuklarımız geliyor, 2 sene olmuş alalı 5'i valla özledim yeni telefon hissini. Saati de güzel bişi olursa baya zevkli olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yeni ipad air 2'yi de arada tanıtsınlar da dolar yükselmeden düşse de ipad mini alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Absolut said: Yihuuuuu iphone kıskançları gene iphoneculardan çok mesaj atmışlar :P Ohhh miss gibi yeni iphonecuklarımız geliyor, 2 sene olmuş alalı 5'i valla özledim yeni telefon hissini. Saati de güzel bişi olursa baya zevkli olacak gibi duruyor. sen iphonecu değilsin abi, gerçek iphonecu her zaman yeni çıkan modelini alır. 5s çıktı, almamışsın. iphonecu değilsin. gerçek apple aşkı bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ben Türkmenistandan alıcam 9 gün oradayım eğer gelirse. Fiyatı baya uygun oluyor ama gelirmi orasını bilemem. Yok ben sadece model tam değiştiğinde alıyorum. Ara modeller yeni telefon hissi yaratmıyor ve senede 1 telefon değiştirmeye de ihtiyaç duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 half blood'sın abi o zaman sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Az kaldi https://pbs.twimg.com/media/BxGewO8IQAE5Tqe.png http://www.apple.com/live/2014-sept-event/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 nasıl izliyorsunuz browseriniz desteklemiyor diyor? pc için 5.1.7 var 5.1.10 lazım dio sadece macos icin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 mbp dayim, pc basinda degilim, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Lan nasıl izliycez windowsa 5.1.10 safari yok galiba, chrome da izletmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 izlemek için safari mi istiyor yoksa? dsabgkdjaçnsaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 İzlemek için illa Apple alete sahip olmak lazımmış, çok mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar