Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Vurulma anı yok. Hassasiyetiniz varsa içiniz rahat olsun diye söylüyorum. Yok dediğim hemen 1-2 kare önce kesmişler. Yine olayın gelişini anlıyorsunuz bir anlığına. http://www.youtube.com/watch?v=cfMzK7QwfrU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 http://i61.tinypic.com/ta1zbl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Charles Vacca, a father and veteran from Lake Havasu City, Arizona, was airlifted to hospital on Monday morning after 9 yr-old little girl accidentally shot him with a Uzi at an outdoor shooting range in Dolan Springs. Vacca died of his injuries around 9pm on Monday. The nine-year-old girl, who has not been identified, was not injured. She was with her parents as they passed through the area on vacation. Read more at http://www.liveleak.com/view?i=376_1409096283&comments=1#BZF5PpVvGCQarytF.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 9 yasinda kizin eline silah veren zihniyeti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 9 yasindaki kiz cocugunun uziyle ilgisi ne abi. Neden yani Atesli silahlarin fitratinda olan seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 'murica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 full auto silah neden çocuğun eline verilir onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 full video yok meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 liveleak videosunu izlemeye korktum, izleyen var mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 izledim vurulma anı yok ama silahın kızın elinden fırlama anı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 reyou said: liveleak videosunu izlemeye korktum, izleyen var mi lan? izledim, vurulma anı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Sam said: full auto silah neden çocuğun eline verilir onu da anlamadım. silah çok normal full autosu anlaşılamıyor asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Kiz hayati boyunca kurtulamaz simdi bunun travmasindan, cocugun eline verilir mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 evet hadi silahı anladık http://www.thelatenightgamer.com/wp-content/uploads/2013/08/lee-and-clementine-gun-training.jpg da full auto'sunu anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 oha silah direk spin atmis ya, adam head yemis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 GERGE said: Kiz hayati boyunca kurtulamaz simdi bunun travmasindan, cocugun eline verilir mi o? Sen niye balonlusun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 tavuk zehirlenmesinden sonra öldü, resledik. yeni bir gerge. balonu burnunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 inventory boşaldı mı gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 GERGE said: Kiz hayati boyunca kurtulamaz simdi bunun travmasindan, cocugun eline verilir mi o? Şunu söylemeyi unuttum. Kızın durumu daha acıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ABDnin kendi bok yemesi bu, assault rifle alabiliyor sade vatandaş, bu yaştaki çocukların poligonlarda tonla videosu var, normal bir kaza yani orası için. Bizde de magandası veya aşireti dolu silahlı ama onlardaki yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 O kadar aşiret maganda denyo silahlanırken seni silahsız bırakan denyo devletin amerikadan daha masum değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 adam günah işlemiş heralde cenabı hak cezasını küçük kıza kestirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Sam said: full auto silah neden çocuğun eline verilir onu da anlamadım. bingildak said: 'murica SECOND AMENDMENT BITCH http://i.imgur.com/fDJB5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 vurulma anı pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar