kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 zıhzıhzıhzıh 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ya ben zaten neden engellediğini anlamamıştım. Hatun da en az senin kadar umutsuz durumda belli ki. (seni sömürmediğini varsayıyorum naif bir şekilde (sömürü varsa anlat da gülek)) Karıya ya doğru düzgün benim ol ya toprağın çekince bir de engelleyince, toprağı seçmiş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Marty said: Ama kendisiyle barışık en azından adam. maksimum levela erişince öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 abi kız buluşmak istemiyorsa: 1) erkek arkadaşı var, bunu istemem yan cebime koy modunda yedekte bekletiyor, kaybetmekten çekinme durumu yok 2) kızın fotoları gerçek değil ve dış görünüşüne güvenmiyor 3) kız seni fiziksel beğenmiyor; muhabbetini, vakit geçirmeyi seviyor ama insan içinde seninle görülmek / anılmak istemiyor her türlü senin için negatif yani asdasd ondan hiç üzme kendini bence en kısa zamanda kumbarayı bozdurman gerekiyor, insanın yaşı ilerledikce, olmadıkça "thing" haline gelir çok baskı yapar, ver parası gerekirse vanaları bir aç 27 yıl sonra bir havalansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ilginçlikler birleşimi olmuş gerçekten. bende sevgili yapamıyorum bu kişisel problemim. onla bunla düzüşen erkek or.spusundan farkım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 the fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 11 sayfa okumak istemedim caps konuldu mu kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 lan senin kendine faydan yok, hiyar. kermit said: uhauhahu 0ne çıkmış ya lan adam olm yardım edelim bence adama yeter bu kadar hor gördüğümüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Polynagirl'de One olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 0ne senin sorununa donelim.. ya da genel erkeklerin sorununa.. yakisikli olmaya ihtiyacimiz yok bu asamada.. kendi emeklerimizle d biryerlere gelebiliriz.. ihtiyacimiz olan 1- biraz para, 2- biraz vucut 3- biraz tarz.. para icin is bul calis, belki essek gibi ama bunu yap vucut icin isten kalan zamanlarda spor salonuna git oyun oynamak yerine tarz isi de cok kolay, anlayan bi arkadasinla alisverise cik.. yoksa git direk topman massimo dutty gibi magzalarin vitrinini kendine kopyala. bunlar varsa gerisi pratik, oyle bir zamanda yasiyoruz ki iletisim kurmak cok kolay, yeni birileriyle tanismak.. son olarakda internetten ya da real dan dahi bulsan, bi kac guzel fotografa ihtiyacin var bunun icinde bana om at bi sekilde hallederiz.. 1-2 sene farmlasan 3. sene butun kaybettiklerini geri kazanirsin! imlalar icin sorry, cepten yaziorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ya bırak tarzı vücudu. en kötü ver parayı al karıyı. bakirlik çekilecek çile mi lan. hadi biriken spermini masturbasyonla atarsın da ruh sağlığın ne olacak. seviştikten 10 dakka sonra bile tekrar coşan libidoyu 30 yaşına kadar içinde tutmak sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Adamın işi yokmuş parayı nasil vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ruh sagliginda problem olmuyo, abartmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yoksa oluyo mu lan, bilemedim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 0ne izmirdeysen gel mektebe götürem seni yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 utanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 *utanir* *gulumser* *el sallar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 postlara bakmadım hacı abi yalnız 1.5 saatlik mesefa 1.5 yıl. ne desem bilemedim. pencere açıksa aşağı atla abi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 babası çıktı değil mi yazışan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yok, kendisi one cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 0ne mı hakkaten bu yahu ? yoksa adamla dalga geçmek için fake mi açtı biriniz ? olm ikinciyse harbi ayıp artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yok, bu benim 0ne'den önce açtığım hesaptı, şifresini unutunca 0ne'yi açmıştım, şimdi o banlanınca bunla takılıyodum sessiz sessiz, ama bu konuda dayanamadım kendimi ifşa ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Olm iş miş lazımsa söyle sağa sola haber edelim yani, bu ne depresiflik lan. Looserım looserım diye gezeceğine az biraz düzelmeye çalış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 tode hakli kendini asagi gordukce bisi degismeyecek. loserim diye aglion, diyecegim tek bisi var olma amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Senelerce bu adamın özgüvenini el birliğiyle yerle bir ettiniz.Memnun musunuz şimdi nasıl biri olduğundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar