Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 stormeagle bahsettiğin kadıköy 99'da falan bitti ya, kapkaç falan sen biraz uzak kalmışsın meselelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Ya anlayın işte. Verdiğim örneklere tek tek takılmayın. Sonuç itibariyle Kadıköy, Taksim, Dolapdere v.b yerler özellikle yabancı uyruklu öğrenciler için oturmaya müsait olmayan yerler bence. 3-5 ay sonra bir eylemin arasında kalır neye uğradığını şaşırır. Biz ne zaman hangi saat de nereden geçilmez, iti kopuğu nerede olur, nereye kızlı erkekli gidilir nereye yalnız gidilir biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Abi bence sen biraz daha araştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Kadıköy denince akla sadece altıyol, bahariye çevresinin gelmesi çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Ki orada bile öyle şeyler taksim, dolapdere'ye göre çok çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Kadıköy'den kaç ev satın aldın holy söyle :) emlak fiyatlarına mı hiypi çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Salıpazarı kalktı, paris mahallesi kentsel dönüşüme girdi çingeler dağıtıldı ordan, epey dönüşüme uğradı, yollar yapıldı çöp alınmaya başlandı düzgün, epey değişti yani. Hala insanların kafasında o eski kadıköy kalması normal hele uzaktaysa ama şuanda erasmuslar için en popüler semt kadıköy. Çünkü marmaray ve metrobüs ve otobüsler vapur vs. her toplu ulaşım yeldeğirmenine yürüyüş mesafesinde Ve çarşısı fena patladı, heryer meyhane pazartesi gitsen heryer dolu. moda filan hep güzeldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 dana22 said: senko said: 2000 altına zor oralarda araştırdıydım ben, bağdat'ın arkalarında istiyordum da 2500 fiyat çektiler fiyat degil bizzat hareket cekmisler. lan kahkaha attim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 stormeagle said: Kadıköy'den kaç ev satın aldın holy söyle :) emlak fiyatlarına mı hiypi çekiyorsunDoğduğumdan beri yaşadığım ilçeye fütursuzca, bir bok bilmeden bok atmanı anlamadım sadece. Gel kadıköy'de yaşa, tadı damağında kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 senin kadikoyunle, baskasinin kadikoyu bir mi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Kadıköy, Türkiyede yaşıyabileceğin en iyi yer. İstanbul'unda en güzel semti. Paran varsa Kadıköy, yoksa Beşiktaş, Sarıyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Holy said: stormeagle said: Kadıköy'den kaç ev satın aldın holy söyle :) emlak fiyatlarına mı hiypi çekiyorsunDoğduğumdan beri yaşadığım ilçeye fütursuzca, bir bok bilmeden bok atmanı anlamadım sadece. Gel kadıköy'de yaşa, tadı damağında kalır. Öncelikle sapıtmadan konuş. Sonra tartışırız tadı damağımda kalacak olan kısmı nedir veya hangi kısımları iyidir kötüdür. Zaten yabancı uyruklu bir öğrencinin oturması açısından konuşuyoruz. Kendi yerine koyup yazman yanlış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 kadıköy muhteşem yer hakkaten. niye laf ettiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bağdat caddesini seviyorum ben yoksa taksim ezer herşekil kadıköyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Yabancı öğrencileri Fatih'te yaşatmak lazım. Zaten kesin fakilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 moda akar 1000 lira kiram çıkarsam haber ederim ama çıkmam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 senko said: bağdat caddesini seviyorum ben yoksa taksim ezer herşekil kadıköyü taksim leş gibi biyer şuan beyoğlu belediyesi hissettiriyo kendini.görüntüsü çirkin bikere herşeyin artık.galata altını bile beltura verdiler.kadıköy>beyoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Taksim şu anda Kadıköy'ün tırnağı olamaz yaa... Ki bunu hardcore bir Avrupa Yakası temsilcisi olarak söylüyorum. O eski canlılığı, cıvıl cıvıllığı hiç yok, leş leş tipler doldu iyice. Gece 12'den sonra yanında bir kızla İstiklal'de yürürken haftasonu bile rahatsız oluyorsun, du bakalım nereden laf atıcaklar nereden olay çıkacak diye gergin geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Taksim'de istediğini yaptı hükümet. Hayır oraya para kazandıran son insanlar da gidince artık AVM'lerinde, otellerinde falan apaçilere hizmet verirler. Taksim'de birileriyle görüşeceğim zaman gidesim gelmiyor artık. Düzgün mekanlar kapandı, kalan bir kaç tanesinin de ya kendi profili ya da müşteri profili değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 kadıköy tam bi ghetto moda da en leş deli karı var bi tane sabahtan beri bağırıyor sokaklar kedi köğek dışkısı dolu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Taksim Kadiköy'den iyi diyenler herhalde Pazar günleri arkadaşlarıyla bütün caddeyi baştan sona 4 kez turlayıp, en son birer ıslak hamburger patlatıp otobüsle evine dönen apaçiler olsa gerek. Başka mantıklı açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 taksim baya leş ötesi ya aylar oldu gitmeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Abi cumartesileri kadıköyde kalabalık oluyor, ama hafta içi güzel daha semte münhasır bir kitle var. Birde daha residential kadıköy bunun etkisi var mekanlar erken kapanıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bostancıdan karşıya taşınmış biri olarak oraları çok özlüyorum ya özellikle caddeye yürüyüş mesafesinde oturmak çok güzeldi burada sahil şeridine iniyoruz ama aynı şey değil kol gibi olması yanında seçenek çok az insanı çok iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 abi taksimle kadıköyü karşılaştırmak bile yersiz hayat taksimde işte bağdat dediğin yer 11de bitiyor istiklalde laf yemeden dolaşamıyorum diyenler, bağdatta tinerci tarafından çevrilmemişler hiç sanırım. taksim daha sakat tabii, ama kadıköy'ün de ondan farklı yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar