stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Yukarıda yazdığım için kusura bakmada böyle sokak hayvanlarına bir şey söylenince falan geliyorlar bana. Birde sen olayı farklı anlayıp melo capsi falan koyuyorsun. Ben çok fanatik falan değilim. Bir önemi yok benim için isimlerin. Olayı FBli GSli volkan-melo gibi kısır ikileme sokmak değil. Şu "sokak hayvanları zehirlensin" lafını dolaylı olarak bile kim söylüyorsa insan değildir. 2 ayaklı insan bedeni görünümündeki yaratıkların temizlenmesi lazım asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ilk 5 saniye sarıp sarıp izleyin abi. http://www.ajansspor.com/video/v/20140825/volkan_ve_melonun_ilginc_ani.html volkan itlik yapıp yakınından geçeyim kudursun diyor ama gerçek it(pitbul) doğası gereği itliğini yaparak önüne geçiyor. ikisi de ölse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 stormeagle said: Yukarıda yazdığım için kusura bakmada böyle sokak hayvanlarına bir şey söylenince falan geliyorlar bana. Birde sen olayı farklı anlayıp melo capsi falan koyuyorsun. Ben çok fanatik falan değilim. Bir önemi yok benim için isimlerin. Olayı FBli GSli volkan-melo gibi kısır ikileme sokmak değil. Şu "sokak hayvanları zehirlensin" lafını dolaylı olarak bile kim söylüyorsa insan değildir. 2 ayaklı insan bedeni görünümündeki hayvanların temizlenmesi lazım asıl. melonun yaptıkları da ortada , geçen sezon emreye yaptıkları , gol sevinçleri , demirörenin elini sıkmaması vs vs say say bitmez. olayın sıcaklığı ile soyunma odasında söylenmiş bir laf , volkan çıkıp söylediği "sokak köpekleri zehirlensin" lafı için zaten özür dileyecektir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sokak köpekleri diye bence taraftara dedi ve haklı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 şınayder fos cıktı,böyle takıma yakışmıyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Bonjo said: demirörenin elini sıkmamasıcok buyuk suc gercekten sanli feneri sike yaptigi icin kume dusurulmekten kurtaran adamin elini nasi sikmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 melo'ya söyle bişey olunca nasıl zevk alıyorum anlatamam. volkan'la melo ete para vermesin birbirini yesin ahaha verdiği pozlardan sonra az bile demiş volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 tam da volkan gibi bi tipten beklencek laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Bir kopegin terbiyesini sokakta canli izledim, degdi ahaha Mac bitti, penaltilara kaldigi icin Volkan neredeyse gobek atacakti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Cons said: sostizm said: Tebrikler Fenerbahçe. Ben çok keyif aldım maçtan. Yenilmemize rağmen yüzümde bir gülücükle yatıyorum bu akşam. ya bi siktir git allahaşkına artık ya SDFSGDSSAFGAG. imza olur bu bu sostizm burağın filan akrabası abi. ya da sabrinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Abo bu Volkan nasıl bir adam ya cidden bir Emre bir bu gözlerimin önünde ölse döner giderim. Pislik herifler. Bir de hala şu adamı camiasını yakıştıran var. Ha bir de Melo ile aynı kefeye koyan da var. Ahanda yine kasıkları ağrımış heralde pisliğin : https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/D8A560A3831115797031613833216_SW_WEBM_14090009465026c8980c8ba.mp4?versionId=mdrOKt789M1BfRIUtye6eft5uFqnTdgH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Fb haketti kazandı ona lafım yok tebrikederim ama volkan ın penaltılarda yaptığı direk kırmızı olması gerekmez mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ikisine de sarı kart doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 İki takımda da çok eksiklik var şu an . Emre gene çirkefligi ile ortamı karıştırdı. Fener bu adama mahkummu ya . atın gitsin şunuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 olm yukarda biri demiş melo volkanın koşarken önünü kesio.. kör müsünüz la.. adam bildiğin atlamış melonun üstüne.. direk kırmızı.. hadi hakemde öyle bi ta.ak yoksa da sadece sarıyı volkana ver ag. ikisine de vermesi çok büyük haksızlık lan. -fener yensin, kupayı da alsın umrumda diil, bu oyundan sonra zaten hakları idi kupayı kazanmak ama, volkan tam bir mal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 o degil de fener hakkaten kotu lan bu kadar rezil gsye karsi bu kadar zorlandiysa bjk maclarini hic izlemedim ama dedikleri gibiyse bu sene sampiyon olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bizim takım sezonu erken açıp form tuttu yanlız, 2-3 hafta sonraki gs/fb ile karşılaştırırsınız. Kadroda değişen tek şey ba zaten, yoksa transfer felan yok aksine bayağı adam yolladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sampiyon yaparlar mi oglum besiktasi. Iyi falan da oynamiyo besiktas, toplar fenerle gs bir iki haftaya, burada oynanan ne idugu belirsiz top bir olcut degil. iki takim da o kadar isteksiz oynadi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 DoruK said: o degil de fener hakkaten kotu lan bu kadar rezil gsye karsi bu kadar zorlandiysa bjk maclarini hic izlemedim ama dedikleri gibiyse bu sene sampiyon olmasi lazimne zorlanması ya basmadı ki fener hazırlık maçı gibi oynadı cok rahattı tüm maç boyunca geçen sezon süper kupada gs'ye kaybedip ligde 9 puan fark yapmıştık bu sezon 30 puan falan koyarız heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 volkan hayvan falan tamam da melo önüne geçmiş hakkaten. videoda gözüküyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 olduğu yerde götünü dönmüş lan nasıl görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Abi iki adım atsa da Melo, Volkan tahrik ediyor. Git kenarda zıpla, kalende zıpla. Penaltı noktasına doğru koşup zıplamak nedir. Melonun yaptığı birşey yok. Zaten yaptığı açıklamayla kişiliğini ve karakterini bir kere daha ıspatladı gerizekalı adam. Hala savunmaya çalışmayın Volkan'ı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 melo çekemedi volkanın sevinci hemen önüne attı kendini sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben şu mesajı şuraya tekrar yapıştırayım, objektif olmayı becerebilirseniz tekrar bi yorum yaparsınız. yok hala aynı düşünüyorsanız sitiredin Liebe said: ilk 5 saniye sarıp sarıp izleyin abi. http://www.ajansspor.com/video/v/20140825/volkan_ve_melonun_ilginc_ani.html volkan itlik yapıp yakınından geçeyim kudursun diyor ama gerçek it(pitbul) doğası gereği itliğini yaparak önüne geçiyor. ikisi de ölse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 he ok volkan hakli tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar