Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa: Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Agustos 2014

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Yukarıda yazdığım için kusura bakmada böyle sokak hayvanlarına bir şey söylenince falan geliyorlar bana.

Birde sen olayı farklı anlayıp melo capsi falan koyuyorsun. Ben çok fanatik falan değilim. Bir önemi yok benim için isimlerin.

Olayı FBli GSli volkan-melo gibi kısır ikileme sokmak değil. Şu "sokak hayvanları zehirlensin" lafını dolaylı olarak bile kim söylüyorsa insan değildir. 2 ayaklı insan bedeni görünümündeki yaratıkların temizlenmesi lazım asıl.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Yukarıda yazdığım için kusura bakmada böyle sokak hayvanlarına bir şey söylenince falan geliyorlar bana.

Birde sen olayı farklı anlayıp melo capsi falan koyuyorsun. Ben çok fanatik falan değilim. Bir önemi yok benim için isimlerin.

Olayı FBli GSli volkan-melo gibi kısır ikileme sokmak değil. Şu "sokak hayvanları zehirlensin" lafını dolaylı olarak bile kim söylüyorsa insan değildir. 2 ayaklı insan bedeni görünümündeki hayvanların temizlenmesi lazım asıl.

melonun yaptıkları da ortada , geçen sezon emreye yaptıkları , gol sevinçleri , demirörenin elini sıkmaması vs vs say say bitmez.

olayın sıcaklığı ile soyunma odasında söylenmiş bir laf , volkan çıkıp söylediği "sokak köpekleri zehirlensin" lafı için zaten özür dileyecektir muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Abo bu Volkan nasıl bir adam ya cidden bir Emre bir bu gözlerimin önünde ölse döner giderim. Pislik herifler. Bir de hala şu adamı camiasını yakıştıran var. Ha bir de Melo ile aynı kefeye koyan da var.

Ahanda yine kasıkları ağrımış heralde pisliğin : https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/D8A560A3831115797031613833216_SW_WEBM_14090009465026c8980c8ba.mp4?versionId=mdrOKt789M1BfRIUtye6eft5uFqnTdgH
Sosyal ağlarda paylaş

olm yukarda biri demiş melo volkanın koşarken önünü kesio..

kör müsünüz la.. adam bildiğin atlamış melonun üstüne..

direk kırmızı.. hadi hakemde öyle bi ta.ak yoksa da sadece sarıyı volkana ver ag. ikisine de vermesi çok büyük haksızlık lan.

-fener yensin, kupayı da alsın umrumda diil, bu oyundan sonra zaten hakları idi kupayı kazanmak ama, volkan tam bir mal ya.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

o degil de fener hakkaten kotu lan bu kadar rezil gsye karsi bu kadar zorlandiysa

bjk maclarini hic izlemedim ama dedikleri gibiyse bu sene sampiyon olmasi lazim
ne zorlanması ya
basmadı ki fener
hazırlık maçı gibi oynadı cok rahattı tüm maç boyunca
geçen sezon süper kupada gs'ye kaybedip ligde 9 puan fark yapmıştık
bu sezon 30 puan falan koyarız heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iki adım atsa da Melo, Volkan tahrik ediyor. Git kenarda zıpla, kalende zıpla. Penaltı noktasına doğru koşup zıplamak nedir. Melonun yaptığı birşey yok.

Zaten yaptığı açıklamayla kişiliğini ve karakterini bir kere daha ıspatladı gerizekalı adam. Hala savunmaya çalışmayın Volkan'ı yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu mesajı şuraya tekrar yapıştırayım, objektif olmayı becerebilirseniz tekrar bi yorum yaparsınız. yok hala aynı düşünüyorsanız sitiredin

Liebe said:

ilk 5 saniye sarıp sarıp izleyin abi.

http://www.ajansspor.com/video/v/20140825/volkan_ve_melonun_ilginc_ani.html

volkan itlik yapıp yakınından geçeyim kudursun diyor ama gerçek it(pitbul) doğası gereği itliğini yaparak önüne geçiyor. ikisi de ölse keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...