Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone mobbing mi yapıyor?


Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Bugün hattımı Vodafondan Tcelle taşıma emri verdim, şimdi tel PUK gir dedi sonra tek seferde ve doğru girmeme rağmen 10 kereden fazla girdin deyip simi kitledi. Başka telde de Sim reddedildi yazısı çıkıyor.
MHyi aradım hattınızda sorun gözükmüyor diyor ısrarıma rağmen, napayım ben bu şerrolara şimdi? 4 gün Tcell açılana kadar hatsız mı kalacam Vodafonun pisliğini sineye çekip?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

telefon niye durduk yere puk istesin. yeni verdikleri sim kartı mı taktın ?

telefon açık mıydı yoksa aç kapa mı yapmıştın. garip geldi durduk yere puk sdfsfs

Tak çıkar yaptım



Bi de mobing sadece iş yerinde kötü davranma, yıldırma değil ki. Her alandaki "Bezdiri" için olduğunu söyledi TDK. Bu da kendisini terkeden müşteriye karşı gıcıklık yıldırma yapmak işte

BTKya şikayet edecem diyim bari
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
lazerbulbul said:

Vodafone keşke batsa ya. hele o reklamları yok mu ıyşhhh.


Reklamlarına cidden bende çok gıcık oluyorum. Özellikle BKM ekibine önceden de gıcık oluyordum. Tesadüftür ki şirketin şuandaki CEO'sunun eşi vakti zamanında BKM'nin kurucularından Yılmaz Erdoğan'ın eski eşiydi. Vodafone Türkiye'nin uzun süredir reklamlarının BKM tarafından yapılması hayat ne tuhaf ya :P

Hürriyet Kelebek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel hareketler bunlar izliyorum diyenlerin ağzına vuruyodum ben. müziğine kadar çalıntı bok gibi skeçler. bizim arkadaş sohbetlerimiz daha komik. ha vodafon böyle de hangi şirketin reklamları güzel? avea fukara apaçilere türsel de aptal türkbükü sahilcilerine yönelik reklamlar yapıyor. hepsinin kapısına kilit vuracaksın. sadece bimcell kalsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...