Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Bugün hattımı Vodafondan Tcelle taşıma emri verdim, şimdi tel PUK gir dedi sonra tek seferde ve doğru girmeme rağmen 10 kereden fazla girdin deyip simi kitledi. Başka telde de Sim reddedildi yazısı çıkıyor. MHyi aradım hattınızda sorun gözükmüyor diyor ısrarıma rağmen, napayım ben bu şerrolara şimdi? 4 gün Tcell açılana kadar hatsız mı kalacam Vodafonun pisliğini sineye çekip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Enteresan bence teknik bir problem olmuş olabilir ama halen Vodafone ile ilişiğin kesilmemiş bu sebeple her türlü yardım etmeleri gerekiyor. Açıkçası Vodafone'dan beklenir son birkaç yıldır yapmadıkları kalmadı çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 senden habersiz birisi telefonunu kurcalamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 telefon niye durduk yere puk istesin. yeni verdikleri sim kartı mı taktın ? telefon açık mıydı yoksa aç kapa mı yapmıştın. garip geldi durduk yere puk sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 mobbing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Nolursunuz mobbing nedir ne değildir bilmeden kullabmayin dü kelimeyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 morphling ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Red said: telefon niye durduk yere puk istesin. yeni verdikleri sim kartı mı taktın ? telefon açık mıydı yoksa aç kapa mı yapmıştın. garip geldi durduk yere puk sdfsfs Tak çıkar yaptım Bi de mobing sadece iş yerinde kötü davranma, yıldırma değil ki. Her alandaki "Bezdiri" için olduğunu söyledi TDK. Bu da kendisini terkeden müşteriye karşı gıcıklık yıldırma yapmak işte BTKya şikayet edecem diyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 mobiling yazmak istemiştir mobing yazmıştır yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 lobbing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 arkadaslar mobbing sadece is yerlerinde olmuyor onu bilesiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 oyle de, bu mobbing degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bole mobbing demedim ztn, ama vodafone diye de musterilerine mobbing yapamaz anlamina gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 İbnelik diyelim o zaman Şükrücüüm, seni mi kıracaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 eyvallah balim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ibneling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 mobbing lobisi bunlar mobbing i sizden öğrenicek değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 are u kidding ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 no he is mobbing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Vodafone keşke batsa ya. hele o reklamları yok mu ıyşhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 gerçek mobbing bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 lazerbulbul said: Vodafone keşke batsa ya. hele o reklamları yok mu ıyşhhh. Reklamlarına cidden bende çok gıcık oluyorum. Özellikle BKM ekibine önceden de gıcık oluyordum. Tesadüftür ki şirketin şuandaki CEO'sunun eşi vakti zamanında BKM'nin kurucularından Yılmaz Erdoğan'ın eski eşiydi. Vodafone Türkiye'nin uzun süredir reklamlarının BKM tarafından yapılması hayat ne tuhaf ya :P Hürriyet Kelebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 çok güzel hareketler bunlar izliyorum diyenlerin ağzına vuruyodum ben. müziğine kadar çalıntı bok gibi skeçler. bizim arkadaş sohbetlerimiz daha komik. ha vodafon böyle de hangi şirketin reklamları güzel? avea fukara apaçilere türsel de aptal türkbükü sahilcilerine yönelik reklamlar yapıyor. hepsinin kapısına kilit vuracaksın. sadece bimcell kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar