Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 sefil yaratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 LathspeLL said: papa john's yiyorum bir süredir, iyi diyebilirim. Ama belli restoranların pizza'ları daha iyi. Mesela Eataly'nin her şekilde harika. Mis pizza var beyoğlu çevresinde, onlar iyi. belli restoranlar falan diil, adam gibi restoranların hepsi papa johns'dan iyidir. papa, diğer bütün fast food pizzalardan iyi ama orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Senin gibi bedenimizi satmadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Gecen persembe liseli kizlara kaslarini elletip para kazanmissin. Duyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 sabonis said: LathspeLL said: papa john's yiyorum bir süredir, iyi diyebilirim. Ama belli restoranların pizza'ları daha iyi. Mesela Eataly'nin her şekilde harika. Mis pizza var beyoğlu çevresinde, onlar iyi. belli restoranlar falan diil, adam gibi restoranların hepsi papa johns'dan iyidir. papa, diğer bütün fast food pizzalardan iyi ama orası kesin. Papa John's cidden Domino's ve Little Ceasers'dan daha iyi ama Eataly gibi yerler zaten daha üst sınıfta hizmet veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 seninki daha samimiymis, bosver. Theridone said: Zengin picleri haftasonu gidiyolardi. Sonra pazartesi okulda anlatiyolardi. Ben amele sumugu gibi Bornova Belediyespor maclarina kacak girip icerde gevrek cay yapiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 SenariouS said: istanbull pizza mi ne vardi o baya iyiydi en iyisi little caesars ama pahali onlarda ayrı ipne,ufacık pizza yolluyolar büyük diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hafta ici gunduz, herkesin okulda/iste oldugu saatlerde yiyebildigin kadar ye muhabbetinin fiyati 5e 6 ya kadar dusuyodu. okuldan kacip yiyoduk okuz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Abi pizza bulls var çok kral pizza yapıyo fiyatları da normal. Domino'sun dublex pizzaları enfes. Kalın pizza yiceksen de Little Caesar alacaksın en iyisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Dominos'un yoğurt sosunu beğeniyorum ben. Minik sezar o sostan getirse dominosun suratına bakmayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 papa john birde pizza pizza deliver mi ne çıktı yerli marka son iki pizzası güzel geldi kavurmalı, böhhh kavurmalı demeyin bende öyle diyordum öyle pizzamı olur diye ama diğerlerinden daha iyi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Dominos'u sadece sarımsak kenar için yiyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 SenariouS said: en iyisi little caesars ama pahali wot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 LathspeLL said: papa john's yiyorum bir süredir, iyi diyebilirim. Ama belli restoranların pizza'ları daha iyi. Mesela Eataly'nin her şekilde harika. Mis pizza var beyoğlu çevresinde, onlar iyi. Abi eataly vb italyan restoranlarını fastfood pizzacılarla karşılaştırırsan pizza tanrıları çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Kozyatağı'nda Al Dante's var, orada büyük boy yedikten sonra diğe pizzacıların büyük boyu orta gibi geliyor. İnce ve büyük hamura, İtalyan tarzı pizzaları oldukça lezzetli. Ama zincir pizzacılar gibi promosyonları falan yok, bir pizza için seçiminize bağlı olarak 30-40 lira vermek gerekiyor. O parayı verecek moda girdiyseniz pişman olmuyorsunuz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 alsancakta papizta vardı gerçek inceliği orada görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Dworgian said: LathspeLL said: papa john's yiyorum bir süredir, iyi diyebilirim. Ama belli restoranların pizza'ları daha iyi. Mesela Eataly'nin her şekilde harika. Mis pizza var beyoğlu çevresinde, onlar iyi. Abi eataly vb italyan restoranlarını fastfood pizzacılarla karşılaştırırsan pizza tanrıları çarpar Karşılaştırmıyorum zaten. Her şekilde daha iyiler diye diye söylüyorum. Fast food pizzacıların anlayamadığı şey şu; olay mozerellayı, peyniri basmakta değil, iyi bir domates sosuyla beslemekten geçiyor. Şunu çözseler rakiplerini ezip geçecekler. Resmen domates sosunu damlatıp peyniri basıyorlar. Çok mu zor matematiği anlamak be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Dominosta aci etli pizzayla extravaganza favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 LathspeLL said: Fast food pizzacıların anlayamadığı şey şu; olay mozerellayı, peyniri basmakta değil, iyi bir domates sosuyla beslemekten geçiyor. Şunu çözseler rakiplerini ezip geçecekler. Resmen domates sosunu damlatıp peyniri basıyorlar. Çok mu zor matematiği anlamak be! demek ki üçüncü kalite peyniri basmak güzel domates sosu hazırlamaktan daha ucuz =) yapacak bişey yok tek fastfood pizzacı pizza hut iken ne güzeldi ya tadı ayrıca (ya da o zaman biz iyiyi görmemiştik o iyiymiş sanıoduk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Dominos'ta sadece New York Pepperoni hoşuma gidiyor. O da aynen lath'ın söylediği gibi sosu falan düzgün olduğu için. Kötü yaptılar mı ekşi oluyor bu sefer. Bu arada Sbarro'yu deneyin. Bazı pizzaları çok güzel adamların. Ben 3-4 sene önce yiyip beğenmemiştim, geçen mecburiyetten yedik; lezzetliydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 eskiden takım elbisesiz içeri almazlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 He bir de Prag'da Borsalino diye kenar köşe bi esnaf pizzacısı bulduk son gittiğimizde, gece 12-1 gibi falan gidip pizza alıp yiyorduk sarhoş kafayla. Adamların pizzaları Türkiye'deki hemen her pizzacıdan çok daha iyiydi. Üstelik 10-20 lira arasında falan değişiyordu en büyük boyu ve 40cm mi ne çapı sldkj + taş fırında yapıyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 jacabo said: eskiden takım elbisesiz içeri almazlardı taksime gitmek için frak giyerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ulan 3 haftadır dışardan söylemiyordum, pizza söyledim abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 büyüksün sezar iyidi bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar