Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R9 295X2 BASTIM Parayı...

2

Öne çıkan mesajlar

2 said:

:)

Kullanma amacim multi-screen

4k ekran henuz almadim ama 4 tane monitor ve projectorum var.
Birde stram yapicam sanirim 60fps denizcez bakalim

Yanliz harbiden daha takmadim aleti haha

kartı aldın ve 4 monitör varsayıyorum ..

Halı hazırda 2 monitör bı LCD bağlı makınemde cokda ahım sahım seyler olmuyor cok heveslenme yani. Yapcan seyler bellı
monıtorler yakında Web ve ozel programlar + oyun çalışıyor , LCD uzakta ancak ve ancak fılm sürüklüyorum .Uzakta olduğu ıcın ne oyun oynanıyor nede başka bı halt yapılıyor.

4 unun onume koyar masaustunu uzatırım oyun oynarım dersen .Ekranların sıyah cercevelerı ısı boka sarıyor. bı zaman sonra tek ekrana dusuruyorsun gene ...
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

technopat mı neydi youtube da bir kanal orda incelemesi olmuştu bu kartın en azından 7-8 oyunda denediler 4k yı ama 1080p de 200 fps alan kart 4k da 25 fps ye düşüyor. daha zamanı var bu teknolojinin. bu arkadaşta muhtemelen orda görmüştür kartı.

Biri 8 milyon pixel digeri 2 milyon pixel.

Oyle bir coverage yok zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Tam olarak bu aslında.

Bu adamın olayı trolle bağlamak ya da yalan söylemek falan değil. Bu söylemlerine körü körüne bağlanıp geri adım atmaması. Kendine farklı bir gerçeklik oluşturması.

Allah şifa versin.

said:
Şizofreni; düşünüş, duyuş ve davranışlarda önemli bozuklukların görüldüğü, hastanın kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi dünyasında yaşadığı, genellikle gençlik çağında başlayan bir ruhsal hastalıktır.

Şizofreni kelimesi, Yunanca ayrık veya bölünmüş anlamına gelen "şizo" (schizein, Yunanca: σχίζειν) ve akıl anlamına gelen "frenos" (phrēn, phren- Yunanca: φρήν, φρεν-) sözcüklerinin birleşiminden gelir.[1] Anlatılmak istenen kişinin iki kişilikli olması değil, aynı anda iki farklı gerçekliğe inanmasıdır. "Gerçek gerçeklik" normal, sıradan bir insanın algılamasına denk düşerken, "ikinci gerçeklik" sağlıklı bir insanın anlayamayacağı, çoğu kez belli bir sisteme dayalı bir gerçekliktir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eizofreni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...