Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 fotoğraf kanıtı olursa bile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 abi adam isa olsa kafasında halo çıksa, gökyüzünü ayırıp, tanrının suratını gözler önüne serse, 4k yayın yapsa, burun kıllarına zoomlasa yine inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bence bi sakinleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Warhero said: Xaenin said: Ne için anlamlı peki o zaman bu ekran kartı onu tartışalım sdjkfh 4K monitör? 4k destekleyen hiç bir şey yok ki şu anda neredeyse? 4k biraz daha yayılmaya başladığı zaman da herşeyin fiyatı düşecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 editör, lavaboya işeyen adamın düzgün cümle kurabilen hali. daha neyini tartışıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 technopat mı neydi youtube da bir kanal orda incelemesi olmuştu bu kartın en azından 7-8 oyunda denediler 4k yı ama 1080p de 200 fps alan kart 4k da 25 fps ye düşüyor. daha zamanı var bu teknolojinin. bu arkadaşta muhtemelen orda görmüştür kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ne oynaycak çok merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 2 said: :) Kullanma amacim multi-screen 4k ekran henuz almadim ama 4 tane monitor ve projectorum var. Birde stram yapicam sanirim 60fps denizcez bakalim Yanliz harbiden daha takmadim aleti haha kartı aldın ve 4 monitör varsayıyorum .. Halı hazırda 2 monitör bı LCD bağlı makınemde cokda ahım sahım seyler olmuyor cok heveslenme yani. Yapcan seyler bellı monıtorler yakında Web ve ozel programlar + oyun çalışıyor , LCD uzakta ancak ve ancak fılm sürüklüyorum .Uzakta olduğu ıcın ne oyun oynanıyor nede başka bı halt yapılıyor. 4 unun onume koyar masaustunu uzatırım oyun oynarım dersen .Ekranların sıyah cercevelerı ısı boka sarıyor. bı zaman sonra tek ekrana dusuruyorsun gene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 calvaria said: technopat mı neydi youtube da bir kanal orda incelemesi olmuştu bu kartın en azından 7-8 oyunda denediler 4k yı ama 1080p de 200 fps alan kart 4k da 25 fps ye düşüyor. daha zamanı var bu teknolojinin. bu arkadaşta muhtemelen orda görmüştür kartı. Biri 8 milyon pixel digeri 2 milyon pixel. Oyle bir coverage yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 tabi direk matematik den ziyade oyunların 4k için optimizasyonları da tam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 abi adam zaten kartı almamış boşverin tartışmayı sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Çanta harikaymış =p Ekran kartıyla beraber güle güle kullan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Kimin fake hesabı bu merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 aquila said: sen kimsin? editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ha senden kaçar mı çözmüşsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Yazık ama özenmiş belli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 said: Aldım pişmanlıkla karışık heycan duyguları var içimde kıpır kıpır. :( Arkalarda kalmasın alalım üste bu konuyu. Bi bench alıp paticik arka planıyla paylaşsana bizlerle editör. Ulan sivilceli seni pinokyo gibi uzayacak burnun. 295x2 almışmış haha :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 uzatmazsan sempatik gözükmeye devam edeceksin aga. belgelerle tokatladıktan sonra yazmanın lüzumu yok yani daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 adam şizforen lan. 2'yi banlasanız gidip başka karakter açacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Arkalarda kalmasın dedim ^^ İşin tuhafı beni itham ettiği şeylerden birini bu hesabı açtıktan sonraki yarattığı ilk başlıkta yapması. Demek herkesi kendi gibi sanan tuhaf bir vaka, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Red said: adam şizforen lan. 2'yi banlasanız gidip başka karakter açacak. Siradan gitse de ugrastirmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 abi ikidebir şizofren diyosunuz da, şizofreni böyle bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Tam olarak bu aslında. Bu adamın olayı trolle bağlamak ya da yalan söylemek falan değil. Bu söylemlerine körü körüne bağlanıp geri adım atmaması. Kendine farklı bir gerçeklik oluşturması. Allah şifa versin. said: Şizofreni; düşünüş, duyuş ve davranışlarda önemli bozuklukların görüldüğü, hastanın kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi dünyasında yaşadığı, genellikle gençlik çağında başlayan bir ruhsal hastalıktır. Şizofreni kelimesi, Yunanca ayrık veya bölünmüş anlamına gelen "şizo" (schizein, Yunanca: σχίζειν) ve akıl anlamına gelen "frenos" (phrēn, phren- Yunanca: φρήν, φρεν-) sözcüklerinin birleşiminden gelir.[1] Anlatılmak istenen kişinin iki kişilikli olması değil, aynı anda iki farklı gerçekliğe inanmasıdır. "Gerçek gerçeklik" normal, sıradan bir insanın algılamasına denk düşerken, "ikinci gerçeklik" sağlıklı bir insanın anlayamayacağı, çoğu kez belli bir sisteme dayalı bir gerçekliktir. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eizofreni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Esh said: abi ikidebir şizofren diyosunuz da, şizofreni böyle bişi değil. hepsi var bunda. kişilik bölünmesi şizofreni paranoya sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Nessa siz realde tanışıyor musunuz? Ne incelemesi yapıyorsun? Blog falan mı var? Bu 2, crymerivercia, cantug, editör di mi ? Sorularım bu kadar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar