Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ben bu oyunları beceremiyorum. 2 deneme yaptım, ortalama 120-130 popülasyon'da (8-10 dakika) kapatıp yeniden başlıyorum. :/ Simcity'yi de oynayamazdım; verirdim depremi, uzaylıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Nihayet kavuştunuz, yorumlarınızı bekliyoruz :) Bu arada bu oyun muydu şu şehirleri alabildiğine büyütebildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 xxl tır o dediğin veya xl ki baya kötü bi oyun. bundfada baya büyüyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 almayacaktım TR fiyatını görünce dayanamadım : ömrüm boyunca iyi dayandığım tek şehir oyunu simcity 4tü o da görevler sayesindeydi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 suyun akış yönüne bakıyosun di mi? kanalizasyonu döktüğün yerden alıp şehre dağıtıyosan sıkıntı olabilir tabi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 beyler water depo lari gidip elektrik santrallerinin yanina kurmuyoruz atik su pompasini kurarken nehrin akis yonune bakiyoruz akis yonu uzerinde gidip su alma pompasi kurmuyoruz :) sehri buyuttukce cop alanini, atik su pompasini ve santralleri tasiyin uzaga cevreci olmayin bir de basta batiyorsunuz :) yemisim ruzgar enerjisini, gunes enerjisini hayvani costlari var maintenance icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 resmen çarpık kentleştim ilk şehirde. aasddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Cuce said: hersey iyi güzelde... abi demekki city builderı en önemli niteliği muzikmiş. simcitylerdne tropicoya ceasara praoha bütün iyi city builderlarrın ortak noktası muzik burdan bi caesar'ınki iyi değildi diye hatırlıyorum ya. bi de caesar, pharaoh, cleopatra, zeus vs bunlar hep aynıydı ya. şu anki fps oyunları gibiydiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bu arada muzikler kotu bayagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 oyundaki en büyük eksiklik adam rushhour olmaması. ciddide eksiklik. yaparlar umarım bı dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 nasil batti sehrim belli degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 rushhour iyi fikir bi de keske altyapi daha ayrintili olsa dogalgaz doseyebilsek, fiber hat dosesek guzel olurdu :) gece gunduz olayi ile rush-hour bayagi arttirir yalniz oyundan alinan keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bu arada forest icin ayirdigimiz endustri forestlari tuketmiyor sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 orman ve tarim sinirsiz olmasi gerek, onun disindaki kaynaklar maden vb sinirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 biraz dag engebe olsa da guzel olurmus her sehir konya ovasi gibi anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 simcity soundtrack'ını açtım ve giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 oo hepinizin icindeki melih basgan ortaya cikmis..belediye bufelerini de sirkete gecirdiniz mi beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Yol yapınca hemen kullanmaya başlamaları çok mutlu ediyor. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 stream yapan/yapacak olan var mi twitchten izleyelim edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 senko said: biraz dag engebe olsa da guzel olurmus her sehir konya ovasi gibi anasini satiyim workshoptan cek harita var orada daglik tepelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 login olmanın bir anlamı var mı bu arada? simcity müzikleri içimi eritti yine ya http://www.youtube.com/watch?v=5GCoc893Vt8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ben çektim malum yerden. beğenirsem eğer satın alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Bu ekip, Maxis'den kovulan art ekibini alsa, bir daha ki proje olarak Transport Tycoonu yapsa inanilmaz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 müzikler patato. spotifydan simcity soundtrack açıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 greenmangaming de indirimle 21 dolar http://www.greenmangaming.com/vip/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar