Marty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 basladik mi arkadaslar? kasli arkadaslar sunu yorumlasin plz bir arkadas soruyor. baslayamamis daha. anca mekik cekip dumbel kaldiriyomus evde kafasina gore. bir arkadas. https://www.reddit.com/r/bodyweightfitness/wiki/kb/recommended_routine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Başlamak bitirmenin yarısıdır! Neyle başlıyorsan başla bu arada anlatan adamın fiziğine bak istediğin öyle olmaksa yap bunu devamlı yok ben kaslanacam diyorsan vücudunu dinamiğe alıştırdıktan sonra bi salona yazıl demir kaldır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 baslamak bitirmenin yarisidir diyeni essekler kovalasin. brad pittin yarisi olabiliyoruz anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Jaegerjaquez said: 2 yaşındaysan yeterli tabi :d spor olduruyor, yaslandiriyor. cok oksijen alip oksidasyonu hizlandiriyorsunuz bir kere. sonra "ay sakatlandim, kolum cikti, bilegim koptu, omzum uff olmus, deadlift yaparken belim kaydi" falan filan. sakin, huzurlu yasayan 100e kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 hepmiz ölücez faggot gibi yaşacaıma 2 yıl sonra ölcen deseler şu an ki halimi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Aslında dasaanınki de mantıklı bi yol. Pipisini işemek hariç kullanmadığı için şimdiden 60+ gibi yaşıyor, onun için ne kadar uzun giderse o kadar iyi. İlla fagot olarak düşünmeyin yani, sadece erkek olarak yaşamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 olm benim normalde dizim ağrıyordu ara ara yüzünce koşunca ağrımıyor lan kesin büyük bi bokluk çıkacak, sandalyade otururken ağrıyan diz, koşarken nası ağrımaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ENDORFİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Jaegerjaquez said: hepmiz ölücez faggot gibi yaşacaıma 2 yıl sonra ölcen deseler şu an ki halimi tercih ederim abi baska adamlarin bedenine ovguler dizip, gunun cogunu erkekler arasinda gecirip millete faggot demek cok komik lan asdfasdfsadf. harbi ciddiye alinabilecek bir arguman degil. komikli. bu kadar butthurt olmayin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 senko said: olm benim normalde dizim ağrıyordu ara ara yüzünce koşunca ağrımıyor lan kesin büyük bi bokluk çıkacak, sandalyade otururken ağrıyan diz, koşarken nası ağrımaz sdf diz ustu kaslarinin kuvvetlenmesi ile alakali. dize dusen yuku azaltiyor kuvvetlendikce. otururken dizinin acisini ac biraz. daha rahat oturursun. bir de yuzme harbi iyi geliyor. kosma bazen sorun cikartiyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 dasaaa said: gunun cogunu erkekler arasinda gecirip millete faggot demek cok komik lan asdfasdfsadf. Şimdi iş yerlerinde çoğumuz gününü erkeklerin arasında geçiriyor bu bi kısıtlama olmamalı, burda fagling olmakla olmamak arasındaki ince çizgiyi seksleme potansiyeli ve kinetiği belirliyor. Sen dasaaa 100 dolar duj tarifelerini de ekleyerek bu adam kadar seksleyebiliyor musun bize bunlarla gel. Sekslerken kaç jül enerji yakıyorsun, bu enerji karşıyı da yakıyor mu falan bunlar önemli meseleler. Hani sporu bunun için yapıyoruz sonuçta, ben daha iyi sekslemek hariç spor yapan birine rastlamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 şu aralar dizim ağrımıyo diye spor yapıyorum valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Ben varım sex harici spor yapan xD Postürüm gg olunca başlıyorum sonra bırakıyorum sonra yine başlıyorum falan fıstık slkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Peki postürünü neden düzeltmek istiyorsun? Derin düşün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Çünkü gereksiz ağrılar, fıtığa yatkınlık, çabuk yorulma gibi masa başı işin getirdiği yan etkilerden kurtulmak için. Çok geniş düşünürsek erkek olduğumuz için yaptığımız hemen her eylemde istek dışı buraların ağası benim gencolar göndermeleri mevcut. Eh bu durum en nihayetinde sexe çıkıyor hetero, homo fark etmeksizin. O yüzden ben sex için değil demiştim ama sen hep en sonda haklı oluyorsun dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 axedice said: Şimdi iş yerlerinde çoğumuz gününü erkeklerin arasında geçiriyor bu bi kısıtlama olmamalı, burda fagling olmakla olmamak arasındaki ince çizgiyi seksleme potansiyeli ve kinetiği belirliyor. Sen dasaaa 100 dolar duj tarifelerini de ekleyerek bu adam kadar seksleyebiliyor musun bize bunlarla gel. Sekslerken kaç jül enerji yakıyorsun, bu enerji karşıyı da yakıyor mu falan bunlar önemli meseleler. Hani sporu bunun için yapıyoruz sonuçta, ben daha iyi sekslemek hariç spor yapan birine rastlamadım şimdiye kadar. ya hatun kaldirma olayi tek kriter ustunden giden bir durum degil.sadece sex=body olsaydi sadece kasli arkadaslarin yaninda tas gibi hatunlar gorurdunuz. boyle bisi yok. olsaydi dunya daha basit bir yer olurdu ve de her sey daha guzel olurdu. soyle bir karsilastirmada dahi puanim iyi gelecektir ya, Σ(seksleme * hatun kalitesi (0-1 arasi))* 100dolar duj falan dahil olmadan sikintim body/kas vs degil, sikintim ulke degisitirip is ve sosyal hayatin dengelendigi noktanin ne kadar zaman surdugunde oluyor. is cevresi disina cikmaya basladiginda zaten rahatliyorum. ama "seks ihtiyacimi karsilayamiyorum. ondan spor" hos bir statement degil. uzucu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Seks diyince elleri titremeye başlamış wot döşemiş adam =( Olsun sen de ellerine alternatif olarak love handlelarını dürüp büküp onlarla sevişebilirsin. İyi yanından bakalım olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 lovehandlelarimdan tutsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Mmmm ahlaksız bi teqlifie Yalnız bende sanırım 31ci kası var ya bu aralar yine spora başlayınca fark ettim. Sağ omzum daha güçlü ve omuz hareketleri yaparken daha bi çıkıntısı var boynumla birleştiği yerde. Var mı literatürde 31ci kası diye bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Var.Bir ömür bir tarafın dominant olunca öyle oluyor. İnsanlığın bayağı bir yüksek kısmı senin gibi. Ben ve dasaaa dahil olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ben duzelmesi icin sagli sollu girisiyorum. size de aynisini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 duruş muruş yalan anamla mantı açıp yemenin keyfi hiç bir şeyde yok. belki ayla tantuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Abi olaya seks yapabilite olatak bakmayın, yatakta kadının üstünden geçip haşatını çıkarınca hem hatunun hoşuna gidiyor hem de daha keyifli oluyor sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bkz. goldbaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar