Grego Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 2. sezona daha başlamadım ama spoiler sayılabilir heralde bugün reddit te gördüm, süprizi kaçsın istemiyorsanız bakmayın. https://www.reddit.com/r/IAmA/comments/47lwuw/whats_up_reddit_its_aaron_paul_back_for_my_second/ büyük ihtimalle 2 .sezonda göreceğiz arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Mesela metronome sahnesini hızlandırılmış olarak ancak dayanabildim ben. Kalanı iyiydi ama, hatta ilk bölüme göre 10kat falan iyiydi. Sanırım ben çok değiştim bir sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 şundan yaptırasım var artık http://galeri12.uludagsozluk.com/539/university-of-american-samoa_765425.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 dizi gayet güzelde aşırı yavaş ilerliyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 yavaş falan da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=R3M6lbs46yM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 basit geldi bu bölümdeki olaylar sürükleyici mi evet ama bi bb dahiliği yok henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 her bölüm abartılı dahilikle dolu olsun dersen şerlok gibi oluyor işte diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 tuco adamim yaa buyuklerine saygılı beyefendi bi kisilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 episode 5 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 mike reyizin BB deki maharetlerinin kaynagini ogrenmis oldum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ahaha reddit'teki yorumlar fena ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 5. bölüm güzeldi baya. AMC, 3. sezonu da onaylamış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 çok iyi dizi ya, bb spinoff ama bb'den daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 bu diziye yavas vs diyenler sarkilarin da nakarat kisimlarina falan mi atliyor dinlerken asd her sahnesi jenerigi vs komple zevk veriyor dizi resmen. biseyin guzel olmasi icin bi noktada olaylarin patlamasi veya sonunun bomba olmasi gerekmiyor. kaldi ki her bolum sonunda karni doymus gibi hissediyor insan bu ince is sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 yok o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Oski'ye 100% katılıyorum. Her şey ince işlenip temeller güzel kuruluyor, BB referansları iyi akıl ediliyor, acele yok, psikolojileri ve kişilikleri çok iyi veriyor. Beğenmeyenler iki tür insan; ilki kaliteyi anlamayan veya önemsemeyen sabırsız insanlar. Her bölüm sonu dev cliffhanger olsun, biri ölsün, bir yer patlasın, biri aşırı zekice bir şey yapsın vb. isteyen plebler. İzlemesinler zaten, np. Bir çok pleb dizisi var piyasada bu işler için, Person of Interest, NCIS falan, gidin saldırın. İkincisi de BB sevdiği halde bunu sevemeyenler ki o daha enteresan. Demek ki BB'i de "uff kşke Walter gbi olsam yha : SSssSss" diye izliyorlarmış, bunda öyle imrenilecek karakter olmayınca mantarlamışlar diyorum. Ya da BB'de de sıkılmışlar ama piyasa diye çaktırmamışlar, geçe geçe falan izlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Elitizm bile ayağa düştü, eskiden opera, sanat filmi falandı konusu. Artık Better Call Saul elitizmine geldi sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 di mi azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 süper dizi ya. eleştirilecek tek yanı bölümlerin yetmiyor olması. dizi sezon finali yapacağı zaman ne yapacam onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Fistan said: +1 ilk gruptaki pleblere seni de katmış farkettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ne alaka ? ben öyle bişey demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ilk sezon finali baya degisikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar