goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 sabonis said: hadi iyisiniz izlemeye başladım bunu (niye iyiyseniz ?!?) allah senden razı olsun aktı gitti reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 abi bu dizi neden bu kadar yavaş ilerliyor? ekonomik bi taktik falan mı uygulanıyor bilmediğimiz bir şekilde? gidişatından memnun olan var mı bilemiyorum da, bence batıyor yavaş yavaş, mike reis de olmasa izlemeceğiz, yaşlı kurt <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 3 sezonu hızlı hızlı izledim. hiçbişe olmuyo olm bu dizide. tamam prequel falan ama walter white gibi ciddi yaklaşamıyorsun saul olduğu için, full geyik ve light havada geçiyor. zaten ciddi bir olay da olmuyor. çıtır çerezlik bir dizi kıvamında yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 sabonis said: 3 sezonu hızlı hızlı izledim. hiçbişe olmuyo olm bu dizide. tamam prequel falan ama walter white gibi ciddi yaklaşamıyorsun saul olduğu için, full geyik ve light havada geçiyor. zaten ciddi bir olay da olmuyor. çıtır çerezlik bir dizi kıvamında yani bence. abi direkt sit-com mantığıyla yaklaşıp bi şeyler atıştırırken/yemek yerken izliyorum ben bu diziyi artık, bir de preacher'ı bu şekilde yapıyorum felaket oluyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 sabonis said: 3 sezonu hızlı hızlı izledim. hiçbişe olmuyo olm bu dizide. tamam prequel falan ama walter white gibi ciddi yaklaşamıyorsun saul olduğu için, full geyik ve light havada geçiyor. zaten ciddi bir olay da olmuyor. çıtır çerezlik bir dizi kıvamında yani bence. aktı gittici biri hesabını ele mi geçirdi kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 türk netflixe geldi mi son sezon? alman netflixte türkçe dublajlı bile var, ekliyorlar her salı. gelmişken izledim iyi oldu. Bize seneye falan anca gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 çok iyi bitti lan tertemiz final yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 sonu güzeldi yalnız bu sezon çok ağırdı fazla sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 (düzenlendi) 2. sezon 5. bölümdeyim ve her bölümde ruhum çekiliyor adeta. çok fazla kişiden "breaking bad'le yarışır başları yavaş ama kesin izle" tarzı yorumlar duyduğum için sabrediyorum kendimce ama o kadar da bölüm oldu. bu dizi cidden açılıyor mu? açılıyorsa ne zaman açılıyor? mike'ın olduğu her bölüm cidden inanılmaz zevk veriyor. adamın hikayesi sauldan daha çekici geliyor bana aile durumu falan ama saul'un büyük avukat firmalarıyla geçen bölümleri aşırı bayıyor. mike amcama spin-off yapsalarmış keşke... Eylül 2, 2019 Khiran tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 oraya kadar beğenmediysen sonra da açmaz. yol yakınken bırak sen hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Yine bitti. Bekle bir sene daha:((( Dizi hala çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 23 kubat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 başladı yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 ilk 3-5 bölüm buildup gider ama gayet dolu yine. rip süpürgeci, baya önce çekmişler demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 süpürgeci kimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 yuh nasıl izliyorsunuz lan bu dizileri sdf. 2. bölüm ertesi gün çıktı bu arada, salı gelen 3. bölüm olacak fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 valla haklısın çok fazla dizi izler oldum kafa gitti birde süpürgeci diyince hademe geldi aklıma, diyorum hangi süpergeci olan, dayı da rip aynen ekim de vefaat etmiş ondan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 spoiler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 supurgeci hologramdi carrie fisher hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 5 saat önce, Gungor dedi ki: spoiler ! ben spoilera karşı hassasım merak etme güzel kardeşim. ilk 3-5dk içinde görüyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 dizi çok iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 öyle abi. 3. bölümden doyurmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 hehe 5. bölümde özlediğim bir tip var yine, ama böreking badden değil panik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 kim in kevin i taklit ettigi sahne muthisti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 harika gidiyo yine ya. üstüste çok yüksek kalite bölümler bastılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar