Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ayaga düşmesi kimi niye enteres ediyor ki bu sezon baya sıkıcıydı yani tatmin etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Ayağa düştü ne demek tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 comar dizisi olmadi demek istiyor sanirim lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 said: Better Call Saul will return for Season 4 on Monday, Aug. 6 at 9/8c tarcinli mutsuzluk donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 oh be. normalde nisanda gelirdi, şimdiye bitirmiştik sezonu. geç olsun güzel olsun, muhtemelen iyi kafa patlattılar aradaki sürede. amc 3. sezonun yayınlanması bitip ratinglere bakmadan 4. sezonu onaylamamıştı, ondan gecikti, ocakta anca başladı çekimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 vakit kaybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Dizinin misyonunu daha ilk cıktıgı günlerde yazdım ya. Breaking Bad aynı ekip beraber proje yapmak,eğlenmek. Emeklilik dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 hem ekmegini ye, hem parasindan nemalan. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 modez yoksayılacak kullanıcılar 4. talihlim dasa çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 her şey iyi güzel de kadro acayip yaşlandı yalnız. özellikle jonathan banks'e bi şey olacak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 kötüye bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 dasaaa said: vakit kaybi pleb confirmed umarım ağzın açlıktan kokarak ölürsün karton evinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Grego said: modez yoksayılacak kullanıcılar 4. talihlim dasa çıktı. ooo beybi bombiley! dizi begenmemek suc mu bilader? cidden vakit kaybi. ben izlerken "elektrikten korkuyom ben" dede vardi falan. tirnak salonundan HIYARli su iciyordu bu mal vs. baktim baktim.. olm dedim, adamlar cok dandirik bir konuyu, hicbir gerceklikle bagi olmayacak sekilde sadece stilize anlatiyorlar. bi iki defa daha baktim. bu sahtelik beni kanser ediyor dedim kapattim. hani cin'de japonya'da restoran camlarinda sergilemek adina plastikten yemeklerin birebir ama daha parlak versiyonlarini yapiyorlar. aynen o durum. gercek degil, gerceklikle bagi yok. stilize... kanser yapar. aha bu http://www.therandomwritings.com/2014/09/chinalife-plastic-food.html sadece stilize. hani izleyip "ohh ben sanattan anlarim" diye pompalamasyon yapabilirsiniz kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 dasaa bundan boyle ocak dışısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 baya talihsiz olmuş ya. bir daha vizyon tavsiyesi alınmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 o kadar cok vakit kaybi var ki buna vakit kaybi demek buyuk ayip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 eglendiren vakit kaybi var. eglendirmeyeni var. bu eglendirmiyor ve vakit kaybi, sevmedigin ise gitmek gibi. para verilir ise oturursun izlersin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 biz de uzun suredir arkadasla izliyorduk da izlerken uyumaya basladi sonra biz de izlemeyi biraktik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Admin gold u degil dasaa yi yorungeye yollacaktiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=xZYCcZ3gGEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 hmm. gecen sezon 50% jimmy, 50% breaking bad gibiydi. trailerda breaking bad daha baskin duruyor. umarim oyle olmaz. jimmy'nin draminin, karakomedisinin tadi baska. en cok kim'i ozlemisim. <3 "you would be well advised to do so diyor ya" fring, tam bir maybe your best course would be to tread lightly degil mi ahah https://www.youtube.com/watch?v=10czUKzpbgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 ben hala bu diziyi izliyorum 6. bolume geldim, 1 yildir haha nasil zaman buluyorsunuz valla helal olsun. GoT izleyen var :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 hep unutuyorum, cevabını bulup tekrar unutuyorum. ben bunun 1. sezonunu mu bitirdim 2. sezonunu mu emin değilim. sezon sonunda tuco'yu görmüştük galiba bi evde en son öyle kalmıştı. galiba başka da bi şey olduğunu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar