mascio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 az önce yemeksepetinden sipariş verdim. böyle bir şey geldi. üzerine ürün değişimi de yapmayacaklarını söylediler. yemeksepeti dondurdu hesaplarını adamların. normalde güzel pizza yapıyorlarmış da daha ölsem sipariş vermem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 1 tane saç anlarım da adamlar saç taramış lan üzeirnde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 kedi kili mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 abi bildiğin yere düşmüş o kaldırıp tekrar paketlemiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 baya pizzayı yapan ablayı sevmişler mutfakta saçları dökülmüş dfhdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 kedi yatmış orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ekşi'ye intikal ettir bence rezil olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 malzeme olarak falan mı görüyorlar acaba bol bol koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 adam piza söylemiş, ramazan pidesinin üstünde saç tarayıp yollamışlar asadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 yuh surundur gavatlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 tasak killarini uzatip rendelemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 HakkiYendi said: abi bildiğin yere düşmüş o kaldırıp tekrar paketlemiş adam şu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 kürt pizzası mı söyledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 bence de öyle ama düşünmek istemiyorum pek. yedim çünkü farketmeden diğer dilimlerden birkaçını artık kısmet o kadar mikrop vücuda lazım diye düşünücem. yenisini gönderdiler şimdi de kesin içinde tatak tükürük balgam doludur korkusuna yiyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 yeme abi zaten oradan da bir daha sipariş verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 µh said: malzeme olarak falan mı görüyorlar acaba bol bol koymuşlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 fark etmeden nasil yedin? anlasildi. sen sizofrensin, saclarin dokuluyor ve bunu kabullenemiyorsun. olan lokal pizzaciya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Samara pizza öyle oluyor cahil cahil konu açma 174'e şikayet et kıçı tutuşsun. buradan da takip et tutuşma seviyesini http://www.alo174.gov.tr/QueryTasks.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 amerika'da olsa 1 milyon dolar alırdın sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 adam dikiş atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 yemeksepetinde 27puan altı yerden yemek söylemeyin sdf yarısı çiğköfteci ama arada rare yerler çıkıyor yani baktım puanlarına falan hele logosu buymuş pizzacının http://images.yemeksepetim.com//CategoryImages/TR_ISTANBUL/fornello_pizzeria_2_big.gif AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 yanliz sonradan konmuş gibi duruyor ? peynirin için de mi var yoksa yüzey de mi duruyordu ? Belki courier'in işidir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Bıyıklardan koymuşlar işte 3-4 kıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Fin said: yemeksepetinde 27puan altı yerden yemek söylemeyin sdf yarısı çiğköfteci ama arada rare yerler çıkıyor yani baktım puanlarına falan hele logosu buymuş pizzacının http://images.yemeksepetim.com//CategoryImages/TR_ISTANBUL/fornello_pizzeria_2_big.gif AHAHAH ASDHUASDHUASDHUASDHUASDASDMLKAŞSNASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar