Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık havada tütün yasağı geliyor

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Şu

resaypi said:

sokakta yururken sigara icen birisinin arkasinda yurumek kadar kotu bir sey yok icmeyen birisi icin. simdi kurtulduk bundan

ve şu

Kojiroh said:

Duraklarda sigara içen öküzler vardı, gebersinler şimdi sdf

Normalde yasakları asla desteklemem. Fakat bu sigarayı hastalık haline getirenler çok tadımı kaçırıyor. 20 dakika trende oturdu diye kapısından çıkar çıkmaz daracık yaya tüneli içinde sigara yakmaya çalışanlar, 10 dakika otobüse bindiğinde sigara içemeyecek diye dünyanın sonu geldi sanıp bütün pakedi durakta bitirmeye çalışanlar falan çok bunaltıcı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

he yani yasa konunca işleyeceğiniz zannedenler var.

Türkiye dediğin devlet meşruiyeti olmayan kanunlarla şişmiş bir anayasaya sahip.

uygulanırsa ki uygulanır para için işe yarayabilir.

ayrıca metrodan çıkarken vs sigara yakanlara karşı değilim bilakis buna sinir olanlar tamam kompleksli insanlar aushdsa duman gelmiyor bişi olmuyor sadece sinir oluyorsunuz, pathetic.

ama duraklar falan ciddi bir problem.
Sosyal ağlarda paylaş

Haberde durakmış sokakmış bir şey göremiyorum ben ama o yorumları yapanlar başka kaynaklardan da okumuş olabilir diye inşallah diyorum anca. Kara paket uygulaması süper olmuş ama, sırf "sigaram şekil önümden çekil" diye sigara alan apaçilerin %20'sini elese yine kardır.

Zabıtadan alınıp polise verilmesi bazılarına iyi gibi görünse de aslında hem mekanlar için, hem vatandaşlar için daha kötü bence. Polis mekanlara gidip zorbalık yapacak, daha önceki fişlemelere ve/veya keyfine göre ceza kesip olay çıkartacak, rüşvet isteyecek. Sizin esas rahatsız olup ihbar ettiğiniz yerlere ise zamanında (belki de hiç) gelmeyecek, "milletin evi soyuluyor cinayet işleniyor sizin sigaranızla mı uğraşacaz yeaa" diyecek. Zaten iki üç işi olan zabıta da belediye kantininde çay içip boş oturmaya devam edecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...