Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakiçi Kulaklık

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

30 saat burnin oldu. o bahsettiğim soğuk ses tamamen uçla alakalıymış. sünger daha iyi kapatıyor diye onu kullanmaya başlmıştım ama onun deliği çok uzun ve dar. tekrar double flange takınca eski canlı haline geldi dün. cidden baya farkediyormuş kullanılan uç.

yeni grup keşfettim. all india radio. tam bu kulaklığın karakterine göre müzik yapıyolar. hem akustik hemde çok katmanlı. amber rubarth - sessions form the 17th ward. vitorrent te var. 3 boyutlu kayıt edilmiş. nathan east'in son albümünü dinledim. kaymak gibi kayıyor insanın kulağında. şu şarkıdaki mızıkanın sesi öyle bir demli geliyorki

http://www.youtube.com/watch?v=Xv--0iQpiZc

anladığım kadarıyla bu kulaklığın bu kadar tutulmasının, üzerinde bu kadar çok tartışma olmasının sebepleri şu. bu fiyata bu kadar gerçekçi ve doğal sesi çok iyi bir sahne ile vermesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
20 saat burn-in'den sonra degisiklikleri bildirecegim demistim, 20-30 saat filan kullandim. Tri-flange ve mikrofonsuz kablo ile. Tum uclari da denedim, uygun uc bulmaniz gerektigini tekrar soyluyorum, tam yalitim olmayinca ses epey kotu oluyor. When in doubt, use tri-flange ayrica. Tri-flange'lar her sekilde kanala girip tam yalitim saglar duzgun kullanirsan.

Ve kulaklik mukemmel oldu, burn-in sart.

Asiri parlak tizler oturdu, hala biraz parlaklar ama rahatsiz edici degil iyi uc bulursaniz. Moanin' gibi sarkilarda piyano geride kalmiyor artik. Epey guzel bir hal aldi IEM.

Baslar cok daha iyi ayrica. Coook daha. Bas konusunda SE215'lerimden filan epey ustun.

Iyi takmayi unutmayin, kulak kanalinin icine girecek:

http://www.youtube.com/watch?v=8KwXEqe6Gq4

$50'ye yapilacak en iyi alisverislerden direk. Dusunmeden alin derim iyi, dengeli kulaklik istiyorsaniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben de tri-flange takinca rahatsiz olurdum cok en iyi yalitimi onlarin vermesine ragmen ama Shure uclarim M6 Pro ile uyumsuz kalinca sungersiz kaldim, icinden cikan tri-flange'i takmak zorunda kaldim. Oyle uzun sure takinca da alistim tamamen, Comply almaktan vazgectim, bununla devam edecegim.

Bence alismaya calisin bir, degiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Geldi benimki bugun, denedim biraz simdi burn-in'e biraktim.

Tri-flange kulagima tam olarak oturmadi benim, double-flange oldu gibi. Bide en buyuk uclar oturuyo tam. Kulaga tam oturtmak bildigin izdirap oldu, o ucu dene bu ucu dene. Bide sag kulak ile sol kulak bosluklari farkli benim, double-flange ile mesela soldaki tam izolasyon saglayip otururken sagdaki bazen tam oturmuyo. Westone kullanmisti bi arkadasim, kulakicinin kalibini alip tam kulaga göre tasarlayip yaptirtmisti. Sanirim tam rahatligi böyle bisey yaptirarak saglicam bende.

Buarada tizler cok cig geliyo suanki halinde, onun disinda guzel sound olarak, bu fiyata göre gayet iyi bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Tizler duzeliyor. Dedigim gibi, %100 duzelmiyor ama $100 sinifinda kabul edilebilir bir seviyeye geliyor. Baslarda olan asiri iyilesme de buna katkida bulunuyor.

Uc isi zor ama ya. Su anda M6 Pro'larla sag kulaga tam girmis tri-flange, sol kulaga %80 filan girmis tri-flange kullaniyorum. Tri-flange'in guzel yani bu zaten, her kulaga gore ayarlanabiliyor. Shure L Olive tam oluyordu bana sol kulagi biraz siksa da, ama uymadilar M6'lara =(

Kulagina duzgun takamadigi icin IEM'lerin sesi cok kotu, dolgun degil, bas yok diyen filan cok ama. Her IEM'in yaninda kulaga nasil takilir diye talimat vermek gerek aslinda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bir de bazi elestirilerde mikrofonlu kulakligin daha kotu conus sonuc (ilk ve son harfi nasil karistirdim?) verdigi yaziyor, bende de oyle cikti. Drive matching kotu onlarla, ses da yavan sanki, ne bileyim...

Mikrofonsuzlarla da dene burn-in bitince.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...