Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Mamba vs Logitech G700s

madcow

Öne çıkan mesajlar

Merhaba G9x im kablosunun temassızlıgı sebebiyle gitti. Logitech teknik servisin trkiye subesinin portekizde olmasının ve ulasılamazlıgının yanı sıra okudugum kadarıyla tamir de etmiyorlarmıs mouseları onun icin acil yeni mouse almaya karar verdim.

Bilgisayarımın pozisyonu geregi mouse kabloları zorlanıyor o yuzden wireless bi mouse alma ihtiyacı duyuyorum ve bu iksiine kadar indirgedim.

Mamba vs G700s kullananlar varsa hangisini tavsiye ederler?
G700s ile ilgili en buyuk dusunduren sey sol mouse tusunun yanındaki kucuk tuslar. asla kullanmıycam ve koca elli biri olarak rahatsız eder mi?

Bir de burda sorayım. Amazonda one day shipping opsiyonunu kullanan oldu mu hic? 1 gunde gelir mi? Bir arkdasım carsamba new jerseyden geliyor turkiyeye bugun soylesem yarın elinde olur mu? 100 dolar 75 euro sınırının tam ucunda oldugu icin hem shipping e bayılıp hem %20 vergi vermek de istemiyorum.

G700s 70 dolar o daha rahat direk turkiyeye soylerim acaba yetisir mi yetismez mi diye derdim de olmaz ama o tus konusu da kafama takılmıyo degil. Ah razer 100 degil 90 dolar olsaydın nolurdu. asdf

G700s:http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=g700s

Mamba:http://www.amazon.com/Razer-Mamba-Rechargable-Wireless-Gaming/dp/B0054JGGGY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405938171&sr=8-1&keywords=razer+mamba

Neyse bir mouse icin ne kadar cok sey yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

razer vs logitech diyorsun yani.

razer mantıklı duruyor ama logide iyi +50 lira vermemiş olursun, herhangi bir sıkıntı çekeceğinide düşünmüyorum.

2 günlük alışma sürecinden sonra aynı gelecek, hani yok dpi falan demeye gerek yok, zira gereksiz.

tipini beğendiğini al :)
Sosyal ağlarda paylaş

okumadım, http://www.amazon.com/Logitech-Proteus-Tunable-Customizable-910-004074/dp/B00IRHE892/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1405938823&sr=8-7&keywords=logitech+mouse

bunu aldım, akıyor

wireless demişsin, o zaman yorumum yok yalnız 90 dolarlık şeye gümrük vergisi ödemiyorsun, bir dene istersen. ben hızlı shipment ile türkiyeye söyledim direkt 3 günde geldi. vatandan daha hızlı geldi öyle diyim. 1 günde teslimat biraz riskli, hiç girme o işlere.
Sosyal ağlarda paylaş

ne farkı var söyler misin?

hani aralarındaki farkı?

el alıştıktan sonra bana razerın bir artısını say.

arkadaşlar marka, kapitalist düzen gerçekten güzel şeyler fakat bunu kullanabilenler için, tüketiciler için değil.

therondan önce kendimi bildim bileli logi kullandım ne bir sıkıntı çıkardı ne de herhangi bir mousetan kötüydü.

evet inca kötüdür, a4tech kötüdür, ama gelipte razer "gaming" ekipmanı firması diye logitech kötü bir markadır diyemezsiniz, diyorsanız sorun sizdedir bence.

hayır ses sistemi vsde logi benim adamlar yaptığı her işi layıkıyla yapıyor, ve bunun aksini kanıtlamak için öne sürebileceğin herhangi bir argüman yok fanboi.

hadi kavga edelim.

ama banlamak yok.

edik: anlatım bozukluğu
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

mambada z-axis tracking var. masada herhangi bi titreşim varsa(ki hoparlörlerin bassı) mausun götü başı oynuyor.
yumuşak mouse padle de kullanmamak lazım aynı sebepten

razer scarab mouse padle kullanıyorum ki çok sert, gene de memnun değilim bu olaydan.
logitech de almazdım. deathadder alırdım şimdi mouse alsam
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

razer türkiye şu fotomu sayfasına koymuştu çok muhteşem değil mi
http://i.imgur.com/X2pPKzZ.jpg
4 yıldır acımadan tıklıyorum o soyulma normal.

bende logitech g3 var 8 9 yıllık. maus hala ilk günkü ne eskime ne soyulma. yani bu foto meh.

kuzenimde yeni mamba aldı 2 3 haftadır kullanıyor. intelli ms 3.0 dan mucize gibi gelmiş çok memnun.
Sosyal ağlarda paylaş

G9x'den Mamba'ya geçtim ben.

Mamba güzel alet, fakat G9x kadar dayanır mı bilmiyorum. Arada saçmaladığı oluyor, hardware mi software mi kaynaklı bilmiyorum. Kablosunu çıkarıp wirelessa geçince bazen çalışmıyor, bazen ayarları resetliyor falan. Bir de uzun süreler oyun oynayan insanlar için wireless şarjı öyle çok fazla gitmiyor, illa ki günün bir yerinde oyunun ortasında "ANININI" diyip kabloyu takmak durumunda kalıyorsun.

Ergonomi olarak ben G9'dan sonra nasıl alışacağımı bilemiyordum ama rahat geldi, şimdi gayet keyfim yerinde tutuş falan açısından.

Onun dışında sürekli ışıkları renk değiştiriyor falan çok acaip eğlenceli sdjfhs.
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışmasına hacet olmayan, hem claw hem palm grip'e uygun, Razer'ın başarısız şekilde taklit ettiği, dünyanın en iyi oyun faresi. Sevgiler.

Bu fareyle sözü geçen şarj sorunlarını da yaşamazsınız, çünkü köylü gibi kablo takılarak şarj olmuyor, çift batarya ile geliyor ve birini aynı zamanda alıcı olan dock'ta dolduruyorsunuz. "Reload" süresi 3 saniye falan taş çatlasa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...